banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skypostman je napisao:
Овдје је изгледа мало с*ебан овај фајл, копирај комплетан фолдер "109" који си екстрактовао у графику, али избриши ове фолдере унутра "autors" и "var".

Овако мора изгледати:
My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\109 и унутра слике, онда поново учитај скин.

mandrak je napisao:
ili je mozda lakse da mi ti stavis link sto ti imas i znas da ti rade slike, npr. skinem slike od igraca borca pa da probam ubaciti da vidim sta ce biti

Ја имам мегапак, све ми је у једном фолдеру, слике свих играча на фм-у. :D

nece opet,probao sam jedno 5-6 puta :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Хм, јбг мени ради. Ајде провјери да ти није у опцијама чекирано "use skin cache" и да ли је у дисплеј сетингс стављено да показује слике "real pictures only" или "real and generated pictures"?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Хм, јбг мени ради. Ајде провјери да ти није у опцијама чекирано "use skin cache" и да ли је у дисплеј сетингс стављено да показује слике "real pictures only" или "real and generated pictures"?

Nece drug, nemam vise zivaca,pokusacu opet kasnije.U svakom slucaju hvala tebi i supermanijaku na pomoci

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Јбг брате, не знам шта је онда, све сам опције исцрпио. :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 12:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Odakle si skunio Zvezdin pack? Slike moraju biti u png formatu... i kad god dodaš nešto novo moraš ići na reload skin...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
uz sve te slike moras dobiti i onaj config fajl, XML dokument.
otvori njega pa pregledaj da li je sve dobro tamo napisano.
meni se znalo desiti da se onaj ID broj sto ima svaki igrac ne slaze u igrici i u tom fajlu.
ako je do toga prepravi taj XML fajl.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 16:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ма погледао сам ја, добар је фајл, мени ради, зато ми није јасно како код њега неће. :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 17:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sinoc nakon dugotrajne borbe sam uspio ubaciti jedan klub(landskrona) i iz nekoliko liga grbove od klubova,zvezda nece pa nece i ovaj od cijele bundes lige nece.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 17:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Sinoc nakon dugotrajne borbe sam uspio ubaciti jedan klub(landskrona) i iz nekoliko liga grbove od klubova,zvezda nece pa nece i ovaj od cijele bundes lige nece.

Како, шта си урадио?

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
mandrak je napisao:

Како, шта си урадио?

prvo sam isao na onaj reload skin,pa sam otkacio use skin cache pa potvrdio pa sam opet otkacio taj use skin cache pa potvrdio :lol: :lol: ,sad vise ne znam je li tako ali mi je uspjelo,i ubacio sam landskronu sa slikama igraca i grbove od prve lige srb,bih,belgije.

nemam sad vremena ali bas cu uporediti zvezdine fajlove i landskronine.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Skin cache ti mora biti otkacen uvijek, a always reload mora biti cekiran svaki put kad ubacujes nesto novo. Probaj napraviti novi folder pa prebaci u njega zvezdine slike i config fajl.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Skin cache ti mora biti otkacen uvijek, a always reload mora biti cekiran svaki put kad ubacujes nesto novo. Probaj napraviti novi folder pa prebaci u njega zvezdine slike i config fajl.

ali kad mi je skin cache otkacen onda ne mogu da potvrdim na confirm to sve sto sam uradio odnosno taj reload.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Е онда имаш доле лијево "рилоуд", па кликнеш то умјесто да потврдиш.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Е онда имаш доле лијево "рилоуд", па кликнеш то умјесто да потврдиш.

aha,znaci ako uradim reload ne moram isti potvrditi?

na kraju ce ispasti da sam samo to i uradio pa mi sad funkcionise a ja se yebavao potvrdjujuci po petnaest puta :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 19:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Рилоуд је исто као кад потврдиш са чекираним "always reload skin on confirm".

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 15:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Рилоуд је исто као кад потврдиш са чекираним "always reload skin on confirm".

