banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 10:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 23:58
Ja mislim da ovaj Sergejov predlog smrdi na cvarke !!! Jer bi sastavom te neke "naj naj ekipe" pola ljudi opet prestalo a po meni bolje je da ovako ostane jer sa nesto slabijim ekipama u kojoj vlada dobra aatmosfera i teamwork :) moze se puno vise postici !!!! :) :wink:

Rolling off the stage
Cause only one thing
Really sets me free
Heavy Metal
Loud as it can be !!!

Vrh

Tema posta: :P
PostPoslato: 26 Apr 2005, 11:14 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2005, 10:16
GO GO DESTROYER :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 11:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2003, 19:57
brzi;elite stfu

u potpunosti se slazem sa papom ... jer kad bi izabrali 5 naj ljudi ... imali bi samo pojedince nista vise ... mislim da sa kolektivnom igrom mozemo vise dogurat ... pa evo sta se desilo na zadnjem tur u extrem-u sa ttk .... puna ekpa pojedinaca a nije bilo ni "k" od kolektiva pa su nas svi skrsili ukljucujucu i rofl(dava,niks,zdero,borko,?) a ttk(ja,sli,stripko,djoksi,uruce) kad pogledate igrace ... sta ima ... al jebiga ljudi nas skrsili ... zasto?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Kekec je napisao:
brzi;elite stfu

u potpunosti se slazem sa papom ... jer kad bi izabrali 5 naj ljudi ... imali bi samo pojedince nista vise ... mislim da sa kolektivnom igrom mozemo vise dogurat ... pa evo sta se desilo na zadnjem tur u extrem-u sa ttk .... puna ekpa pojedinaca a nije bilo ni "k" od kolektiva pa su nas svi skrsili ukljucujucu i rofl(dava,niks,zdero,borko,?) a ttk(ja,sli,stripko,djoksi,uruce) kad pogledate igrace ... sta ima ... al jebiga ljudi nas skrsili ... zasto?

Pa kako rece KEkec, pogledaj igrace i znaces razlog sto smo vas skrsili :wink: ))

Evo znaci sad svi mogu igrati 8og maja pa nevidim razlog zasto tur nebi bio na taj dan! Znaci samo jos potvrdite da se ekipe mogu prijaviti i ostale gluposti bla bla bla!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 11:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 14:27
Kekec je napisao:
brzi;elite stfu

Djoksi i uruce hehe kad su oni znali igrati!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 11:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Neznam Sergej ali KkA i c.team mogu dosta toga uraditi na turu... za vas neznam posto ste nedavno sastavljeni.

Mozda bi ja bio za kada bi znao da ostali igraci nece prestati igrati....

:lol: 8) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 12:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
sta sad svi serete kad pricamo normalno kazete 1 a kad se to spominje na forum pricate drugu stvar.
treba samo reci da IGRATE za P A R I Z a ne za neki mutavi turnir koji obicno i izgubi ko god da ode
i ko je spominao da ce ta ekipa ostati i posle sarajeva ja sam mislio da posle Pariza svako se vrati u svoju ekipu i nastavi igrati
(vlado u x3mu si ozgubio ne zbog pojedinaca nego zbog djoleta(sjeti se kako je igrao))
i ta ekipa sto bi se sastavila bila bi od timskih igraca koje bi predolozili Team leaderi.......

P A R I Z

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 15:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BoG je napisao:
sta sad svi serete kad pricamo normalno kazete 1 a kad se to spominje na forum pricate drugu stvar.
treba samo reci da IGRATE za P A R I Z a ne za neki mutavi turnir koji obicno i izgubi ko god da ode
i ko je spominao da ce ta ekipa ostati i posle sarajeva ja sam mislio da posle Pariza svako se vrati u svoju ekipu i nastavi igrati
(vlado u x3mu si ozgubio ne zbog pojedinaca nego zbog djoleta(sjeti se kako je igrao))
i ta ekipa sto bi se sastavila bila bi od timskih igraca koje bi predolozili Team leaderi.......

P A R I Z

P A R I S ajmo u P A R I S !!!

:lol: 8) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 15:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2003, 23:56
imajte u vidu da ako bi se napravila ta " naj " ekipa da bi se morala napraviti jos makar jedna koja bi isla u sarajevo, jer protiv koga bi ta ekipa vjezbala do sarajeva ?????
i biti clan leader ne znaci biti najbolji, prema tome zasto bi sva tri leadera isla u tu ekipu ??????
ako vec hocete ja predlazem da se sastanemo recimo u swordu u cetvrtak, pa da svi kazemo svoja misljenja kako bi zakljucili sta je najbolje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 15:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nisam ima vremena cave da napisem sve
pricao sam vec sa leom koji se slozio sa ovom idejom samo malo sere,
a nisam rekao da clan lideri igraju automatski u toj ekipi vec da oni dodju i da se dogovore kojih bi 5 ljudi bilo najbolje da ide u pari..ovaj sarajevo
i da od sotalih 10 ljudi da se napravi jos 1 jaka ekipa umjesto da idu 3(meni)puno mutave ekipe
i ti vlado dodji pameti vise molim te vec svi znaju i ti sam da sa ELITEOM i Brzim neces nista napraviti(kolko se god ljutili tako je)..

pariz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 17:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
jebo vam ja mater sta god covjek pokusa da ucini u ovoj banjaluci odma debili zaseru , ja predllozim turnir da ide sto vise ekipa a vi tako 5 najjacih

sto se tice turnira ja se od ovog post polacim sa pozicije organizatora

verty ako si drug brisi temu neka prave ekipu na drugoj temi molim te

p.s. izvinjavam se na psovanju slobodno brisite post admini. Nadam se da ce neko procitati prije nego sto obrisete

jos nesto i mi se ljutimo kada bn-ovci i sarajlije seru o nama kad i JESTE govna . . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 17:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Aj ne budi glup Sergej... Ljudi su skupa vec dosta vremena i znam da kKa se nece raspasti samo da igraju sa tobom! Za c.team nisam siguran ali sam siguran 100% za kka i Kekec zna zasto je sastavio takvu ekipu a ti si puno bolji od Elitea i Brzog... Nemoj srati puno(tebi svaka cast na tvom CS znanju ali nemoj umanjivati znanje drugih) Gdje si bio ti skoro jednu citavu godinu kad su kka i c.team igrali stalno i isli na turnire...! A sad kad se dogadja nesto veliko tebi odma zinla guzca za tim!

