Frenki je napisao:
Jesam ja rekao da cu preci/presao ? Ne, nikad necu, ali to nema nikakve veze sa tim da je igra glupava, al bas nikakve, nidje veze...
Pa sta ti sad to znaci? Branis igru kako je pametna i tako kazes za sebe da si glup. Boze svasta...
Nisi ti glup, nego je igra jako subjektivno postavljena od pocetka (odn. od 4-og nivoa pa na dalje). Onaj ko je pravio nije uopste imao
na umu logicku igricu za ljude koji ce koristiti dedukciju u rjesavanju zagonetki, vec mijenjanje url adrese stranica, trazenje objasnjenja source i Morzeovih kodova po Google-u. Ajde ni to mijenjanje url adrese nije tako losa ideja ali da ima imalo veze sa zakljucivanjem kao npr. 2. nivo, lift ne radi, ruka pokazuje gore..ah da samo zamijeni 2 u 3 u adresi, ili "don't be negative" za false-true u adresi, ok to moze ali opet za nekoga ko je navikao to da radi odn. da stalno na internetu cacka oko raznih url adresa, mijenja adrese, itd. Za nekoga ko je navikao tako da surfa samo (a to moze biti i doktor nauka nekih koga eto malo interesuju zagonetke na internetu, vidio od djece pa hoce i on vijuge da aktivira

) i ne interesuju ga url adrese dok god link radi (kad ne radi, nista - nazad) to je totalno bezveze. Taj ne bi znao ni 2. nivo preci.Nikad. A znas li zasto? Zato sto on ne zna da stranice ne idu po linkovima (kako ih on jedino i poznaje) vec po adresama koje mozes i sam pisati u address bar (dok god imaju konacni cilj, odn. web sajt na koje vode). To za mene nije igra za sve, nego samo za onog ko je smislio. Kako ne uvidjas da kad bih ja igru pravio tako po svom (a svaka budala moze napraviti igru sa 100-tinjak html linkova), mogao bih napraviti gomilu nekih dubokoumnih sranja tipa: postavim stih a ti sad nadji pjesmu i skontaj da treba procitati prvo slovo svakog reda svakog stiha te pjesme i uraditi anagram al da ispadne ime bakterije na latinskom kad se cita obrnuto, a za sliku ispod stiha samo stavim neki budjavi hljeb (kao asocijacija na bakteriju).
To bi bilo totalno retardirano, jer bih samo ja mogao to da shvatim. Tako i ovaj lik, pravi samo neke stranice sa par slika i jednim ili nijednim linkom pa ti sad iz slike pocijepanog omota twixa skontaj da zapravo treba u zadnju rijec url-a napisati kako se zvala ta cokoladica 1960 al obrnuto. Hahahaha jebote zivot sad kad sam ovu recenicu napisao i sâm sam u potpunosti shvatio koliko je glupa igra.
Zar ne shvatas kako je to retardirano?