hibiskus je napisao:
E .. da samo napisem rezime.
Probao sam i ja kod sebe.
Klijent je 1.5.0
Server sam stavio Platinum (on podrzava datu verziju klijenta)
Sve radi ok, za sada mi se tako cini.
A reci mi, da li znas, za koju verziju klijenta je taj Community 1.53?
Posto ja imam Community 1.5 i on je isto tako za klijent 1.5.0.
Sto se tice klijenta od verzije Servera 1.5.0 pa nadalje iskreno da ti kazem tek ih danas skidam, ti si probao prije mene posto ja jos stojim na Serveru 1.4.2 koji mi radi ok ali moram da probam ovo.
Cak nisam ni znao da ide klijent za Platinum server...?
Server Platinum je sasvim ok ali Community 1.53 je kako kazu ovdje na WDDG isti kao Platinum samo sa jos dosta poboljsanja za mapu kao i NPC-s.
Opet kaze dalje kakva je razlika izmedju Platinuma i Community 1.53 ???
Posto nemam vremena da prevodim postacu sve info kako je na WDDG-u ovdje pa cete vidjeti o cemu se radi.
USE ~Platinum~ for Windows
1. emu.conf and settings tool
The BlackStorm version of emu.conf used in 1.5 is smaller, faster, cleaner, and DOES work in WDDG SETTINGS but the WDDG emu.conf will corrupt if loaded in FRONTEND... make certain you are using the appropriate emu.conf with the appropriate loader!
2. anti security measures
1.5 has the loader which works better for WinE but tends to fail under NT OS's now... Plat used NT loader and does not work under WinE...
OldOne suggests to delete emu.conf and use wddg_multitool.exe for windows (Platinum Release) and Frontend.exe (StartSvr.exe in zErO's Release) for WinE, run settings and proceed.
He hopes that helps with some of the confusion.
http://impulse100.net/wddg/