banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2005, 23:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2003, 23:56
c.team ce vjerovatno doci ;
prijedlog : pokupite prijave pa izvucite grupe ili parove u cetvrtak, najkasnije do petka. mnogo ce lakse biti tako da ne bi svi sa strane dolazili rano ujutru nego da se bar otprilike zna kad ko igra !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 04:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Feb 2004, 01:19
kolko para ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 12:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2005, 19:55
50Km po klanu !
Prijavite ekipe:
c-team
sP
decaesed
Serviticium
Ima jos jedan klan iz gradiske trebaju naci 2 igraca !
Racunamo na Swordfish ako uopste postoji :wink: ,ttk,kKa,c-team2,RC- laktasi, ako ima jos neki klanova koje neznamo neka se jave !

Gdje su ovi j2c,Cyber sports,res :angel:
PoZZZZ !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 21:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2004, 12:01
@Shuki,Dule ili Putko(neam pojma ko je Serveticium od vas)

Moze li nama neki popust posto smo mi iz Gradiske,aj doso bi i nas prosjacki klan al' smo sirotinja.... :D
Sto neigra c4 ili ktj na turniru??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 22:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 19:00
Serviticium je napisao:
PoZZZZ !

hahaha, dobar je :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 22:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Rapicu jes da nezanm ko si al dojite ako hocete Za vas je 25km samo reci ime klana ! Donesi u serviticium igraonu pare u cetvrtak !
Bitno je da si iz gradiske !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 23:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

E ljudi turnir je sad u subotu 26.2 da neshvatite pogresno ono je bilo za nedelju ali niko nije mogo doci pa je zato pomjeren termin!
Eto samo da vas posjetiM !!!Nemoj te pogresno shvatiti :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 00:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
lukessen je napisao:
Serviticium je napisao:
PoZZZZ !

hahaha, dobar je :lol:

Ja nisam htio nista komentarisati! Ali sta ce, ne znaju djeca! WooDoo sto se ti interesujes za tur, ocete li mozda doci?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 00:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
aj sad ovako
nek se ko misli dolaziti prijavi do petka .... odlucite kakav cete sistem igranja (grupe pa single elim, grupe pa w/l, ili w/l od pocetka, licno mislim da je bolje
ovo pod 2 ili 3 aliii na vama je ...) sto se tice nas (kka) ubi nas neaktivnost u zadnje vreme ali dolazimo 100% (makar kao neki mix), e sad najbitnije je da
grupe (parovi) budu objavljeni u petak prije 22:00h (da znamo ipak ko kad da dodje .... 1) da nepravimo guzvu 2) da se ne smaramo ....)
E sad oko pravila i svega ostalog.... cpl su the "rules" ???? ONDA NEMA PRICE KADA VAM HP PADE NA 0 (ako se pravilo ne bude postovalo 1 opomena 2 oduzima se runda 3 gubi se mec ??)????? tesko ??? jeste ??? cpl?
wtf? recite fino odma sada odma da se nebi bezveze nervirao na odredjene igrace *khmm*. Dalje da li su legalne bombe bacene na odredjena mesta na odredjenim mapama (mozete da cujete da li tu ima neko), Flashbang u d2 (kutija ispred b) NESMIJE biti dozvoljen, box bug(nuke) takodje??? ili ?
mape ??? ukljucuju li se mill, fire, strike ???? iskljucuje li se cbble???? Da li ce
biti dozvoljeno penjanje na krovove u inf, na zid u dd2 (gledati preko ???)
Da li ce biti dozvoljene 16bitne boje ??????? Ako ista od ovoga bude dozvoljeno imacemo nezanimljiv bug play turnir !!!!!
Ovo su dosada bile sitnice ..... ali nerviraju !!!!!!!!!!! sad najgori dio
ZAMOLIO BI ORGANIZATORE TURNIRA (ILI GAZDU) DA SE POBRINE DA IMA GDE DA PRIMI 50-AK LJUDI (nikome od nas se nesmrzava vani) Takodje bi zamolio sve lokalne klanove DA NE BUDU U IGRAONICI kada ne igraju!!!!!! (oni imaju gde da odu, mi nemamo, da se ne bi ponovila bjeljina [u igraoni bilo oko 50 ljudi od toga vise od pola iz BN !!!!!!] ovo bi vazilo samo za grupnu fazu, a kasnije ko ispadne neka ide kuci !!!!!!)
Ako ispunite samo poslednji zahtev (ali i najtezi) imacete sigurno jedan dobro organizovan turnir....

