banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 11:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Dec 2008, 08:08 
enc0re je napisao:
Na kom serveru? :-?

Pa banovan covjek na BE pub 1. 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2009, 10:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Jeremy sjecam se tebe sa servera, reci mi samo sto se nisi javio na nasem forumu a ne ovde? A banovan si zbog cheata vjerovatno...

?>

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2009, 21:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Okt 2008, 10:47
Ma cheat je lako primijetiti.I ja sam koristio i uopste nije bilo zanimljivo.Sta mi ima biti zanimljivo u tome sto neko drugi igra za mene.A primijetiti ga je lako jer nemoguce je da uopste negleda na tu stranu a pukne headshot to bi i obicnom laiku bilo jasno.
Dok sam bio admin na terri bilo je nemoguce igrati jer svaki drugi je koristio cheat.
P.S.
Od sada igram na BE serverima :wink:

http://www.oocentar.org/forum
http://www.sipovo.org/forum
http://www.exyuforum.co.cc/phpbb2

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2009, 11:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ipak to mora admin da ocijeni. Dešavalo se da me neko pogodi a da ja blage veze nemam odakle, što ne mora da bude cheat i ja se suzdržim od prozivanja. Sad, neki nisu nimalo suzdržani i onda... šta je vidio neko, i da li je dobro vidio, nikad ne znaš.

Prešao sam na DM servere, mnogo je jednostavnije, i zabavnije. S tim što je na BE DM gotovo nemoguće ući, zadnja dva-tri dana nikako nisam uspio pa onda odem na Terru. Problem je što tamo imaju neke kilave rune koje možeš da pokupiš i koje su u suštini cheatovi i samo kvare igru, po meni. (ubijaš jednim metkom, ili si nevidljiv, ili se protivnik trese kad ga nanišaniš, ili... )

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2009, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
blue je napisao:
Ipak to mora admin da ocijeni. Dešavalo se da me neko pogodi a da ja blage veze nemam odakle, što ne mora da bude cheat i ja se suzdržim od prozivanja. Sad, neki nisu nimalo suzdržani i onda... šta je vidio neko, i da li je dobro vidio, nikad ne znaš.

Prešao sam na DM servere, mnogo je jednostavnije, i zabavnije. S tim što je na BE DM gotovo nemoguće ući, zadnja dva-tri dana nikako nisam uspio pa onda odem na Terru. Problem je što tamo imaju neke kilave rune koje možeš da pokupiš i koje su u suštini cheatovi i samo kvare igru, po meni. (ubijaš jednim metkom, ili si nevidljiv, ili se protivnik trese kad ga nanišaniš, ili... )

moze ip :D (od ovog sa runama :D)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2009, 13:30 
Veteran
Veteran

79.143.173.173:27018 |ili| cs.terra.net.ba:27018 (nasao na ovoj adresi: http://www.terra.net.ba/forum/viewtopic.php?f=70&t=8079)

Ja i kad igram tamo biram da preskacem i zaobilazim te rune, imam tako bolji skor. Neke te nacisto zbune, kao fantom runa od koje propadas kroz podove i zemlju iako navodno sluzi za prolazak kroz zidove... :confused2: Nisu tako korisne kako se na prvi pogled cine.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2009, 20:35 
Veteran
Veteran

Doduše, upravo sam se otkačio sa tog servera, našlo se par cheatera. Začas srezaše sa skoro 20 na 10 igrača... nek im bude. :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 47 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]