banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 13:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 220  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Nov 2016, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Ташко je napisao:
Ako aludiras na ovaj ss sa 212a... popravke unistenog 212a kostaju oko 17k, ja sam primio jedan hitac, to je oko 13k bilo. 3 he granate i male popravke, to je 20k sveukupno.
Ako je nesto drugo, jebe mi se.

Pa to i kontam...a usput još jedno pitanje kakav je feeling dva objekta sa jednim hitcem?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Gdje ih nafata Taško četvoricu (od toga trojicu uništio jednim hicem ako dobro kužim) na stepama?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne, trojica su bila tade, ovaj jedan je pao ranije.
Bio bi i taj prvi hitac "dabl", da nisam probio granatu. To mi se vec desavalo par puta.
Opalim, Paton okrece kupolu i probija ga i onda ne bude splesa za ovog pored.
A ova sljedeca granata pala direkt izmedju njih, u metar.
Ma gore, negdje B7? tako nesto, kod baze 2. Ako je to dvojka, ova bliza pruzi. (izbacice me Dani, nikad ne znam koja je kec koja je dvica na kojoj mapi. I mape slabo imenima znam)

Mimikrija, ovo je treci put da sam marno dvojicu granatom.
Prosli put, bila mi aktivna ova misija i ja promjenim na ove lagane, da kao uzmem pare. I nakon nekoliko partija, ubijem is7 i t54. Ranih se umalo.

Vec sam bio spreman da kupim su-14-1 ponovo, kad istrazim 261, da ganjam ovu misiju sa njim.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Pohvale za Gubara :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Opaaa...aj da vidimo i to.
Citiraj:

WoT - Mere za izbacivanje igrača koji koriste cheat modove!

Već neko vreme se u World of Tanks vodi debata o tome da li treba da postoje modovi ili ne i kako se boriti protiv onih koji donose nepravednu prednost. Wargaming se na EU serveru sada obratio zvaničnom listom šta podržavaju a šta ne i na koji način će se boriti protiv modova koji su nelegalni.

Oni kažu da su već neko vreme radili na tome da automatski detektuju korišćenje modova ali da sada uvode jasna pravila kako bi svi igrači bili upoznati s njima i znali šta ih čeka u slučaju kršenja. Naravno, svesni su činjenice da ne mogu pretpostaviti koji sve modovi postoje i šta rade ali će se truditi da stalno ažuriraju ovu politiku u skladu s novim modovima. Zato su odlučili da modove podele u tri kategorije:
Modovi koji unapređuju samo vizuelni deo igre, ne donose nikakvu gameplay prednost. Oni su apsolutno dozvoljeni.
Modovi koji donose gameplay prednost ali oni misle da je takva prednost dobrodošla u igru i trudiće se da ih u narednim verzijama implementiraju u standardni klijent (primer damage panela iz prethodnog patcha).
Modovi koji donose gameplay prednost ali oni smatraju da su loši po igru. Takvi su klasifikovani kao cheat i od sada će se smatrati nelegalnim.
Igrači koji budu uhvaćeni da koriste modove iz treće kategorije će prvo dobiti upozorenje i suspenziju naloga na sedam dana, a ako ponovo budu uhvaćeni da koriste iste modove dobiće trajni ban na nalogu.
Na kraju opisno su navedeni svi nelegalni modovi, baš zato i nisu hteli da navode precizna imena nego šta oni rade da se ne bi dešavalo da neki mod samo promeni ime i nastavi da se dalje koristi kao cheat:
Modovi koji otkrivaju poziciju neprijatelja na način koji nije predviđen u standardnom klijentu tako što markiraju uništene objekte na mapi ili minimapi u realnom vremenu, tako što menjaju izgled tragova koje ostavljaju granate artiljerije da biste videli odakle su pucali, kao i oni koji prikazuju konturu vozila iako ga u tom momentu ne nišanite.
Modovi koji omogućavaju da lakše blokirate granatu protivnika tako što prikazuju tačno gde on gađa, na primer kao laserski pokazivač
Modovi koji prikazuju kada protivnik reloaduje ili prikazuju tajmer reloada protivničkih vozila
Auto-aim ili takozvani "aimbot" modovi koji menjaju standardni auto aim koji postoji u klijentu tako da nišane u slabe tačke na tenku ili pucaju ispred tenka kako bi kompenzovali za njegovo kretanje, tako da cheater samo razmišlja o kretanju svog tenka, ne i o pucanju
Softver koji omogućava automatsko korišćenje ne-premium potrepština. Ovde se pre svega misli na korišćenje automatske skripte koja pokreće standardni aparat za gašenje požara što menja automatski aparat.
Modovi koji vam olakšavaju da vidite neprijatelja tako što prave objekte na mapi transparentnim.
Softver koji ostavlja "duhove" protivničkih tenkova na mapi tamo gde su poslednji put bili spotovani
Modovi koji na bilo koji način menjaju fizičke karakteristike tenkova u igri, performanse ili efekte koji se proizvode na druge objekte ili vozila ili na bilo koji drugi način zaobilaze pravila igre.