molio bi da odgovorite na sva postavljena pitanje (po cplu su bombe preko u trainu i infu dozvoljene u d2 ne) 16 bitne boje su nesto najgore u csu (jest da 32 bita ubijaju fps u smokeu ali bar vas ne ubijaju kroz iste)
btw sto se konfiguracija tice one su slicne ili malo bolje nego u areni .... sa normalnim setingsima 100fpsa nece biti jedino u smokovima (oko 30 u jednoj) Zaboravio sam da pitam imate li racunar za dedicated server i hltv? (dovoljan 1) i racunar na kome ce se moci posmatrati mecevi ?

Eto (smorio sam sebe kako li ce tek biti vama) ako vam bude trebala pomoc oko bilo cega pm me (ili recite zderi pa nek mi se javi)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 03:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Feb 2004, 01:19
Sniper Wolf je napisao:
Ja nisam htio nista komentarisati! Ali sta ce, ne znaju djeca! WooDoo sto se ti interesujes za tur, ocete li mozda doci?

nemam pojma ako bude dosta ekipa i bude dobra nagrada dolazimo... josh jedno mpitam kolko para nagrade ???? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 13:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sniper Wolf ::

Ja nisam htio nista komentarisati! Ali sta ce, ne znaju djeca!
Mi smo samo pitali imali ti likova, a mozda su cyber sports - j2c ili res neznamo to priznamo,vidili smo rezultate na turu u bijeljini neznam tacno samo znamo da su dobri i htjeli bi da dodju da pokupimo paR fori ....
Vodooo sada tebi na tvoje pitanje kolika je nagrada ?
Nagrada je 80% od ukupne uplate zato sto ce nas biti vise od 5 klanova
neka bude 8 klannova neracunajuci one klinci iz gradiske sto im pustili da se prijave za 25 km to je znaci oko 320-345km za prvo mjesto !
Zdero tebe bi zamolio da napises ta pravila nerazumjemo se bas puno...
Sto se mene tice ja nebi nishta dozvolio .
E znam jedno cpl_fire,cbble se nece igrati ...
Igraju se sljedece mape:mill,dust2,inferno,nuke i train,ako hocete po dogovoru dva klana ili da se izvlace.Mislim da je najbolje po dogovoru !
Eto od mene !
Zdero sad ti vidi kako cemo igrati ti si vec jednom organizovao... 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 17:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

E da sto se tice klanova koji odmaraju ima pokraj igraonice isti lokal sa grijanjem tamo ce te moci biti za vrijeme mecha !
A ima i u igraomi za 20-ak ljudi mjesta !
Ima komp. za kreiranje posebno ko u trnu sto je bilo :wink:
Vidjecemo da nabavimo josH jedan komp. pa da mozemo gledati mech u drugoj prostoriji ...Probali smo da gledamo preko TV-a ali je stekalo !

