banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 07:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2007, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Mikula je napisao:
Krenuo sam da igram i stigao na pocetku do teretane i smorila me igrica skroz nemogu vise cekati kad ce se nesto zanimljivo desiti

I ja sam se na tom dijelu isto to pitao "kad će početi nešto zanimljivo" :)

Inače igru sam maloprije završio. Meni je fenomenalna. Priča je sjajna, ali je ostavila stotinu pitanja. Na svu sreću najavljen je nastavak ili čak nastavci. Ovakva igra zaslužuje nastavke prije mnogih drugih.
Prava bajka, sa dosta animacija, kao da se gleda dobar bajkoviti film ili čita dobra bajkovita knjiga. Sjajno mi je prebacivanje sa jednog lika na drugi, nekad u istim scenama. Što reče Macedonić u SK: "Njihove životne storije naizgled nemaju dodirnih tačaka, ali će sa napretkom priče one početi da konvergiraju, da bi se konačno presekle u sceni koja predstavlja verovatno najpotresniji narativni momenat u čitavoj istoriji kompjuterskih igara."

Što se tiče elemenata koji su predmet kritike, kao npr. borba u avanturističkoj igri, lagane zagonetke i njihovo rijetko pojavljivanje, meni to ni najmanje nije smetalo. Naprotiv, prijalo mi je da odigram laganu a odličnu igru, sa sjajnom bajkovitom pričom, sa vrlo lijepim lokacijama, sa zanimljivim likovima (vrana Crow je legenda :)). Moja jedina zamjerka bi išla na to da sam igru prešao za nešto više od dva dana, da je duža bilo bi bolje, tim prije što dosta toga nije riješeno, ali valjda će se razjasniti u nastavcima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]