Ovo je bolesno

, sad sam igrao jedan lud dio. Obično ide dio borbe sa klonovima koji je normalan, pa onda dio horora, a sad sam odigrao samo djelić horora, morao sam prekinuti jer negdje idem. Kratko, moćan je fazon što su napravili da kad se krećete i naiđete na stolicu, kutiju, konzervu na zemlji i to zakačite čuje se škripa ili slično, što inače nije problem, ali kad očekujete sve i svašta onda se pošteno istrzate, izokrećete oko sebe
A maloprije idem kroz neki polumračan dio, a ispred lomljavina stakla, nešto leti iz bočne sobe kroz staklo pred mene, ja sumanuto pucam u rafalu, ne vidim u šta, a onda vidim da je nečije krvavo tijelo izletjelo kroz staklo iz prostorije, a u prostoriji naravno nema nikoga.
Likovi koje ubijem nekad još malko pucaju u rafalo u vazduh, ona nekontrolisana reakcija. Onda nekad samo dignu pušku preko kutije iza koje se sakriju ili iza zida i pucaju prema meni, bez da sami izvire. Onda kad se baš puca otpadaju dijelovi maltera sa zidova, podigne se prašina i dim od toga pa se neko vrijeme ne vidi, mora se sačekati da se slegne.
A najžešći su horor dijelovi, duhovi koji ti nešto poručuju, predmeti se pomjeraju, svjetla se odjednom pogase a nešto škripi, pa se ja okrenem i zapnem za stolicu, ona škripi a ja paničarim
Ma ludnica.
Ima i nekih nindži, sad sam istrošio tonu metaka na trojicu, tek su se sad pojavili. Inače healta je sve manje, kao i metaka, više ne djeluje tako lagano.
Inače F.E.A.R. je skraćenica od First Encounter Assaul Recon, nešto kao specijalne snage za paranormalne situacije, a sasvim lijepo odgovara i "fear" kao "strah".
Najgore je što sad moram izaći u grad u mrak