Bio si u pravu za ovo ,dovoljno je samo uraditi reload.

Nego,evo upravo skidam ovaj megapack,jel se on na isti nacin ubacuje?

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Да, добићеш један фолдер са свим сликама унутра само га пребаци у графику.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 16:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kod mene je taj cash upaljen, samo kad dodajem nešto novo zamjenim ga sa reload i odma vratim... tako godinama, uvijek sve radi bez problema...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2010, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Radi li nekom patch 11.1.1??? Ja instaliram, al u igri i dalje piše 11.0...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Код мене ради. :wink:

Citiraj:
FM 2011. - Igrači koje morate da imate!

Aleks Ferguson, Žoze Murinjo, Skolari, Anćeloti, Mihajlović... Imena su fudbalskih trenera ili, ako vam je lepše, menadžera oko kojih se „vrte naslovi“. Koliko je samo muškaraca „sposobno“ da radi isto što rade i gore navedeni? Mnogo ili.. Podsvesno, uvek ZNAMO kada je, gledajući televizijski prenos utakmice, „pravo vreme za izmenu ili komentar prve postave. Jedno od realnih opcija je – pravac u prodavnicu i da nabavimo Football manager 2011, novu verziju.

Istina, jedan te isti menadžer, sa „apgrejdovima“ igram već više od decenije i... Imam sve što i Murinjo! Najnovi FM 2011. je samo dorađena verzija onog s kraja prošlog veka u kojem su imena igrača odgovarajuća sadašnjim standardima. Izgradnja stadiona, okoline i cena karata je sekundadrna stvar, koja me odvaja od primarne delatnosti, ali je na početku i to bilo interesantno. FM 2011. je svetlost dana ugledao pre nekoliko nedelja i naravno, našao sam ga jer IMANJE istog nije prestiž već je, iako znam, šta sada lepša polovina smatra, pasija.

U ovom tekstu pokušaćemo, sublimirajući moje, ali i utiske „forumaša“ da napravim izbor sedmorice virtuelnih fudbalera koje biste morali da imate u timu. Naravno, pod uslovom da vam Đurić, Lukić i ostali „šefovi“ dozvoljavaju kupovinu. Iskreno, uvek mi je bilo zanimljivije da krećem od poslednje lige nego odmah da zagospodarim evropskim terenima jer u kasi imam toliko novca da u 11 „mojih“ imam sve najbolje.

7. Guillermo Ochoa – golman (24 god, 1 milion funti)

U moru mladih golmana jedan se izdvaja- Giljermo Očoa. Meksikanac je apsolutno raspoložen da razgovara sa menadžerima koji igraju i sa „osrednjim“ timovima iz pet najboljih liga Evrope. Možemo ga „ukrasti“ za cifru koja se kreće između dva i tri miliona funti (ne volim englesku monetu, ali... navika je navika).

Iako je nizak (tek nešto preko 175cm) Očoa bi u vašem timu mogao da bude odlična zamena za, verujemo, iskusnog golmana koga forsirate do iznemoglosti.

6. Šime Vrsaljko – RB/RW (18 god, 850.000)

Znam... Znam šta ćete reći. Istina, “vizuelno” nije spektakularno pojačanje, a psiho/fizičke sposobosti ovog mladog Hrvata su nešto što vredi imati u prvom timu. Sa sjajnim ocenama za agresivnost, fitness i “staminu” Vrsaljko je kao mladi Geri Nevil. Sa cenom ispod dva miliona Vrsaljkov talenat je nešto što kroz sezone možete i materijalizovati.

