banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šta se igra....?
PostPoslato: 23 Dec 2014, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Igra sjajno optimizovana, ne sjećam se da je iko ko je igrao imao kakve primjedbe. Uključujući i mene, igrao sve na max postavkama, bez imalo problema, a nije da mi je neka konfiguracija.
Priča je jedna od ozbiljnoh generalno u gamingu, bavi se bahatošću bogatih, ali sve dubljem propadanju Maksa. Pokoji kliše, ali realno, ako hoćeš fantastičnu priču igraj RPG, mada ni tamo više nema toliko fantastičnosti.
Gameplay fantastičan, ništa qte, čak ni cover nema nekog efekta jer te neprijatelji brzo zaobiđu. Animacije takve da i Uncahted ne može da joj parira.

Eto meni je bitno samo da tipkam, i meni je bila odlična.
MP 3 je vjerovatno i najbolja igra serijala, naravno predhodnici su mi draži. Ali oni koji govore da su prethodni djelovi generalno bolji su butthurt little bitches koji govore da su igre nekad bile bolje i da su konzole uništile gaming.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 11:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2012, 21:18
PKT je napisao:
Minjon je napisao:
Max Payne 3, stvarno odlična igra, optimizacija vrhunska i Soundtrack je vrh.

Max Payne 3, ko je igrao prvi dio drugi može proći a u trećem dijelu je sve to isto sa dosta boljom grafikom, pričom koju ćete zaboraviti što prije a za soundtrack nemam pojma - ne sjećam se. Što se tiče optimizacije dovoljno je imati na umu da je rađena u GTA 4 engineu, znači nećemo o optimizaciji.
Ko je igrao prvi dio u drugom dijelu će naći samo mnogo razočarenja, a novopečeni igrači će biti oduševljeni, njima je bitno samo da se tipka.

Bez uvrede ali ako max payne 3 nije optimizovan onda nemaš pojma o ovoj temi.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Nisam igrao MP3 pa ne mogu tvrditi suprotno bilo čijem mišljenju ali PKT-ovo obavezno preskačem na ovoj temi i pretpostavljam u startu da nije u pravu. :?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:lol:

Nisam igrao GTA4 (nisam igrao nijedan poslije dvojke, sve me nesto smaraju :oops:) .. a onomad kada je MP3 izasao ja sam ga vrtio na 1920x1080 sa svim detaljima na maksimumu (+ sve one gluposti poukljucivane) bez apsolutno ikakvih problema

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 17:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

MP3 pc je potpuno drugi tim od gta Iv radio, a evo taj isti tim sto je radio mp3 radi i na gta v PC verziji tako da će biti odlična optimizacija.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Naravno, ipak Rockstar nije Ubisoft koji prodaje igre koje ne rade za 70$ "Assassin's Creed - Unity of Bugs".

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ja sam instalirao MP3 kada je izasao ali sam tada imao laptop koji s3 nije mogao nositi najbolje sa njim. Moracu sada na racunar instalirati.
MP1 mi je jedna od najboljih igrica koju sam igrao...nek prica ko sta hoce...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Minjon je napisao:
PKT je napisao:
Minjon je napisao:

Max Payne 3, ko je igrao prvi dio drugi može proći a u trećem dijelu je sve to isto sa dosta boljom grafikom, pričom koju ćete zaboraviti što prije a za soundtrack nemam pojma - ne sjećam se. Što se tiče optimizacije dovoljno je imati na umu da je rađena u GTA 4 engineu, znači nećemo o optimizaciji.
Ko je igrao prvi dio u drugom dijelu će naći samo mnogo razočarenja, a novopečeni igrači će biti oduševljeni, njima je bitno samo da se tipka.

Šta je za tebe optimizacija?
Core i7 neki Extreme edition, GTX 980 OC i 32GB DDR3?
Prijatelju, ja sam patio konfiguraciju sa MP3 koja je pokretala Watch Dogs na max, btw MP3 je grafički lošiji od Watch Dogs a o linearnosti da ne govorim. Ne kažem da je igra lošija, to je subjektivno ali grafika je lošija.
I na kraju, svako može da kupi na pirate bay primjerak i da vidi kako to sve izgleda.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
MP1 mi je jedna od najboljih igrica koju sam igrao

Jasta je
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
PKT je napisao:

Normalno da tebi nista nije optimizovano, kad sve igrice "kupujes" po torrent sajtovima, dok ovi sto ih krekuju to rade jako lose, pa na kraju imas frame drop, lag i tonu bugova. Ja sam COD Advanced Warfare skinuo sa torrenta, SP nisam mogao igrati koliko me "frame rate drop" nervirao, kad sam se dovoljno isfurao, kupim fino igricu i odigram ko covjek, a da ne spominjem stotine sati MP koja ta igra nudi. Tako da tvoje misljenje o "optimizaciji" nije mjerodavno.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2014, 23:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

PKT je napisao:
Minjon je napisao:
PKT je napisao:
Minjon je napisao:

Core i7 neki Extreme edition, GTX 980 OC i 32GB DDR3?
Prijatelju, ja sam patio konfiguraciju sa MP3 koja je pokretala Watch Dogs na max, btw MP3 je grafički lošiji od Watch Dogs a o linearnosti da ne govorim. Ne kažem da je igra lošija, to je subjektivno ali grafika je lošija.
I na kraju, svako može da kupi na pirate bay primjerak i da vidi kako to sve izgleda.

