banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 12:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Nov 2001, 01:00
Kanacno nesto razumno.

Count me in!!!

Neka dogovor bude svaki dan u 10h navece. Kod god hoce da igra neka bude tacan, tako da ako bude vise zainteresovanih ...
Ja cu se kaciti u 9.59 i cekati do 10.10.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 17:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
divno receno :smile:
"inace, to nije CS server, nego centar VRS za obuku sifrera"
ajde da se sastanemo na tom blic netovom serveru ali prije toga ga moraju malo frizirati :smile: ja cu onog admina kamilicu malo da pricepim cim ga vidim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 20:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2001, 01:00
Važi. Večeras nisam mogao al sutra ću sigurno doći.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 20:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ej preat sutra mi vjezbamo za turnir dolaze 3 klana iz bg brate zovem one iz nove varosi bre situacija je alarmantna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2002, 22:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
Pazi Pretorian, i ti si tad bio probo uci na blic, ali te nestalo posle tri minute. Problem je u tome sto ovo dosta varira, igralo nas je dvanaest na tom serveru od toga bar 6-7 iz igraonica koje sve idu preko istog wireless linka kapaciteta 1 mb/s, pa je ping znao biti svima ispod 50, a odjednom skoci na po 2000-3000, kao meni kad se upali Norton pa krene jesti govna po sistemu. Do koga je ovo ne znam, ali do mog racunara nije. U svakom slucaju kad preko blic konekcije igras nesto na blicovom serveru, a znas da ti je masina OK, problemi bi trebali biti do njih.

Sto se tice izjave momaka iz istocnih predjela nase Republike, tu su relativno u pravu, mislim, zar je ta statistika neki problem? Meni ona ne znaci nista jer sam prilicno los igrac, ali vidim da je nekim ljudima jako stalo do toga da budu visoko na ljestvici. Mada, sta sve rade na rstelu za 'nabijanje' statistike, to je bezveze.

Nisam neki zadrti lokalista, ali moram priznat da je malo glupo da mi iz BL visimo na serveru u Bjeljini i cesto, dal zbog pinga il zbog varanja, sluzimo onim likovima kao predmet izivljavanja. Ja sam manje-vise slucajno nasao na internetu fajl koji modifikuje cheating-death i omogucava varanja, ali mi nije palo na pamet da ga isprobam, tako da nisam siguran da li uopste radi ili je u pitanju neki trojanac za one koji zele biti popularni.

Drago mi je sto postoji diskusija na ovu temu, jer to govori da ima interesovanja da sredimo stvari u vlastitoj kuci. Ja, nazalost, ove sedmice imam velikih obaveza, pa necu biti cesto u mogucnosti da se igram, ali cu nastojati da redovno pratim ovu rubriku i budem u toku.

Pozdrav svima.

P.S. Upravo sam procitao dobar dio newbie foruma na Counter-Strike.net i tamo je moderator neki lik takodje sa nadimkom Preatorian. Bogami, veoma popularan nick. :smile:

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: nvlajic dana 30.04.2002. 01:52 ]</font>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2002, 17:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Znam bio sam tamo, možeš naći tamo i moj post na temu o M4 sa ili bez prigušivača. Pogledaj, dobio sam neke interesantne odgovore, među njima i taj da postoji moderator sa mojim nickom :grin:
Ti reče da još neke igraonice idu preko iste antene(!!!) što sad sve objašnjava. Na dvoje budemo sami u igraonici, on mirca a ja igram cs na rstelu a ping mi 600-2000 :???:
Večeras idem tamo i ako se budem spajao na blic, bice to tek oko 11.
P.S.
Moj nick je PrAEtorian, što se izgovara Pretorian. Nije da mi smeta ali sam video da mnogi pogrešno pišu/izgovaraju PrEAtorian.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2002, 21:39 
Početnik
Početnik

Pazi, nije u pitanju fizicki ista antena (svaka igracnica/klub ima svoju koja je usmjerena prema onom neboderu kod Boske na kojoj se nalazi blicova), nego zauzece zajednickog wireless linka. Koliko sam ja upoznat sa ovim, SVE igraonice i internet klubovi koji su spojeni wireless sa blicom dijele isti vanjski link od 1 Mbit/s. Ne znam tacno koliki je ukupni blicov link ( 8 ili 11 Mbita/s ), ali to nije ni bitno za ovu pricu. Poenta je da nije tacno izdefinisano ko koliko tog linka uzima, tako da ti mozes biti sam u igraonici, a da je na drugim mjestima ludnica, i imaces visok ping. Zamisli sad da da u svim igraonicama desetak ljudi igra CS na rstelu, i imaju neki realan ping oko 100, a odjednom neko, u bilo kojoj igracnici/klubu, pokrene download fajla od 450 Mb. Posljedica - igranje je zavrseno za taj dan. (Slicno se desi i kad mudri surferi otvore po petnaest stranica pa u isto vrijeme slusaju muziku s neta, vremensku prognozu, gledaju slike BMW-a koje zauzimaju po 2 MB...) Izgleda da se ovi odnosi koliko ce ko uzeti linka odredjuju procentualno prema opterecenju koje dolazi iz pojedine igracnice/kluba. Kako drugacije objasniti da decko koji igra na rstelu od kuce, i spojen je preko blica, ima stalno ping izmedju 200 i 350, a kod nas iz igracnica varira od 50 do 5000.

