Milanm je napisao:
Slazem se s BSEom, Diablo 1 je imao mnogo bolju atmosferu i gameplay, dok je Diablo 2 zakazao sto se tice gameplaya, mada je prica bila prilicno dobra, da ne spominjem odlicne cutscene izmedju actova. D2 je bio previse random, ubijanje jednog istog bossa milion puta cekajuci da dropuje potreban item... To ne bi bilo lose da je D2 bio igra koja se zasniva na vjestini igraca i izboru spellova/skillova, ali posto se sav gameplay u D2 vrti oko predmeta (ko kaze da nije tako, neka se samo sjeti res cutova po dif lvlima, koje se mogu nadoknaditi samo predmetima!) to je bilo skroz glupo i dosadno, bolje je bilo imati dobar unique elite sword i skill na lvl1 nego skill na lvl30 i obicni zeleni predmet. Od istog sindroma pati i WoW, naravno sve je to Blizzardov naum da se igra sto vise, a ne sto kvalitetnije...
ne diraj mi wow, majke ti

ne mozes reci da su u wow-u najvazniji itemi, ali nikako. u diablu 2, mozda i jesu, ali ja npr, sam kroz citav hard mode nosio sword iz normala, koji sam uradio kod Charsy-ja, i mogu reci da je po meni najbolji, mada kad dobijes Mace

ali opet ima malo i skilla, nasao sam na netu kako razliciti likovi govore razlicite nacine da se izgradi skill tree. npr. nasao sam jedan koji govori da je najbolje ici na mastery-je, i to zavisi kakav barb zelis da budes, dok drugi govori o cry barbu, odnosno onaj kod kojeg ides na war cry-eve. tako da ne mozes reci da su samo itemi vazni

:0