Zelim ti puno uspjeha u sastavljanju te "NAJBOLJE" ekipe, bice bolje za ostale..! Znam bar da mogu ici sa Medom...! Jel tako Medice...? :wink: ))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 19:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pod1 zdero drzi se svoje gradiske i ne petljaj se bezveze
pod2 JA NIkAD NISAM rekAO dA CU IGRATI ZA Tu ekiPU
pod3 i sa svojih godinu dana ne igranjaa cs mogu slobobodno reci da sam bolji od Brzog i Elita
pod4 sale ne vidim zasto smo govna,zato sto ocu da napokon nesto BL napravi u cs na ovakom vaznom turniru
pod5 te ekipe su igrale cs aktivno 1god i sta su napravile,ttk se kupio pred turnir u bn i bio 3i a c teamzadnji a Veliki kka ispao od nas?!
pod6 NIJEDNA ekipa se nece raspasti vec samo da odigraju u sarajevu
pod7 Mnogi od vas ne znaju da je i sam kekec rekao da turnire van RS treba da se skupe 5najjacih ukljucujuci i tebe saki(ne znam sto se bunis)\
pod8 IGRAtE ZA pARIZ....
mrs zdero:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 19:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Apr 2005, 19:31
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 21:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
BoG je napisao:
pod4 sale ne vidim zasto smo govna,zato sto ocu da napokon nesto BL napravi u cs na ovakom vaznom turniru
pod7 Mnogi od vas ne znaju da je i sam kekec rekao da turnire van RS treba da se skupe 5najjacih ukljucujuci i tebe saki(ne znam sto se bunis)\

pod1 100% bi tako "ta" ekipa mogla da ide do samog kraja
pod2 ako bog da zaboravicete to
pod3 no comment\

5najjacih ukljucujuci i tebe saki(ne znam sto se bunis) - ako mislis da se bunim zato sto mislim da necu igrati za tu ekipu zao mi je pogresio si

p.s. necu se spustati na nivo 10-godisnjaka prepucavajuci se na forumu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 21:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2005, 19:55
E imali ishta od tog turnira aj javite doce 100% jedna iz gradiske ..
da barem malo pomognemo oko skupljanja para da idete !!!
poz.................................................................zZzZ

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 21:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

BoG je napisao:
pod1 zdero drzi se svoje gradiske i ne petljaj se bezveze
pod2 JA NIkAD NISAM rekAO dA CU IGRATI ZA Tu ekiPU
pod3 i sa svojih godinu dana ne igranjaa cs mogu slobobodno reci da sam bolji od Brzog i Elita
pod5 te ekipe su igrale cs aktivno 1god i sta su napravile,ttk se kupio pred turnir u bn i bio 3i a c teamzadnji a Veliki kka ispao od nas?!
pod6 NIJEDNA ekipa se nece raspasti vec samo da odigraju u sarajevu
pod8 IGRAtE ZA pARIZ....
mrs zdero:)

Oces MI ti zabraniti da se petljam... I da se drzim Gradiske ili Banjaluke! Ja se s tobom necu svadjati, boli me kurac... radi sta oces! Svako je dao svoje prijedloge i jedino mi je zao sto na kraju nece biti nista od toga(niti ce se sastaviti"Bozanstvena" ekipa niti ce se sastaviti josh jedna koja bi pored kka i c.team mogla nesto uraditi)

Pozdrav BoG-e i svima ostalima i samo javite oce li biti turnira da znamo ocemo li dolaziti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 22:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
sal3 je napisao:
jebo vam ja mater sta god covjek pokusa da ucini u ovoj banjaluci odma debili zaseru , ja predllozim turnir da ide sto vise ekipa a vi tako 5 najjacih

sto se tice turnira ja se od ovog post polacim sa pozicije organizatora

verty ako si drug brisi temu neka prave ekipu na drugoj temi molim te

p.s. izvinjavam se na psovanju slobodno brisite post admini. Nadam se da ce neko procitati prije nego sto obrisete

jos nesto i mi se ljutimo kada bn-ovci i sarajlije seru o nama kad i JESTE govna . . .

U potpunosti se slazem sale ... nista vise ne mozes da procitas o turniru vec samo prepucavanje oko ekipa.
Znaci stvar je sledeca drzite se teme a tema je eswc i tur Banjaluka/Sarajevo, za te doticne ekipe otvorite posebnu temu molim vas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 23:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
Desire. Discipline. Dedication.
Thats what cs is all about !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2005, 07:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Sergej puno *eres!
Igracemo tur pa vidjecemo ko ide u Sarajevo!
Boli nas *urac sto si ti bolji od brzog i elite-a!
Ti i tvoj dream team bl-a!
Dzaba ti igraci kad tu nema teamwork-a!
Ostalima gl & hf!
Vidimo se na turu!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]