Такозвани базни "икс-пе".
Без х2, х3 фазона, премиум налога и премиум тенкова. И не рачунају си ни они "консумамблс" како већ, за 50% више или 25% током наредних сат, два...
Не овај резултат што ти избаци на првој страници извјештаја битке, него на другој.
1800 је јако пуно. Десетке вјероватно отпадају. Једино сам у ИС7 имао око 1900 у једној партији. Са бц 25т сам за 8500 штете и 8 уништених тенкова добио само 1300.
Нпр, партија са 12т од прије доста времена.
Требају ти тенкови који могу сами "спотати" своје мете, да не дијелиш "експиријенс" са другима. И наравно прављење штете на што већим "тировима" од себе
Најбоље неки аутолоудер, те скаут или бржи медиум, седмица...
Булдог је можда и најбољи избор.
1390 нпр, ЛТТБ, т71, т49 можда. 54лтвт, шпиц итд.. не знам како ова шкода т50 котира, она би евентуално могла, ако упадне са свим десеткама и направи дар-мар. Имам тек једну партију у њој.
Ја сам у Комету имао преко 2000.
Ја нећу то гањати, ако убодем партију, убодем. А и немам тенкова тренутно за то... Једино т37, евентуално ОИ у некој лудој партији. Или моја нова љубав АМХ М4 45
у Тајп64 сам имао и преко 2000, али се не рачунају премиум тенкови. са неких 3000 штете и 7-8 хиљада асистиране.
Ево сад сам наишао на ово.
http://wotreplays.eu/site/2822015#sacre ... t-54%C2%A0"T-54-Lonely Wolf:10 kills, 7123 damage" и само 1700.
Тако да су скаути седмице и донекле осмице најбољи избор.
ЕЛЦ дефинитивно.
Најбољих 18 резултата, добија премиум тенкове. Са оног линка.
19.-50. мјеста 3 дана премиум налога
а сваки остали резултат преко 1800 "икспеа" који није међу тих 50, добија дан премиум налога. Не броји ти се најбољи резултат само, него сви преко 1800. Скидаће се са сервера аутоматски, тако да ти не мораш ништа пријављивати, качити негдје, него само одиграти.
Да, не рачунаје су партије у воду/платуну.