banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 01:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Avg 2009, 14:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Predpostaviću da me ne zezaš...

Kad neki image file diska mountuješ sa Deamon Toolsom, u My computeru ti se pojavi još jedan DVD drive u kom ti prijavljuje taj disk, npr. Siberie. Uđeš u taj disk, ne dvostruki klik, već desni klik pa explore ili open,,, tu negdje potraži setup.exe ili install.exe (može biti i .msi ekstenzija)...

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 18:06 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Jul 2009, 22:24
Ma svaka čast,evo instalirala je.I ne zezam,to ti može potvrdit Kolja jer me on vodio do Syberie 1.Tjedan dana sam ga mučila jer mi je sve nešto falilo od programa i uspjeli smo a uz to baš nisam neka pamet što se tiče kompjutera.Ali eto,nešto treba,pitam vas i znam više.Hvala i pozz. :hello1:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 23:28 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Jul 2009, 22:24
Hej ljudi,pozdrav od mene.Eto mene opet sa problemom.Skinula sam bratu preko torrenta Call of duty i sad kako dalje?Kada ga nađem preko Daemon toolsa i otvorim pojavi mi se 1)BIGpol666 2)bloodmod 3)Map Pack 4)NoCD Crack.Šta god od toga probala pokrenuti ne događa se ništa.Ali kada igru upišem pod tražilicu tamo imam dvije ikone koje mi krenu sa instalacijom ali mi na pola stane.Prva je CallofDuty2Patchv1_3 i kada stane instaliranje napiše Setup could not determine the current version of your Call of Duty 2 installation.Please verify that the game has been properly installed.Druga je callofduty2modtools i na pola instalacije izbaci A valid Call of Duty 2 installation could not be found at the path specified.Please specify the path where Call of Duty 2 is installed.Počelo mi se vrtit od svega ovoga.Ako itko misli da mi ima pomoći ajde pliz pomozite.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]