Na kraju posebna kategorija su modovi koji vam omogućavaju da vidite tačno oklop i slabe tačke protivnika na tenku u samoj partiji, takozvani weak spot skinovi. Ono što je bitno jeste da se ovo još uvek ne smatra kao cheat, već Wargaming radi na sličnom modu koji će biti uključen u klijent u nekim od narednih patcheva ali koji će drugačije uticati na igru, tj neće davati toliku prednost onome ko ga koristi, tako da će ovo postati cheat tek kada bude implementiran njihov novi mod. Za sada još nije zvanično na ovoj listi. Ono što je bitno jeste da se ovo ni na koji način ne odnosi na modove koji vam omogućavaju da gledate oklop tenkova u garaži, to je sasvim ok, ovo se odnosi samo na to kada vidite drugačije skinove na tenkovima u samom meču.
Šta vi mislite, jel WG može da stane na put cheaterima? Jel koristite modove i jeste li nekada koristili nešto sa ove sada zvanične liste zabranjenih? Mislite li da je ovo korak u pravom smeru?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2016, 12:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Jedna brzopotezna:
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2016, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
pa zar ima ovoliko vrsta cheatova?

da Bog da im pocrkali racunari i nista ne mogli sa njiha spasiti

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2011, 21:10
Kontao sam probati WoT jer ne znam sta bih vise igrao a volio bih neki online multiplayer. Kolika je razlika izmedju onih sto placaju i free account-ova tj. imaju li premium igraci nekih ''nedostiznih'' prednosti? Upravo pravim account i vidm da ima opcija invite code pa ako ce neko od vas dobiti nesto ako se ja registrujem s njegovim invite code-om neka ga napise ovdje.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Premium acc samo ubrzava zaradu kredita i XP-a. Bonus od 50%. Više kredita, lakše podnosiš pucanj eprem municije. Sa boljom penetracijom. Klasika :)
Imaš pp za invite.

Poslednji put menjao danijell dana 10 Nov 2016, 16:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Okacicu ja ovdje malo kasnije.
Buraz nesto aplouduje, net mi je uzasan.

Mozda dani okaci ako vidi ranije. Bilo je kodova da dobijes nekog premiuma, premium tenk jedan itd. Fina stvar.

A razlika je da premium nalog zaradjuje 50% vise kredita i xpa, u odnosu na normalni.
Premium tenkove koje kupujes za novac ili za zlato steceno u igri ili kupljeno, su uglavnom slabiji od obicnih tenkova iste klase. Tako da ni tu nemas prednosti, sem te zarade. Sem par izuzetaka, npr novi Skorpion, FCM50t i mozda jos koji tenk. Ali uglavnom su premium tenkovi slabiji.
Premium granate se kupuju za kredite koje zaradjujes u igri.

Lakse je dosta sa premium nalogom zbog lakseg "grinda" i boljeg treninga posade, vise ti se isplati pucati premium municiju. Prije ces istraziti neki top/kupolu/motor i slicno.

Ali direkt u borbi, izmedju tebe i nekog sa premiumom, nema razlike.
Razliku pravi iskusna posada.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 16:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2011, 21:10
Hvala Danijelu i Tašku na odgovoru. Poslao mi je Danijel invite na mail. Jos jedno pitanje kako je optimizovana igra? System requirements nije nista posebno zahtjevan koliko sam vidio. Odabrao sam HD instalaciju a ovo mi je konfiguracija:
i3 4150 3,5Ghz
4GB RAM-a
AMD 7750 1GB GPU

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2016, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bez problema će to gurati HD verziju.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jesmo, Shako i ja pokusali sinoc odigrati 2-3 partije skupa. Ali kad nece, nece. Ince ja nemam masinu za ovo.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:blob5:
Tenkici instalirani

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

vazno je da ne izgubis zivce i volju na pocetku, tek od sredine pocinje zabava :)

kupih i su 14-1, kad je već bila na popustu, a ona me podsjeti koliko je zabavno bilo igrati sa su 8, jesu glomazne, ali su pokretljive i brzo se pune :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
:blob5:
Tenkici instalirani

Obriši dok nije kasno :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
V@anja sutra cemo razbaciti koju. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

danijell je napisao:

Obriši dok nije kasno :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nista ne brisat....ne slusaj dusmane....nego bitne stvari....odma na 50B i FV215b...to su nam deficitarni tenkovi za ESL...i iduce godine u ovo doba idemo Njujork nakon sto rasturimo one debile u Katovicama....

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2016, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jest, daj mu da igra Britance, da se smori ziv. Eo glave da bi na Crnom Princu digao ruke od igrice.

@, dobro razmotri koju liniju da krenes prvo. Ozbiljno... I priupitaj.

Neki sablon za pocetnike je da je najlakse igrati sa teskim tenkovima. A najteze je sa lakim. Sto je i istina.
Teski dopustaju greske, zbog oklopa i HPa, imaju mahom jace topove, ne trebas znati mnogo o kamuflazi i slicno...
No nauci se sve, nije toliko komplikovano.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4385 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 220  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]