Neko restartuje nalog jer je napacen, neko oce da proba da bude ljubicast, neko da zabode neki jaci klan... Kako ko.
Ja ne bih restartova, radije bih izbrisao nalog. Da mi odu sve one posade na dobos, plakao bih.
Vise se plasim zelenog igraca sa 40k partija, nego nekog ljubicastog sa 3k... Jedino sto ovaj ljubicasti 99% puca samo premium municiju.
Meni je dobrim dijelom besmislen. U type64 spotas 10ak tenkova i napravis 6-7 asistirane, iznese partiju, wn8 200. Zaletis se, napravis 1000dmg i izgines ko papak, skoro ljubicast.
Kromvel, Komet... T43, KV13.
ELC, t37, 59-16, buldog...
Ruska "hevi" linija. is7 je dobar za wn8 sa opustenom igrom, nekad izgines, nekad nesto napravis. Ako ces trpati APCR ko ova bagra sto restartuje naloge, onda je ljubicasta svaka partija.
140/62/430, bilo koji, batcat... e50 je dobar isto.. t54, dakako.
Paton liniju igraju sve te nabjedjene ljubicice jer su ocekivanja malena.
S tim da, (mislim da je tako, Daniell statpader moze potvrditi) visi "tirovi" vise uticu na wn8... vise ti znaci 5000wn8 partija u 140, nego u ELCu..
Mediumi, jer je sa mediumima lakse "iznijeti partiju" i redovno praviti dobar dmg.
Najvise ti utice dmg, pa onda broj unistenih tenkova, dalje ide winrate/broj spotanih(ne asistirana, samo je bitno ko prvi spota tenk)/def. baze i slicno... I to se gleda u odnosu na ocekivanja za taj tenk, u odnosu na prosjek. Nije isti wn8 u objectu140 ili e50m, za 2000dmg, recimo.
KV-13. Ovo je sa 4 ispaljena APCRa, od 32 granate. (144 penetracije je goli uzas, ali je tenk zanimljiv)
22000 wn8
Sa konjima se ne moze.