banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 07:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2005, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
zerocool je napisao:
Upravo sam vidio sa metalom :) dice ce on server na blicu pa cemo se gotiviti :) btw mapa je 50 puta manja nego na blizardovom serveru

to. Ajd sad gdje mogu nabavit WoW pirat (naravno :) ), Ziri , da nemas slucajno ti, da narezem. Bio sam maloprije kod Brke u Flashu, i pitao ga mozel nekako nabaviti, pa mi rekao na navratim sutra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2005, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ne znam za exp/lvl ali trebali bi biti isto valjda :) a sto se tice wow-a nemam vise cd-ove :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ima kod brke na DVD-u ..

Zero, kad ce metal dici taj server? :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ima, meni sinoc rekao da navratim danas, pa ode uzeti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 15:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2003, 20:20
Evo samo kratko...
nabavio sam WoW i probacu ga danas mada je moj kolega vec igrao na nekom rumunskom serveru samo njih 12 :)
ali nije to nego cu probati da dignem server u lan-u pa cu se javim
ako neko nesto zna nek mi javi da se nepatim :)
poz

From this time forward, you will service us.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 15:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2002, 18:50
E evo da ti pomognem posto sam se i ja patio da dignem server u lan-u. Ovo je sa jednog foruma neki lik objasnio kako se dize server. Jeste da trebas da skines neke update i emulatore ali vidjeces uglavnom sve sto trebas da skines sa neta je negdje oko 65-70 MB[ neznam da li ti predstavlja problem, meni nije :)] Evo kako je covjek objasnio :

Posto na raznim forumima dosta ljudi pita kako igrati WoW offline? u LANu? gde da nadjem crack? i sl. evo jednog resenja koje ce, nadam se, pomoci svima; i onima koji bi da igraju WoW i onima koji VEC igraju WoW, a zbog (ponavljanja) ovih pitanja pocetnike/neupucene podsticu na samoubistvo i sl. :-)

Dakle, za ovaj postupak treba:
-evropska verzija igre
-zakrpa
-WinMPQ
-emulator
-opciono Mob Spawner
-malo vremena, volje i SRECE da se sve podesi i na kraju proradi.
ne treba:
-crack
-cd kljuc
-kreditna kartica :-)

!! Za one koji imaju piratsku verziju !! Da ne bi skidao celu igru skini samo zakrpu, pa ako ti zakrpa 1.2.3enGB ne radi onda treba skinuti 1.2.3enUS

1)
OK. Idemo od evropske verzije... [za americku je slican postupak, ali posto je nisam probao ne mogu da govorim o njoj]

Na http://www.worldofwarcraft.ru u odeljku beta nalazi se verzija 1.2.1 (zapravo fajlovi su na playground.ru, ali se ovako lakse dolazi do njih). Za one koji prvi put skidaju WoW - instalacija zauzima 2.5GB, pa ili istraj ili odmah odustani. Naravno, postoji jos mesta gde se moze naci instalacija, ali za to imas Google.
Ne treba da buni ovo "beta"
Kad to dovuces treba ti zakrpa 1.2.3 koju nalazis na http://www.gamershell.com u odeljku Patches (40MB). [Pojavila se i zakrpa 1.2.4, ali ona ima smisla samo za igrace originalne verzije]
Instaliraj igru i pokreni "krpljenje".

2) WinMPQ

WinMPQ skini na http://shadowflare.gameproc.com/cgi-bin ... WinMPQ.zip (a) i jos 2 dela
http://shadowflare.gameproc.com/download/Vbr4.zip
i
http://shadowflare.gameproc.com/download/RunPack3.zip

Ako ti adresa (a) ne radi idi na http://shadowflare.gameproc.com/dwnload.html#WinMPQ
pa dovuci onaj od 177KB.

Raspakuj WinMPQ u neki direktorijum i Vbr4.zip u neki drugi, pa u njemu pokreni Setup.exe da bi ti postavio VBasic 4 runtime koji je potreban za rad WinMPQ. RunPack3 raspakuj na isto mesto gde i WinMPQ.

3) Emulator
E, sad ti treba emulator sa http://www.wow-data-2.us.tt [korisnicko: blizzhackers, sifra:privatebh ] pa tu ides na Guides pa na Server setup i tu dovuci onaj na kom pise original (oko 9MB) [ovde ce ti se otvoriti strana na kojoj na dnu odaberes FREE, pa cekas oko minut da ti "stvori" vezu za dovlacenje]

4) "Zemljoradnja"
Dalje ide ovako: pokreni WinMPQ i otvori u direktorijumu od WoW-a pa Data pa interface.mpq i tu nadji
Interface/FrameXML/FrameXml.toc
[u gornjem desnom uglu imas filter za ekstenzije fajlova, koristi ga za lakse nalazenje] ides open with, pa notepad i nadjes
##interface 4XXX (XXX nesto) i umesto toga stavi 4211 sacuvaj pa se vrati na WinMPQ i kad te pita da azurira a ti - Yes.