Zdero ajmo mech VeceR@s !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
carref0ur je napisao:
aj sad ovako
nek se ko misli dolaziti prijavi do petka .... odlucite kakav cete sistem igranja (grupe pa single elim, grupe pa w/l, ili w/l od pocetka, licno mislim da je bolje
ovo pod 2 ili 3 aliii na vama je ...) sto se tice nas (kka) ubi nas neaktivnost u zadnje vreme ali dolazimo 100% (makar kao neki mix), e sad najbitnije je da
grupe (parovi) budu objavljeni u petak prije 22:00h (da znamo ipak ko kad da dodje .... 1) da nepravimo guzvu 2) da se ne smaramo ....)
E sad oko pravila i svega ostalog.... cpl su the "rules" ???? ONDA NEMA PRICE KADA VAM HP PADE NA 0 (ako se pravilo ne bude postovalo 1 opomena 2 oduzima se runda 3 gubi se mec ??)????? tesko ??? jeste ??? cpl?
wtf? recite fino odma sada odma da se nebi bezveze nervirao na odredjene igrace *khmm*. Dalje da li su legalne bombe bacene na odredjena mesta na odredjenim mapama (mozete da cujete da li tu ima neko), Flashbang u d2 (kutija ispred b) NESMIJE biti dozvoljen, box bug(nuke) takodje??? ili ?
mape ??? ukljucuju li se mill, fire, strike ???? iskljucuje li se cbble???? Da li ce
biti dozvoljeno penjanje na krovove u inf, na zid u dd2 (gledati preko ???)
Da li ce biti dozvoljene 16bitne boje ??????? Ako ista od ovoga bude dozvoljeno imacemo nezanimljiv bug play turnir !!!!!
Ovo su dosada bile sitnice ..... ali nerviraju !!!!!!!!!!! sad najgori dio
ZAMOLIO BI ORGANIZATORE TURNIRA (ILI GAZDU) DA SE POBRINE DA IMA GDE DA PRIMI 50-AK LJUDI (nikome od nas se nesmrzava vani) Takodje bi zamolio sve lokalne klanove DA NE BUDU U IGRAONICI kada ne igraju!!!!!! (oni imaju gde da odu, mi nemamo, da se ne bi ponovila bjeljina [u igraoni bilo oko 50 ljudi od toga vise od pola iz BN !!!!!!] ovo bi vazilo samo za grupnu fazu, a kasnije ko ispadne neka ide kuci !!!!!!)
Ako ispunite samo poslednji zahtev (ali i najtezi) imacete sigurno jedan dobro organizovan turnir....

molio bi da odgovorite na sva postavljena pitanje (po cplu su bombe preko u trainu i infu dozvoljene u d2 ne) 16 bitne boje su nesto najgore u csu (jest da 32 bita ubijaju fps u smokeu ali bar vas ne ubijaju kroz iste)
btw sto se konfiguracija tice one su slicne ili malo bolje nego u areni .... sa normalnim setingsima 100fpsa nece biti jedino u smokovima (oko 30 u jednoj) Zaboravio sam da pitam imate li racunar za dedicated server i hltv? (dovoljan 1) i racunar na kome ce se moci posmatrati mecevi ?

Eto (smorio sam sebe kako li ce tek biti vama) ako vam bude trebala pomoc oko bilo cega pm me (ili recite zderi pa nek mi se javi)

E ovako: Sto se tice bugova, sve ce biti zabranjeno, nema flesheva na vec spomenuta mjesta! Nema gledanje preko zidova na dust2 i nisanjenje sniperom u nukeu kroz vec spomenutu kutiju! I inf ce biti dozvoljeno penjanje na zidove a 16bitne boje nece biti dozvoljenje! U dust2 ce biti dozvoljeno bacanje preko zidova bombe! Bice jedan dedicated server i na njemu ce se snimati mechevi! nece biti kompa za gledenje mecheva! Ima prostorija odma pored igraonice u koju moze stati dosta ljudi, oko igraca nece moci biti nikog! I za sistem takmicenja, bice obavljen kada budemo imali sve prijave, tj. u petak PRIJE 22 sata! Ne znam jesam li josh sta izostavio loco pa reci!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 20:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2003, 23:56
ne bi da se previse mijesam, ali dobro procijenite, jer ako imalo stopa ne vidim razlog zasto bi 16 bit bio zabranjen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2005, 07:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Cave!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2005, 12:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2005, 11:18
Brane nezna sta ce raditi.Ajd uci malo besposlicaru:)
Cave mozete li mec u cetvrtak u 7??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2005, 13:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

E ljudi ajde pozurite sa prijavama:
Za sad imamo 5 klanova a to su :
c-team
kKa
deceased
sP
Serviticium
I reko sam mozda se jos prijave 2 klana iz gradiske !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2005, 14:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 12:58
e jel moze da niko nebude u igraonici dok je mech da
nepavimo guzvu i da nebude vruce u igraonici
ionako mi se ruke znoje od misaa :wink: :wink:

pa kaze pises krupnija slova

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2005, 15:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Za vrijeme mecha nece niko biti u igraonu osim neznam ni ja sudije ...
ima prostorija gdje cemo gledati tok mecha !
Temperatura je solidna nije zima ni vruce :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2005, 16:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
vidjecemo mozda budemo i mi dosli " v!P clan ili uzmemo neki drugi tag :D :wink:

Pozdrav

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]