banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 220  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2016, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Whotanoob je napisao:
Imam prijatelja ''Vanja'', mislio sam da je to naš admin ali izgleda nije?

Iskočila ti slika neke crnkinje za koju piše da je iz Gradiške i ...? Nije to iz wot-a, to ti je PC pokupio nešto.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nisam ja, jos uvijek nisam ni pokrenuo igru :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo jos ovu i necu vise,,,nadam se da je Tasko zadovoljan velicinom slike..... :D
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ne bi da ti ja sad kao kvarim uspjeh ali svjestan si da se hvalis medaljom za pet (5) odigranih stronghold bitki....

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Teze su nasumicne.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zadovoljan sam :D

Dacu ti savjete za posadu, a ti prihvati ako hoces. No posada stvarno mnogo znaci i odabir tih vjestina je jako vazan.
A vidim da imas i dovoljno kredita, spiskaj 100injak hiljada i napravi ljude od njih.

Spoiler:
ISU
komandir: 6. culo kao prvi definitivno, a drugi kamuflaza. Eventualno ako hoces taj skill za view range, ali njemu je kamuflaza glavna snaga i to treba koristiti.

"gunner": taj skill za +3% sanse da unistis modul ili clana posade je ... ok u najboljem slucaju i to samo na velikim kalibrima topova, ali tek kao 3. ili 4... Ja bih stavio kamuflazu i onaj plavi skill, snap shoot. Smanjuje ti disperziju prilikom okretanja tenka.

vozac: kamuflaza, pa onda moze taj za brze okretanje tenka sto si stavio ili smooth ride, mada generalno sa tim Rusima se ne puca nesto u pokretu... obj704 mozda malo vise, ali ne toliko da je taj skill neophodan. BIA ti je totalno bespotrebna tu, jer ona radi tek kad imas na svim clanovima BIAu.

"loaderi"... Safe stowage, tj sigurno skladiste, kako je vec prevod, je bespotreban na oba clana. Znaci samo na jednom, dzaba ti propada jedno mjesto, a nista ne donosi. Taj za brze punjenje kad si ispod 10% hpa je takodje "ok" ali samo kao cetvrti i vise.

Stavi SS i kamuflazu na jednog, a na drugog kamuflazu i popravke. eventualno taj adrenalinski i kamuflazu na drugog, ako hoces taj "perk".

t37
ubrzaj taj trening posade, cekiraj tu kvacicu :) to ja cesto zajebem i ostavim, pa skontam nakon sto partija

komandir ok
deadeye ti je totalno beskorisan na malim kalibrima navodno, pogotov kao t37... Ili kamuflaza ili plavi ovaj, snapshoot
vozac, isto, kamuflaza ili smoothride
Glavna odlika t37 su kamuflaza i pucanje u pokretu. Shodno tome i skillove stavljas
sto se tice loadera, opet BIA koja ti je bespotrebna dok nije 100% na svim.
Pretreniraj i stavi SS ili ako hoces - stavis kamuflazu sad, pa poslije kad dodjes na 40% drugog skilla, pretreniras opet i stavis SS i kamuflazu kao drugi.

Mnogo znace ovakvi skilovi, ja sam imao oba tenka, tj t37 imam i sada, zenetine po 4 skilla i 3 zvjezdice na topu. Fantastican tenk i linija, ali samo to pretreniraj.

To ti je 140k ja mislim, a isplatice ti se na duzi period, i finansijski a pogotovo rezultatski.
srecno

P.S. Vidi Garija :lol: On je zvao sve ljude redom po klanovima da se prikljuce njegovom klanu. Tj. mislim da je to bio on, promjenio je i sam sepet klanova.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Zadovoljan sam :D

Dacu ti savjete za posadu, a ti prihvati ako hoces. No posada stvarno mnogo znaci i odabir tih vjestina je jako vazan.
A vidim da imas i dovoljno kredita, spiskaj 100injak hiljada i napravi ljude od njih.

Spoiler:
ISU
komandir: 6. culo kao prvi definitivno, a drugi kamuflaza. Eventualno ako hoces taj skill za view range, ali njemu je kamuflaza glavna snaga i to treba koristiti.