Nadji Interface/wow.ini, otvori i postavi na

Version=1
Country=US
Language=en
Region=1

Sacuvaj, azuriraj.

Nadji Interface/GlueXML/AccountLogin.lua
Otvori i umesto

-- Check the interface version
if ( GetDataInterface() ~= GetCodeInterface() ) then
GlueDialog_Show("DELETE_INTERFACE");
end

postavi (dodajes -- na pocetak reda)

-- Check the interface version
-- if ( GetDataInterface() ~= GetCodeInterface() ) then
-- GlueDialog_Show("DELETE_INTERFACE");
-- end

sacuvaj, azuriraj.

Nadji Interface/FrameXML/FrameXml.toc
i opet stavi ono 4211
sacuvaj, azuriraj.

5)Izadji iz WinMPQ i otvori realmlist.wtf I umesto eu.logon... stavi localhost

6)Emulator 2
Sad raspakuj emulator u neki direktorijum, idi u direktorijum emulatora, pa na scripts i otvori emu.conf i gdegod je <IP> stavi localhost

Sacuvaj

U direktorijumu emulatora imas "Account creator.exe" pokreni ga i napravi svoj nalog.

Pokreni "wowemu-1.2.3.exe" i ako te pita za vezu s internetu idi cancel (2 puta) i sacekaj dok ne ispise

Loading PP...
Done, loaded 6789 bla bla

7) Jos samo malo...
Pokreni WoW (opet "odbij" vezu s internetom) ukucaj nalog i valjda ce sve biti ok.

8) Ovo je neobavezan korak
Posto u ovoj verziji emulatora je Horda jedva igriva (malo pohoda, NPCova, pusti gradovi) mozes da skines MobSpawner ciju adresu mozes naci na blizzhackers (vidi 9)

Sad da preduhitrim pitanja tipa gde da nadjem jos pohoda? carolija? itd.
WoW emulator sve podatke crpi iz fajlova u direktorijumu scripts i saves (koji su u njegovom direktorijumu), pa sve sto treba je da skines novu verziju WDDB-a sto je neka vrsta baze podataka koja se azurira skoro svaki dan.

9) Na http://www.blizzhackers.com pa na forum pa Server emulation ili slicno nalazi se gomila saveta, uputstava i adresa, pa ako imas problema - skokni tamo.

To bi bilo to. Ako se nekad nadjes u originalnom "Svetu ratne vestine" potrazi Ork lovca Nargada. Do tada - moj zivot za Hordu!
Samo jedna ispravka:
tamo gde pise

Nadji Interface/FrameXML/FrameXml.toc
i opet stavi ono 4211
sacuvaj, azuriraj.

Eto to bi bilo to, toliko tamo pise e sada da li je to tacno, mislim da li radi jos neznam ni ja posto nisam imao vremena da probam ali najverovatnije da cu probati veceras u Renesansi pa vam javim.
I da ako iko bude skidao ovo sto je ovaj gore naveo, samo da ves napomenem da je napravio gresku:
3) Emulator
E, sad ti treba emulator sa http://www.wow-data-2.us.tt [korisnicko: blizzhackers, sifra:privatebh ] pa tu ides na Guides pa na Server setup i tu dovuci onaj na kom pise original (oko 9MB) [ovde ce ti se otvoriti strana na kojoj na dnu odaberes FREE, pa cekas oko minut da ti "stvori" vezu za dovlacenje]
VEC NA GUIDES PA NA LAN + INTERNET SETUP.

Eto to je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 17:06 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Server nece biti dignut na BLIC.NET-u.