I5 3570k
Gigabyte 7870 OC
Itd.....
Radi igra perfektno na skoro max detaljima bez ikakvih bogova, frame dropout itd....

Drugo porediš grafiku igre iz 2014 i 2012...i to watch dogs koji je ubisoft downgrejdovo.

I naravno ne kupujem igre preko "piratebeya" nego podržavam developere preko stima.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Minjon je napisao:
I5 3570k
Gigabyte 7870 OC
Itd.....
Radi igra perfektno na skoro max detaljima bez ikakvih bogova, frame dropout itd....

Drugo porediš grafiku igre iz 2014 i 2012...i to watch dogs koji je ubisoft downgrejdovo.

I naravno ne kupujem igre preko "piratebeya" nego podržavam developere preko stima.

Pa imam bolju grafičku od tebe i lošiji procesor.
MP3 mi je trzao a WD nije.
U čemu je problem sa poređenjem igara iz '12. i '14. Sa njima se mogu porediti neke igre iz '07.
WD je Ubisoft downgrejdovo, i kao takav WD izgleda dosta bolje od MP3, a da ne spominjem onu modifikaciju kojom se isključuje to downgrejdovanje, dobiješ bolju grafiku uz bolje performanse.
I naravno, podržavam developere riječima podrške a njihova djela kupujem na TPB.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Kad ste već kod konfiguracija, ja sam totalno izgubio korak s tim svim pa ako može mala pomoć? :)

Naime, kupio sam računar neke 2008 a ovo mu je konfiguracija:
Pentium Dual Core E5200 @2.50Ghz
ATI Radeon HD 4850
Neki Intel ATA disc
Gigabyte Intel Socket 775 chipset GA-EP31-DS3L bi trebala da je matična.
2gb RAM-a

Kao prvo komp nisam formatirao od kad sam ga kupio, radim non stop neka čišćenja i gluposti da ga ko fol ubrzam. Tako da je jedan format preporučljiv?

A kao drugo, nemam love sad da uzmam nov komp, kontam kupovati dio po dio pa nadograđivati ovaj. Šta preporučujete da prvo zamjenim? Recimo trenutno u WOW kad uđem, koji nije toliko zahtjevna igrica, iako su je budžili za novu ekspanziju, u BG-u gdje ima više od 5 ljudi zaštopa da ne mogu se pomaketi... A novije igrice nisam ni pokušavao instalirati... Ako može kakav dobar savjet, bio bi zahvalan. :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
iako su Blizzove igre uglavnom orijentisane na nadr*avanje mouseom

Ccc
Pa eto zasto ti ne salju poziv :lol:

Citiraj:
Kakav je guild wars 2?

I vise nego odlican

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad sam već kod WOW-a, nisam ga igrao aktivno 5-6 godina... Uđem svaki put kad daju trial od 10 dana čisto da vidim kakva je ekspanzija. Mogu reći da je ova nova ekspanzija perverzija. Cap lvl je 100, ja sa svojim lockom ne mogu na trial preći više od 90 i opet svaki dan ima šta za raditi i nije dosadno. Dali su ti da napraviš svoj garnizon, kao neko tvoje lično utvrđenje koje možeš apgrejdovati a u toku kvestanja stičeš pratioce(followers) koje onda iz garnizona šalješ na misije i oni stiču lvl i neke ostale gluposti. Sve u svemu, znaju oni to odraditi da se navučeš... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 13:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2014, 14:08
zdero je napisao:
Kad ste već kod konfiguracija, ja sam totalno izgubio korak s tim svim pa ako može mala pomoć? :)

ATI Radeon HD 4850
Neki Intel ATA disc
2gb RAM-a

Kao prvo komp nisam formatirao od kad sam ga kupio, radim non stop neka čišćenja i gluposti da ga ko fol ubrzam. Tako da je jedan format preporučljiv?

A kao drugo, nemam love sad da uzmam nov komp, kontam kupovati dio po dio pa nadograđivati ovaj. Šta preporučujete da prvo zamjenim? Recimo trenutno u WOW kad uđem, koji nije toliko zahtjevna igrica, iako su je budžili za novu ekspanziju, u BG-u gdje ima više od 5 ljudi zaštopa da ne mogu se pomaketi... A novije igrice nisam ni pokušavao instalirati... Ako može kakav dobar savjet, bio bi zahvalan. :wink:

Graficka nije losa

Mogao bi neki Intel Quad Core (Q6600)

i naravno jos RAM-a :D

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 14:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

zdero je napisao:

ATI Radeon HD 4850
Neki Intel ATA disc
2gb RAM-a

Prvo uzmi kvalitetno napajanje pa kupi procesor ram i maticnu (amd fx 8350 ili i5 4670k) pa ostatak kasnije.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zdero je napisao:

ATI Radeon HD 4850
Neki Intel ATA disc
2gb RAM-a

Malo je to memorije. Grafička je u redu, a procesor mijenjaj, može kupiti za 80KM na piku, traži procesor za sck 775.
Grafička može proći.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uzeo sam tad i dobro napajanje, ja mislim da je 500 ili 550volti. Ako nije i ono zastarilo. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 03:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nema veze voltaza ako je los proizvođač. Koji model ti je napajanje?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]