5. Anthony Annan – DM/M (23 god, 1,1 milion)

Bez diskusije, lista igrača je nešto što može da bude predmet ozbiljne diskusije, ali dozvolite da je i nama jasno da pored Rozenborgovog internacionalca iz Gane ima boljih midfildera. Međutim, iz Norveške stiže lako i jeftino… Ananove ocene dozvoljavaju i igračima “elitnih” timova da se igraju njime. Da ne govorimo o njegovoj vrednosti u ekipma poput Saragose, Vigana, Ajntrahta, Bolonje… Cena mu je kao oko tri miliona funti, a rast vrednosti ocena je nešto što u budućnosti možete naplatiti. Razmislite…

4. Federico Fazio – D/DM (23 god, 2 miliona)

Priča je slična kao i sa Ananom, međutim njegova raznovrsnost u igri i snaga predstavljaju bitnu razliku u moru sličnih fudbalera. Fazio bi odmah mogao da uskoči u vašu prvu postavu jer igra na dve pozicije. I to prirodno! Zbog toga ne bi trebalo da vas boli glava kada za njega budete plaćali oko tri miliona, jer je FM 2011. sofisticiraniji od prethodnika, pa je i klub odakle “kradete” igrača bolji u zaštiti sopstvenih interesa.

Usput, Fazio se obično veoma brzo nađe na transfer listi Sevilje. Dobre ocene u kategorijama heading, tackling, balance, jumping i strength ovog 190cm visokog beka čini sposobnim da se “rve” i sa izrazitim napadačima. Eto, još ako ga uparite sa nekim bekom sa dobrom “pace” ocenom imaćete skoro pa neprobojnu poslednju liniju.

3. Hulk – napadač (23 god, 4,7 miliona)

O ovom igraču već znamo dosta. Hulk je jedno od rešenja ukoliko volite da vam napad predvodi zreo, a ne samo talentovan fudbaler. Edin Džeko i na FM impresionira, dok Luis Suarez ne promašuje, bez obzira da li igra na krilu ili na centralnoj napadačkoj poziciji. Međutim, obojica će vas koštati mnogo i zato smo se odlučili za Portovog Hulka.

On je i u FM eksplozivan, dok mu fizičke predispozicije dozvoljavaju da igra na važnoj poziciji u napadu. (i ovde nema više rukometnih rezultata, pa vam je od esencijalnog značaja da imate napadača koji može “otpadak” da pretvori u gol).

2. Marco Verratti - CM/AM (17 god, 700.000)

Momak u koga je vredno uložiti. Buduća zvezda. Iako ga kupujete iz Serie B brzo ćete shvatiti da imate novog Pirla. “Nedostatak visine” za poziciju na kojoj igra nadoknađuje tehnikom, koja mu dozvoljava da podjednako igra na mestu CM ili odmah iza napadača. Na poćetku igre bi mogli dag a imate za million funti, ali samo na početku! Ne oklevajte… “Upecaćete” zlatnu ribicu!

1. Aaron Ramsey – AMC (19 god, 5,25 miliona)

Nismo vidoviti, ali nam se čini da je ovaj tinejdžer jedan od fudbalera koji bi u FM, u perspektivi mogao da bude NAJBOLJI fudbaler! Na vrhu liste je i pored činjenice da ga iz Arsenala mogu kupiti samo “najbolji”. Pazite, počeo je sezonu sa slomnjenom nogom!

Iako ima samo 19 godina Remsi je fudbaler sa odličnim ocenama koje ga u nomenklaturi “stavljaju” na poziciju AMC. Njegove ocene za tehniku, dodavanje, determinaciju, off the ball, zalaganje na treningu, kreativnost i fitness su jednostavno neverovatne i sklone napretku, što je najvažnije. Sada je sve na vama… Sa “Emirata” se ne odlazi tako lako!

BONUS

Kako u FM 2011. ima igrača sa svih strana sveta predlažemo vam da se pozabavite i proučavanjem sledećih fudbalera – Christian Eriksen (AM, 18, 2,9 miliona funti) – miks Laudrupa, Bergkampa van der Varta i Snajdera. Tu je i Khouma Babacar (S, 17, 3,8 miliona funti) – ako Lukaku zbog lošijih ocena za agilnost i stamina pati, onda bi Senagalac iz Fiorentine mogao da bude vaš izbor. Veliki je i odmah može da postane vaša gol mašina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]