Leg0las je napisao:
Nekontam sto nece kod Vadera da se pokrene igra.
Meni je proradila kad sam instalirao Service Pack 2 za WinXP

, to mi je trebalo za nešto drugo, i taman kad sam mislio obrisati Gothic 3 kažem sebi ajd' da još jednom probam, i radi
Nisam imao vremena da je igram, samo sam nekidan igrao skoro sat vremena. Osjeti se ta Gothic atmosfera, djeluje da bi me igra lako uvukla, ali mi se ne isplati sada ulaziti u nju, nemam hardver za nju, a nemam ni vremena. Kontao sam ako bude vremena probati nastaviti Gothic 2. Jesi li ga ti prešao? Ja igram onu ekspanziju Night of the Raven.
Kako tebi radi na tom računaru? Ja imam AMD 2800+, 1 GB RAM-a i Radeon 9600, ali mislim da to nije ni blizu za ugodno igranje, jer je igra još i dosta neoptimizovana, kažu da je sa 1.5 GB RAM-a dosta bolje, i sa 2 GB

. Nekidan mi došao prijatelj sa laptopom, probao sam G3 kod njega, puno ljepše izgleda nego kod mene, jer ima noviju grafičku, ali i njemu tu sa 2 GB RAM-a, dual core procesorom i novijom grafičkom zna da u toku igre zastane, drlja hard disk, kao i mnogim drugima. Zato ne znam kako tebi ide, mada znam da može da ide, gura.
Jesi li imao problema sa bugovima? Ima ih valjda dosta. Najnoviji patch je 1.12, nešto je sređeno ali ne i optimizacija.
I žale se na dugačko učitavanja i snimanje pozicija. Meni je quicksave negdje 10 sekundi, mada meni to nije previše strašno

, i inače što se tiče toga i grafike koja je kod mene lošija nego što može biti meni to teoretski ne bi previše smetalo, navikao sam skromnije igrati igre

, ne lomim se kao neki da igram na ultra velikim rezolucijama sa svim efektima i sa velikim framerate-om.
Nekad mi ekran treperi bijelom bojom, sve bude bijelo, nekad to traje i 5 sekundi.