Pazi Pretorian, i ti si tad bio probo uci na blic, ali te nestalo posle tri minute. Problem je u tome sto ovo dosta varira, igralo nas je dvanaest na tom serveru od toga bar 6-7 iz igraonica koje sve idu preko istog wireless linka kapaciteta 1 mb/s, pa je ping znao biti svima ispod 50, a odjednom skoci na po 2000-3000, kao meni kad se upali Norton pa krene jesti govna po sistemu. Do koga je ovo ne znam, ali do mog racunara nije. U svakom slucaju kad preko blic konekcije igras nesto na blicovom serveru, a znas da ti je masina OK, problemi bi trebali biti do njih.
Sto se tice izjave momaka iz istocnih predjela nase Republike, tu su relativno u pravu, mislim, zar je ta statistika neki problem? Meni ona ne znaci nista jer sam prilicno los igrac, ali vidim da je nekim ljudima jako stalo do toga da budu visoko na ljestvici. Mada, sta sve rade na rstelu za 'nabijanje' statistike, to je bezveze.
Nisam neki zadrti lokalista, ali moram priznat da je malo glupo da mi iz BL visimo na serveru u Bjeljini i cesto, dal zbog pinga il zbog varanja, sluzimo onim likovima kao predmet izivljavanja. Ja sam manje-vise slucajno nasao na internetu fajl koji modifikuje cheating-death i omogucava varanja, ali mi nije palo na pamet da ga isprobam, tako da nisam siguran da li uopste radi ili je u pitanju neki trojanac za one koji zele biti popularni.
Drago mi je sto postoji diskusija na ovu temu, jer to govori da ima interesovanja da sredimo stvari u vlastitoj kuci. Ja, nazalost, ove sedmice imam velikih obaveza, pa necu biti cesto u mogucnosti da se igram, ali cu nastojati da redovno pratim ovu rubriku i budem u toku.
Pozdrav svima.
P.S. Upravo sam procitao dobar dio newbie foruma na Counter-Strike.net i tamo je moderator neki lik takodje sa nadimkom Preatorian. Bogami, veoma popularan nick.

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: nvlajic dana 30.04.2002. 01:52 ]</font>