Frenki je napisao:
Skini i instaliraj wow a ja cu ti dati nalog pa probaj
V@nja je napisao:
Probaj Guild Wars ako te interesuje, u krajnjem slucaju mogu ti ja dati svoj nalog da si kreiras lika pa da ga malo probas
Hvala vam obojici na odgovorima i na ovoj lijepoj ponudi. Mogao bih jednog dana probati neki dobar MMO, ali ne bih zasad. Radi se o tome da imam raznih planova kad su u pitanju igre za naredni period. Zadnjih par mjeseci se podosta igram, ustvari više igram redovno nego što igram dosta u toku dana (npr. juče sam samo malo igrao, ali sam igrao). Prije zbog raznih obaveza nisam mogao sastaviti ni 10 dana u komadu pa sam često gubio vezu sa igrom zbog čega mnoge igre nisam prelazio više od 10-20%, a naknadno sam i pogubio neke snimljene pozicije. U zadnje vrijeme sam sve igre koje sam igrao prelazio do kraja i to mi se sviđa, a i same igre su bile dobre pa namjeravam tako i nastaviti. U ovom trenutku mi se baš igraju RGP igre, nedavno sam završio Gothic 3 koji sam počeo u martu pa napravio veliku pauzu, pa sam prešao Risen i zadnjih sedam dana igram Witcher koji je dosta dobar a mislim da još nisam ni na polovini, volio bih ga završiti do sredine sledeće sedmice kada izlazi Dragon Age koji će biti povelik i nadam se odličan pa se prebacujem na njega čim završim Witcher, a nakon toga planiram Mass Effect pri čemu i Mass Effect 2 izlazi već krajem januara pa ako mi se prvi svidi a očekujem da hoće eto odmah i nastavka. Uz to zaista bih volio nakon toga, negdje u sledećoj godini pored svega ostalog konačno čestito odigrati po mnogima najbolji RPG Baldur's Gate 2 koji sam u dva navrata igrao, najdalje sam otišao kad sam završio 2. Chapter, ali sam kasnije pogubio snimljene pozicije pa ću ga morati iz početka, po treći put. A volio bih i KOTOR 2 sa kojim je bila ista priča, igrao, naišle obaveze, ostavio ga, pogubio snimljene pozicije. A ne bi bilo loše probati ni Vampire: The Masquerade – Bloodlines. Uz sve to dogodine bi valjda trebao izaći Witcher 2, isto tako i Arcania: A Gothic Tale. Da ne govorim sve ostalo dobro što će usput naići, npr. igraću Modern Warfare 2 i tako neke dobre FPS-ove, ovih dana igram pomalo i Plants Vs Zombies, uvijek tako nešto novo a dobro naleti

. Sve u svemu ima puno toga, tim prije što RPG-ovi nisu kratki, nisu kao CoD koji se pređe za par dana mada ja i CoD igram oko sedam dana jer uglavnom ne igram puno u toku dana i ne žurim pretjerano u igrama, neki kažu da se Witcher pređe za deset dana a ja sam nakon sedam dana oko polovine, u najboljem slučaju

A što se tiče MMO vidjeću, mogao bi me privući Star Wars: The Old Republic kad izađe i kad vidim cijene i komentare.