banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 09:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Najbolji igraci u BL i okolini
emax-master 12%  12%  [ 4 ]
BlackHand 29%  29%  [ 10 ]
trna 6%  6%  [ 2 ]
Jumbas 29%  29%  [ 10 ]
Buda 9%  9%  [ 3 ]
bootdog 0%  0%  [ 0 ]
Panda 3%  3%  [ 1 ]
Lucifer 12%  12%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 34
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 17:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
ovako kao aktivan posmatrac "tranja nad jumbasom" od pojedinaca da dam svoje nebitrno misljenje :
posmatrajuci navedene igrace svakom po komentar (a nekima i ne):

1. zerko - n1 sto jes' jes' moze izgubiti al je ipak n1
2. sepi - po meni isto jak ali neigra vise aktivno sto se da uveliko primjetiti
3. bleki - c c c otkud ti medju ovim igracinama :P sve u svemu u zadnje vreme sve bolje i bolje
4. jumbas - pa mislim ljudi nemam toliko vremena da pisem o njemu, trudi se ali ga nesto blokira neki strah iz mladosti ili tako nesto :) sve u svemu mogao bi i bolje
5. buda - da naglasim da je ovo moje misljenje da nebi bilo nepotrebne rasprave za mene je buda jak igrac mozda i najbolji ali za 2vs2 , posteno gledajuci nisam ga ni vidio da igra sa nekim 1vs1 tako da...
6. che gloopan :P - e procitaj svoje postove mislim da moj komentar je suvisan . . . mozes vise ali uvijek ostajes na rijecima
ostali su solidni igraci i da ih nenabrajam sve nepotrebno
et toliko

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sale jumbu blokira to sto je lizao zid kao malen:)))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
zerocool je napisao:
Sale jumbu blokira to sto je lizao zid kao malen:)))

meni je pricao, da dok je 'bio mali' udarilo auto a on bio na skejtu :lol:

@bh
pa ne igraju svi u Swordu :wink: odem ponekad do arene
a znas ti mene mozda, onako iz vidjenja, jednom si me stavljao za moderatora na znanje.org forumu, kad sam bio izgubio pass, u kabinetu informatike u gimniziji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 19:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
Ma sale je sve rekao.Mozda cu ga samo malo dopuniti i prosiriti.
zerocool-trenutno najjaci igrac kod nas i sire.Dobro za njega sto je poznat i u krugovima izvan nasih granica.Maksimalno postovanje.
Sepi-Stvarno se vidi da mu hvali igara.Jedina mana Sepija je to sto se jako brzo isfura.A kada dodje to toga on gubi,zato sto se jednostavno iskljuci.
Blackhand-Potencijal,jeste ali definitivno neiskoristen.
Buda-Odlican Teamplayer,nije los ni solo.Gledao sam par njegovih partija.Solidno.Ali covjek se zajebava,ne shvata igricu ozbiljno.
A sada Srecko.Koliko covjek prica reklo bi se da je neka igracina.Kada ovamo cisti promasaj.Lik znaci dolazi u SF i pita Zirija za partiju.Ovaj naravno zna da budala nece sici sa njega dok ne odigraju pristaje.Prva partija Ziri zgazi Srecka.Poslije toga jos jedna partija isti ishod.Treca partija Srecko zgazi vec vidno ze nezainteresovanog Zirija.I poslije toga svi bjeze iz SF zato sto krece repertoar izjava:Evo moj broj ko hoce da igra protiv mene,ko je najjaci igrac u BL,...
Nemam komentarama na njegovo ponasanje.Ustvari imam ali bojim se da bi jadnice ponovo zaplakalo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 19:44 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Faint: A kad se to desilo, majke ti?

Sal3: Ti kad budeš znao da igraš, kao što si nekad znao u odnosu na mene, onda ću da uzmem tvoj komentar u razmatranje, a ovako nisi dovoljno "kvalifikovan" da me ocijenjuješ ... isto važi i za Fainta.

Dakle, who is the best? Che Guevara is the best. :fist:

Svi koji drugačije misle, izazivam ih na match i to je to! Ko pobijedi - bolji. A ne ovako da ovdje blatite ljude, na ovako retardiran način. Debilčine ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
che.guevara je napisao:
Che Guevara is the best. :fist:

Ziri ajd skini ga par partija molim te , da se ne q..ci ovda po forumu, jos ce ljudi pomisliti da zna igrati. :lol:

Che, ja te necu izazivat :knob:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2005, 01:02 
Urednik
Urednik

Ehej, tommy, legendo, pa nisam se ja "to što reče" dok mi ova pijavica aka Faint nije počela piti krv ;)

Mislim, ja imam kod kuće većinu replaya između zirija i mene. Sjećam se jedanput sam ga uzeo 4-0 u redu. Imam replaye. Iz 1.17 verzije, kad su elfovi al stvarno bili imba (iako nije u svim repovima igrao sa elfovima).

Mislim, da se razumijemo. Ja se ne hvalim, nego odgovaram istom mjerom kojom me i napadate. Ziri mi je dobar drug, pravi geek nema šta, tako da neću da se sad ovdje davim sa vama. Ziri je legenda, ali bivša, jer više ne igra warcraft3 toliko koliko je prije igrao i opala mu je forma zbog debilnog-glupog-retardiranog-seljačkog World of Warcrafta. World Of Zerocool --- Zato smatram da sam trenutno za nijansu bolji igrač od njega. I ostalih. Osim Sepija. Sepi me uvijek uzme, lucker ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2005, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

4 za redom u 1.17? mozda 4 ukupno ali 4 za redom me nije niko uzeo sem jumbasa i to jos prije 100 godina ;) a iako ne igram w3 vise mogu se kladiti da cu te uzeti u jednom mecu best of 3 ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2005, 15:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2003, 09:23
Sve je to lijepo ali koji se lik sjetio da meni da glas jer svi navedeni su probably bolji od mene!LoL
aj vidimo se na touru!