Server na kome se moze igrati i sa koga se moze skinuti sve sto je potrebno za igru pa i sama igra ;)
http://wow.keatebg.com/

LAN Server je dignut u igraonici Swordfish.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

trenutno probavam igrati na net-u na piratskom serveru i za sad nije lose
moram si pod hitno kupiti orginal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

koliko vas bude na serveru. Neki lik i cro ce mi poslati nekih vragova i beta i patceva da se igra legalon za blizz serveru , a ne placa nista :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2005, 23:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sumljam da ces uspeti ali vredi probati :)
Nema puno ljudi 10-50 koliko sam ja video ali nije lose da probas
mada mi svako malo malo izleti iz igre nema pravila a neznam zasto pa me to malo nervira
odlican je koliko vidim ali da mi je naci sad nacin da dodjem da orginala
posto neverujem da mogu naruciti preko net-a a kao i dosad niko nece da posalje...
tako da jedino mi ostaje da mi kolega iz zagreba uzme tamo cim stigne

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2005, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo uzeo sam piratski wow, instalira se, sta je potrebno sad da zaigram na netu, na kojim piratskim serverima ima najvise igraca, kako naci servere?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2005, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e sad , taj metalov sajt je na ruskom , bice muke, jos ni pola se nije instaliralo, mada sam jednom prekinuo instalaciju na nekih 10%, jer mislio sam da mi se zablokiralo, a u stvari sporose instalira

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2005, 23:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pronadji ova dva fajla na net-u

uWoW_Launcher.exe 503kb (pokrece zeljeni server)
i
World_of_Warcraft_Control_Panel_1.3.exe 577kb (pretrazuje sve WoW servere na net-u)

ili da ti posaljem na mail neznam odakle sam ih skinuo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2005, 00:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajd posalji, imas mejl u profilu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2005, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://soetast.com/~t0b/uWoW_Launcher.exe
http://www.it-crew.ch/WoW_1.35.zip

eto linkova za to dvoje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2005, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

aj ako neko ima link za verziju 1.2.4 , nigdje je ne mogu naci. :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2005, 02:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo uspijem nekako sve namjestiti, al kako da znam koji su piratski serveri. NA jedan sam se logova, i pisalo je 'loadin in game server' i nije mi se dalo vise cekati,da li to dugo traje. Kako da dodam servere u wow launcher, kad u wow control panelu ne pise ip servera, niti mogu da znam koji su piratski a koji ne. Feanor, ako si uspio ajd malo pojasni to logovanje na server, daj mi ime nekog servera gdje si ti igrao a da ima igraca, pa nacu ga u wow control panelu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2005, 20:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
evo uspijem nekako sve namjestiti, al kako da znam koji su piratski serveri. NA jedan sam se logova, i pisalo je 'loadin in game server' i nije mi se dalo vise cekati,da li to dugo traje. Kako da dodam servere u wow launcher, kad u wow control panelu ne pise ip servera, niti mogu da znam koji su piratski a koji ne. Feanor, ako si uspio ajd malo pojasni to logovanje na server, daj mi ime nekog servera gdje si ti igrao a da ima igraca, pa nacu ga u wow control panelu

Ovako startujes wow control panel kad si na netu i on ti izlista servere ja sam skontao samo 2 prava a ostali su piratski...
izaberes jedan i on ti izbaci njegov sajt da napravis account i njegov ip ili slicno koje unosis u uWoW_Launcher (ides na add pa onda connect)
i to je to...

jos nesto ja sam uzeo dvd WoW kod brke sa njega sam instalirao dva update-a
jedan je wow1.1.1 velicine 20MB pa sam instalirao drugi 1.2.1 oko 55MB
onda sam upalio WoW otkucao nesto bezveze kao nalog i sifru i igra se sama updateovala do zadnje verzije (nisu veliki) 1.2.4 ako se nevaram...
i tek onda sam uradio ono gore navedeno...

Takodjer sam napravio LAN server i mogucnost da dignes igru i da je igras bez LAN i internet konekcije sve to za 10 minuta ako nekog interesuje nek se javi.
Nije bilo potrebe da radim ista od onog velikog uputstav sto je postovano ranije program sve sam uradi i samo igras :) Mada mi je puno pomoglo zato sto ima jedan link na njemu na kom je sve lepo objasnjeno ako se nekom neda da cita nek me kontaktira

poz :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2005, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jan 2003, 21:10
Jedno pitanje,

Guild Wars-- radnja? postoji li singl player misija ili je to samo multi.? Na koliko je CD-ova? I kad je izašla?

Te me sitnice zanimaju pa ako neko može da mi pruži informaciju veoma sam zahvalan...

poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2005, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
radnja ,procitaj World of WarCraft ,znaci isto MMORPG ,imas dosta frakcija ,heroja ....mali milion questova ,naravno nema single player .Na koliko cd-ova ? Vjerovatno jedan dvd ili par cd-ova ,uglavnom ces morati ici u hrvatsku ili od negde naruciti posto ti treba original samo za razliku od WOW nema mjesecne pretplate .Igra izlazi ja mislim 6-8 aprila ,nisam siguran ali svejedno posto mozes naruciti pre-order pa opet igrati ....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]