Kupljen je u Zagrebu, ne znam da li ga ima ovde, ja ga nisam vidio. Miš djeluje prililčno dobro, treba se naviknuti prvih dana mada navikavanje ide brže nego što sam očekivao, na Intelli Optical sam se navikavao dosta dugo ali mi je nakon toga dugo vremena bio odličan, imam ga oko ili i preko 5 godina, do DeathAddera.
DeathAdder se postavio na maksimalnih 1800 DPI i to je baš velika osjetljivost pa mi je kursor dosta plesao po ekranu, Inteli ima samo 400 DPI mada sam mu u windowsu povećao osjetljivost pa je radio kao da ima više ali zato preskače piksele pa je neprecizniji. Ovih dana sam se navikavao da radim na tih 1800 DPI jer bih radije radio na toliko nego na 900, i zasad ide fino, i primjetno sve bolje. Doduše u njegovim drajverima sam osjetljivost sa defaultnih 10 spustio na 6 jer je na 10 baš letio po ekranu, pa sam se prilagodio na 6 i onda juče digao na 7, pa kad naviknem na to dizaću malo pomalo

.
Igre nisam stigao puno probati, tek jednu mapu Unreal Tournmanet 3 i tu je bio preosjetljiv sa 1800 DPI a pošto sam mu ranije napravio profile na 900 i 450 DPI koji se prebacuiju sa dugmetom sa donje strane miša onda sam probao i to, 900 DPI je isto bilo preosjetljivo a 450 je bilo nešto manje osjetljivo nego što bi trebalo ali je bilo i najigrivije. Ali vjerovatno bi se moglo naviknuti igrati i sa 900 DPI, a 1800...to bi bilo zanimljivo vidjeti

, ali može biti i do podešavanja same osjetljivosti u igri, moguće da sam je digao ranije dok sam imao Intelija pa je zato sada bio preosjetljiv, uglavnom sam u igrama morao dizati osjetljivost miša.
Tu sad ima svašta nešto, ima DPI miša, a onda ima nekoliko tih podešavanja osjetljvosti, jedna u drajverima miša, druga u samim igrama, a i ona u windowsu koja je možda vezana za ovo u drajverima a možda i nije.