Lucifer himself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2005, 20:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
WC za mene je samo igra.Nikada je nisam shvatao ozbiljno i nikada je nisam htio stavljati ispred drugih stvari koje sam smatrao vaznijim.Ali Srecko se toliko trudi tj glumi nekog profesionalca.Licno niko u SF nije vidio a ni cuo da je Srecko uzeo Zirija 4 za redom.Apsurd.
Da li je potrebno komentarisati Sreckove postove?
On je ubjedjen da je najbolji igrac u WC.Da li on ima argumente za takvo egoisticno i glupo misljenje?
Ja licno mislim da neme.Svako moze uzeti partiju svakome.Odlucuje jedna binarna kombinacija ili jako glup potez ili jednostavno dan.Obicno dokazivanje ko je najbolji su turniri.Srecko je dokazao svoje na turniru koji je sam organizvao.On je jadnice toliko bilo ubjedjeno da ce osvojiti turnir da je toliko cvilio kada se trebao susresti sa sepijem da je to bilo ponizavajuce za sve oko njega.
Toliko od mene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2005, 23:21 
Urednik
Urednik

Hahaha, ovaj Faint je definitivno najgori flammer kojeg sam ikad sreo!
Naravno da imam argumente :D Replayi. Trenutno radim u linuxu tako da ne mogu da ih uploadujem, (*ako ih i imam uopsthe, nikad 100%*). Ali eto, za sve vas, a pogotovo za ovog Trolla, za koji dan cu na svom (nekima ocigledno smeta kad neko nestho zna da napravi) replays sajtu da postavim replay pack sa svim partijama koje sam odigrao sa zirijem. Cisto da ljudi pogledaju malo, jer partije su odlicne, zaista predstavljaju maximum. Tj, hocu da kazem da je uvijek (i bice) velika motivacija igrati sa Zirijem.

Svejedno, ehm, bit ove rasprave je flame kao stho rekoh, a postho mi svi, normalni korisnici interneta ne volimo flame i flammere, napisao sam jedan osrednji tekst na nashem enterthedragon forumu. Koga interesuje, neka procita, a sve vas molim za samo jednu stvar --- DON'T FEED THE TROLL

Pozdrav.

OT: Replays.Tk je bolji svakim danom btw. BlackHand, nema potrebe za novim hostom jer sam smislio nacin da prekrijem reklame sa CSS-om. Al bash mozesh sve da uradish sa ovim cssom. Totalno drugaciji rad od obicnog htmla. Tako da trenutno nema potrebe za drugim hostom, osim ako nije neki pravi - mnogo dobar. Stho u svakom slucaju nece samo doci :P Molim igrace iz sworda koji su aktivniji od mene da postuju koji replay.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2005, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj dokazi da si me uzeo 4 za redom i odma cu osjeci znas sta ;) posto znam da me je jedino jumbas uzeo toliko partija za redom. I dodji da poigramo best of 3 pa da se vidi ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2005, 17:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
che gloopko izvini ali mislim da svako ima pravo na svoje misljenje

TAKO DA SE OSTALI MOGU A I NEMORAJU SLOZITI !!!!!!!!!!!!!

ja sam stavio post cisto svoje misljenje koje je za tebe nebitno, dok na drugu stranu vjerovatno ima ljudi koji se slazu samnom.

dalja rasprava sa tobom je jednostavno gubljenje vremena . . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2005, 17:24 
Urednik
Urednik

zerocool je napisao:
Aj dokazi da si me uzeo 4 za redom i odma cu osjeci znas sta ;) posto znam da me je jedino jumbas uzeo toliko partija za redom. I dodji da poigramo best of 3 pa da se vidi ;)

Važi, ali bez publike, ipak, neću da te obrukam pred svijetom. ;)

PS: Ne smijemo da hranimo trolove, ne zaboravi !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2005, 17:45 
Urednik
Urednik

sal3 je napisao:
dalja rasprava sa tobom je jednostavno gubljenje vremena . . .

Pa cijela ova rasprava je gubljenje vremena, zar ne?
To i jeste jedna od *satisfakcija* trolova - da njihov uloženi "sekund" potroši drugim ljudima još 10 sekundi. Glupo ali je tako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2005, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Il ti da se ne obrukas ;) aj moze samo dodji pa cemo poigrati:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ja lichno, a znam da ih ima josh dosta koji misle kao ja, ne smatram da je ova rasprava gubljenje vremena i da je u moru glupih pitanja u vezi WoW-a i W3 na ovom forumu ovo jedna od boljih tema.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa dobro ima koja "nervozna" osoba na temi ali sve u svemu nije losa tema ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

3:1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jul 2005, 23:50 
Urednik
Urednik

zerocool je napisao:
3:1

De, molim te !
Totalno ne priznajem match.
Nistha nije bilo kako treba. Racunar stopa, blackhand je izashao u partiji koju sam trebao dobiti 100%, i onda igramo 3 partije iz zajebancije u kojima se zaista ne vidi ko je bolji igrac. I ti me josh tu tako "3:1" ponizavash. Mrsh.

Ostaje 1-0 za tebe, zbog prve partije, ostale cemo odigrati drugog dana, ali bez publike, jer me nerviraju ovi observeri. Stalno nestho zeznu.

Vidimo se na revanshu ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]