Mozda nisam u pravu, ako iko ima drugacija saznanja o ovome, nek slobodno postavi reply, da konacno vidimo u cemu je stvar.

Izvini sto se tice nicka, bio je lapsus lingvae. Ja sam u BL gimnaziji morao uciti tri predmeta: latinski, istoriju i matematiku, zbog opakih profesora, tako da znam o cemu se ovde radi :smile: .

P.S. Sta je reci za RSTEL? Jesu li to ukinuli onaj javni CS server? Ako jesu, gdje sada igrate narode?

P.P.S. Hej Vertygo, sto nisi mogao uci na blic veceras?
<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: nvlajic dana 02.05.2002. 00:10 ]</font>

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: nvlajic dana 02.05.2002. 00:18 ]</font>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2002, 04:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mislim da si potpuno u pravu za taj link od 1 mb i za sve ostalo a sto se tice toga da nisam mogao da udjem desilo se to da je neki pametnjakovic instalirao neki cheat program za counter i nisam nikako mogao da igram tek sam to kasnije ustanovio ......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2002, 13:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dobro mislim da sam razumeo :grin: Ja sam to tako i shvatio: sve igraonice zajedno koriste izlaz od 1Mbita a da li idu preko iste anetene ili ne nije (mi) ni bitno.
Heh, latinski.... ne spominji....tek što sam ga zaboravio a imam pismeni u sledeći četvrtak :smile: Ko ti je predavao latinski i istoriju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2002, 22:46 
Početnik
Početnik

Za Vertyga:
- Steta, ali dogadja se. No, ionako nisi puno propustio. Ja sad radim na tome da malo utegnem masinu da kolko-tolko mogu igrati od kuce na blicu, ali stalno imam ping 170-200, sto je na granici igrivosti. Otprilike svakih desetak minuta mi bude "connection error", ali ,u principu moze se igrati. Onda smo se ja i Djuk napucavali jedno sat vremena i malo chatali, i kako se niko vise nije pojavio, otisli spavati.

Za Praetoriana:
- Latinski mi je predavala Zdenka Vidakovic, stara garda namcorastih profesora, koja je mene i jos jednog lika opasno bila uzela na zub. Mogao bi ti danima pricati sta se sve izmadju nas desavalo u te dve godine dok sam ucio latinski, ali vjeruj mi, bolje je da ne znas. Bilo je tu svakakvih sranja, ali zivot je jedna velika skola, nikad nije sigurno da ono od danas vrijedi i sutra. Mi smo je zovnuli na maturu i ja sam bio sretnik koji je pratio kuci u pola dva ponoci. Ne znam kako je do toga doslo, iako se nismo vidjeli dve godine, opet nismo imali sta reci jedno drugom. Neke stvari jednostavno ne idu zajedno.
Istoriju mi je predavala Nada Milovanovic, poznatija kao Kantarka. Ona je gotivila normalne mladice, tako da sa njom nisam imao nikakvih problema, cak sam bio i malo u povlastenom polozaju. Ali sine, kod nje se moralo znati sve pod konac, inace... Ja imam dvojicu komsija koji su zbog nje gimnaziju zavrsili jedan u Zagrebu, a drugi u Kotor-Varosu. Iako je vec bila prilicno u godinama kad smo mi stigli, nije izgubila nista od autoriteta, i to s razlogom. Jedan idiot se bio pokacio sa njom i sekunda je falila da za njega skolovanje u BL bude zavrseno. No, to je vec druga prica.

Pozdrav igracima CS-a

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2002, 18:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E kada se igra?
I meni je dosadilo da igram na RSTEL-u pa da predjemo na BLIC?
Pozvacu jos neke drugove da dodju (mnogi ni ne znaju da postoji server na BLIC-u)
Pozdrav....

------------------------------
Budi dobar, ne budi grobar !!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2002, 21:49 
Početnik
Početnik

Aj bicu ja u subotu od 11 sati navece, pa jedno petnaestak minuta.

Ako ne odgovara termin, postavi novi preko dana na forum, provjericu oko 8, pa da se nadjemo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2002, 12:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

subota 11 sati navece odgovara ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2002, 13:20 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Proubacu doci i ja.
Samo da se zna,mozda ako na s bude vise mozda dodje i jos neko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2002, 15:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Probaću i ja doći. Miš mi se pokvario tako da ako ga popravim (uzmem miš od starog :grin: ) dolazim i ja. Možda može malo ranije, oko 10 h?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2002, 19:07 
Početnik
Početnik

Onda eto Mexicana u pola 11.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2002, 01:31 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Malo sam zakasnijo :smile:Sat vremena ali se jos uvjek igralo i imao sam los ping ali sam ostaoo sat i po vremena .Nije lose:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2002, 01:56 
Početnik
Početnik

A sto su ubili govno u nama, to ne spominjes :smile: .

Jos uvjek ne mogu da povjerujem da neko moze biti tako precizan.

<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: nvlajic dana 12.05.2002. 02:59 ]</font>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2002, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
E a ko je sve igrao ??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2002, 21:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hoćemo večeras opet? Isto vreme, isti serer :smile:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]