banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Sep 2009, 22:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2009, 17:21
Sta ces :)

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Evo i posljednji trailer pred izlazak igre...baš mi se mjuza trailera dojmila, a ni vizuelna komponenta (stručni termin (TM)) nije loša

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 16:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2009, 16:04
Izgleda odlichno. Dali iko zna gdje bi se mogao kupiti original(Kad izadje ofc...) u nashoj banana republici?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 19:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Za ps3 znam :), ali za pc ne znam bas.

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 18:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

E bas vam hvala IW stvarno znate uprskati fransizu,
Prvo na PC ce biti primjenjena tehnologija MP kao na konzolama, znaci nema dedicated servera vec jedan hosta a drugi se joinaju i psuju mu sve po spisku zbog lagga.
Drugo na PC nece biti modova kao sto je na cod1/2 pam, cod4 pam/promode/zombiji itd itd... Vec ce igra biti zauvjek ista kakvu ju proizvedu IW.Znaci nece se popravljati recoil, fps ce ostati isti zbog nemogucnosti izbacivanja nepotrebnih efekata, bla bla.
Trece igra ce se pokretati preko nekog IW internet servisa, nesto poput battlefiled heroesa tako da o piratima zaboravimo.
Evo vam i malo detaljnije na eng. sta se dogadja :
http://www.tek-9.org/news/BASHandSlash_ ... -2071.html
Ovo im stvarno nije trebalo...al' bas...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 03:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

http://store.steampowered.com/app/10180/

dostupno na Steam-u, release datum još nije sasvim siguran, pa ko voli..........

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Datum izlaska je 12. novembar.

A cijena na Steamu je velikih 60€, ljudi na njihovom forumu se zgrožavaju na cijenu, bar svi oni koji nisu iz USA kod kojih je cijena inače manja (za 20€ manja).

Inače ja ne bih platio ni pola od te cijene jer igram samo singleplayer a MW2 će se vjerovatno moći preći za par dana. Puno radije bih na primjer uzeo Dragon Age koji je u Deluxe izdanju čak i kod skupog Steama 55€ a to je RPG za koji će trebati oko 80 sati da se pređe, plus veliki replay value zbog mogućnosti da se igra sa drugim likom, sa drugačijom družinom, na drugačiji način, a tu će biti i brojni besplatni modovi jer će BioWare izbaciti besplatan Toolkit.

Bar ja tako na to gledam, ma koliko neka igra bila dobra ako se može preći za par dana i uz to nema replay value onda se ne isplati dati puno za nju. Eventulano kasnije kad joj dosta padne cijena, kad se naleti na neki popust i slično.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 10:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
Valja li taj call of duty modern warfare ista

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, ali za razliku od Vadera i mene 90% ljudi će igru kupiti upravo zbog MP-a. sami IW je rekao da SP neće biti puno duži od MW-a, pa je opet 2.2 miliona kopija igre već rezervisano na pre-orderu... S jedne strane MP ima replay value, a opet, uzimam sebe za primjer, i SP misije odigram 1-2 sedmično, zato što su zabavne i pune akcije... a tu je mod Special Ops neka verzija co-op SP-a. 60 evra je stvarno malo bezobrazna cijena, ai je sigurno da će biti odlična igra...plus Hans Zimmer je radio soundtrack, 50 cent MP glasove, pa moraju nekako da povrate uloženo...I da, igra ima dual wield handguns... svaka igra koja to ima zaslužuje da toliko košta jer kao što se ovde veli to je naj kulnija stvar ikad...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da, druga je stvar ako nekoga zanima MP, mada vidim da se dosta žale i na MP, neće biti dedicated servera za MW2 (šta god to značilo).

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne govori da ne znaš šta je dedicated server bićeš ismijan od strane CoD zajednice, kao na prvoj strani kad nismo znali o povezanosti fps-a skakanja i ljepljenja metaka... Nagađam ali mislim da će valjda biti samo jedan server i to IW-ov koji će raditi po svojim pravilima... To je valjda toliko loše jer kao što je neko na drugom forumu rekao "samo još da nam ukinu podršku za tastaturu i miša"...
Al ope dual wield, pa još i u MP-u... neke stvari valja žrtvovati radi toga...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Jel' se ti zezaš za taj dual wield? :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj, možda...pošto je dual wield najavljen tako pompezno kao da je nešto što će napraviti revoluciju u svijedu industrije gaminga, a istina je da osim kulnog faktora, nema nikakvu primjenu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pa upravo tako :)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Plati, pa igraj
Infinity Wardov servis IWnet će biti jedino rješenje za mrežne igre Call of Dutya: Modern Warfare 2

Nakon što je na vidjelo izašao podatak kako Call of Duty: Modern Warfare 2 neće omogućavati pokretanje zasebnih servera već će se za mrežnu igru koristiti Infinity Wardov servis IWnet, vlasnici PC-a i potencijalni kupci spomenutog naslova već se danima prepucavaju s autorima kako bi tako nešto ipak uvrstili.

Ipak, u Infinity Wardu su odlučni i ne žele odustati od ranije zacrtanog plana kojeg objašnjavaju boljom uslugom legalnim kupcima igre. Naime, prema njihovim informacijama, mrežne igre prethodnika su sadržavale preko 60 posto ilegalnih kopija igre, te bile prepune botova, hackova i varalica svih vrsta. Osim što će sam IWnet to u velikoj mjeri smanjiti zbog stalnog nadzora administratora, u igru je uvršten i Valveov VAC (Valve-Anti-Cheat) koji će automatski detektirati varanje.

http://www.bug.hr/master/vijesti/plati-igraj/99111.aspx

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 20:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ma sve je to dobro, jedino me sekira kolika će nam latencija biti prema IW serverima......

i btw , ako želite malo više sudjelovati > http://www.petitiononline.com/mod_perl/ ... i?dedis4mw

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Internet peticije su korisne koliko i treća bradavica... nisam siguran da je i jedna ikad prošla...glasao za Bad Company i ništa...tako da za ovu neću...
A s druge strane logičan potez IW-a, pogotovo ukoliko je tačno da su 60% pirati...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2009, 22:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koliko sam vidio na nekim forumima ima i zadovoljnih sa ovom odlukom. Kažu da inače ima puno cheatera na serverima i da ih takvi puno nerviraju.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 01:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ljudi moji, nema dedicateda, nema ozbiljnog igranja.
Bit ce na principu jedan hosta, drugi se joinaju.A ja da hostam jednu igru spoji se jos 9 ljudi i mos se 'ebat.Ping svima 300 lagg 2 max i slicno...
MW2 ce se igrati iz zabave i nikako drugacije, lanova i liga ce biti ko i u cod5.
GG IW!

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2009, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo IW dao pravi sys req

Sistem: Microsoft Windows XP ili Windows Vista ili Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 nijesu podržani)
Procesor: Intel Pentium 4 3.0 GHz ili AMD Athlon 64 3200+
Memorija: 512MB RAM (1GB za Windows Vistu)
Grafička kartica: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT ili bolja, odnosno ATI Radeon 1600XT ili bolja
DirectX: Microsoft DirectX 9.0c
HDD: 16GB
Zvuk: 100% DirectX 9.0c kompatibilna zvučna kartica
Internet: Broadband konekcija
Hostanje Co-op/multiplayer mečeva: kako bi hostali Co-op i/ili multiplayer mečeve, potreban je komp s 2 GHz dual-core procesorom ili boljim.

A neki baš previše očekuju igru, link

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]