"gunner": taj skill za +3% sanse da unistis modul ili clana posade je ... ok u najboljem slucaju i to samo na velikim kalibrima topova, ali tek kao 3. ili 4... Ja bih stavio kamuflazu i onaj plavi skill, snap shoot. Smanjuje ti disperziju prilikom okretanja tenka.

vozac: kamuflaza, pa onda moze taj za brze okretanje tenka sto si stavio ili smooth ride, mada generalno sa tim Rusima se ne puca nesto u pokretu... obj704 mozda malo vise, ali ne toliko da je taj skill neophodan. BIA ti je totalno bespotrebna tu, jer ona radi tek kad imas na svim clanovima BIAu.

"loaderi"... Safe stowage, tj sigurno skladiste, kako je vec prevod, je bespotreban na oba clana. Znaci samo na jednom, dzaba ti propada jedno mjesto, a nista ne donosi. Taj za brze punjenje kad si ispod 10% hpa je takodje "ok" ali samo kao cetvrti i vise.

Stavi SS i kamuflazu na jednog, a na drugog kamuflazu i popravke. eventualno taj adrenalinski i kamuflazu na drugog, ako hoces taj "perk".

t37
ubrzaj taj trening posade, cekiraj tu kvacicu :) to ja cesto zajebem i ostavim, pa skontam nakon sto partija

komandir ok
deadeye ti je totalno beskorisan na malim kalibrima navodno, pogotov kao t37... Ili kamuflaza ili plavi ovaj, snapshoot
vozac, isto, kamuflaza ili smoothride
Glavna odlika t37 su kamuflaza i pucanje u pokretu. Shodno tome i skillove stavljas
sto se tice loadera, opet BIA koja ti je bespotrebna dok nije 100% na svim.
Pretreniraj i stavi SS ili ako hoces - stavis kamuflazu sad, pa poslije kad dodjes na 40% drugog skilla, pretreniras opet i stavis SS i kamuflazu kao drugi.

Mnogo znace ovakvi skilovi, ja sam imao oba tenka, tj t37 imam i sada, zenetine po 4 skilla i 3 zvjezdice na topu. Fantastican tenk i linija, ali samo to pretreniraj.

To ti je 140k ja mislim, a isplatice ti se na duzi period, i finansijski a pogotovo rezultatski.
srecno

P.S. Vidi Garija :lol: On je zvao sve ljude redom po klanovima da se prikljuce njegovom klanu. Tj. mislim da je to bio on, promjenio je i sam sepet klanova.

To mi treba ....ja sam malo star..pa bi se modernizovo u razmisljanju..jos jednom hvala..

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:
Ne bi da ti ja sad kao kvarim uspjeh ali svjestan si da se hvalis medaljom za pet (5) odigranih stronghold bitki....

OK,ne hvalim se nego prvi put postavljam na forum...nesto sto je bilo...i trebao bi kao Tasko da pomognes pocetniku,,,pa i Vanji .... :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2016, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nemoj me pogresno shvatit ali Tasko je zelen jos....ja sam te stvari ispricao do sada milion puta....malo mi je dosadilo...ali to ne znaci da necu pomoc....sta treba slobodno pitaj....

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2016, 01:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja se prepadnem i pocnem gadjati neprijatelja na 500m udaljenosti, mozda bih trebao pustiti da mi se priblizi?

Sta vi preferirate?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2016, 01:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Penetraciju.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2016, 06:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
I još ako možeš ostati neotkriven, super.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2016, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad igram sa artiljerijom pustim zrtvu na 10 m i onda ga uspavam.

Medjutim sa tenkom to nije slucaj, trosim skupe granate nadajuci se da cu ih naceti, a mozda samo dzabe pucam.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2016, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Obrnuto fiki, obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Odigrah i ja prvi put sa arty u zivotu :)
Nakon 5 godina igranja i 5k partija da probam i to.
Uzeo neku rusku. Mislim da je SU 18 :)
Prvih pet partija i 5 pobjeda i u svakoj jedan ili dva killa.
Nije lose. Necu dalje ici od tier 3 :)

Poslednji put menjao ferdinand dana 17 Nov 2016, 21:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ovo mi je tesko povjerovati, jedino ako ti je posada, full istrenirana do kraja :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 21:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Opet jedna brzopotezna:

Spoiler:
Slika

T-34/85 rules Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2016, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
filozof sa vrbasa je napisao:
ovo mi je tesko povjerovati, jedino ako ti je posada, full istrenirana do kraja :)

Nije. Na 75% je. Matere mi. I meni smijesno.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2016, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Na tim manjim tirovima niko se i ne pazi od artiljerije zato se ne treba čuditi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 220  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]