banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 22:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2009, 15:19 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Nov 2009, 12:11
zaboravio sam jos nesto,
pitanje za momke koji su presli igru!

neznam dli se vama cini ali meni je onaj zadnji boss archdemoon prelagan, ja ga rokno za 5 minuta, nisma iskoristio mozda 2-3 healer potiona,

i interesuje me sta se izabrali na kraju? ko ga rokne alistar ili vi???
ja sm izabrao oboje ali sam odlucio ipak da Alistaru prepustim cast, nekako nisam bas bio u fazonu za umiranje na pocetku igre, jer sam vidjeo da je morrigan ostala trudna , vjerovatno je djete od alistara, jer sam odbio da je napumpam u redcliffu :)))

fakat je super sto ima ovako dosta izbora u igri !!

game on ...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 15:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2009, 13:10
ja sam odradio morrigan i odradio sam i archdemona :D a sto se tezine tice stvarno je archdemon lagan ja sam mislio da ce bit puno jaci ja uzeo vojsku elfova i oni su ga satrli totalno ne moze im pobjec ni kad odleti na drugu stranu ubio sam ga za manje od 5 min. lol

On the fight, for they are right, yes, by who's to say?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 09:04 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Nov 2009, 12:11
heh, ja isto ostavio elfove za kraj, a ispucao sam ove ostale prije,
:lol: :lol:
sad igram ponovo igru s drugim karakterom,
sada sam Dalish elf (roug) super karakter! jak je pravo.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2010, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Prvi nastavak za Dragon Age - Awakening
Iako je novi DLC "Povratak u Ostagar" ranije najavljen za 5. januar upravo odložen, istovremeno je iz Bioware-a stigla potvrda da se radi na pravoj pravcatoj ekspanzji za Origins. Cena ovog paketa će biti ispod 40$ a možemo ga očekivati već 16. marta ove godine (ako i njega ne odlože, to jest). Priča je smeštena u zemlju Amaranthine i omogućiće Wardenu da pokuša da obnovi uništene redove za dalju borbu protiv Darkspwan-a.

Pored starih neprijatelja, igrač će biti u prilici da sretne i paklenog golema, spektralng zmaja i misterioznog neprijatelja koji sebe naziva "arhitekta". "Awakening" donosi nove sposobnosti ali i podiže ograničenje iskustvenih nivoa te omogućava nove specijalizacije, magije i pet novih članova grupe. Takođe, igrač će moći da uveze postojećeg ili napravi potpuno novog Wardena iz - Orlaisa!

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
poceo sam igrati, tek sam stigao do redcliff vilagea ali sam zavrsio wardens keep dlc i upsio naci onaj mac, pre toga sam dobio i onog golema kao clana druzine. Inace radim sve side questove i pratim pricu tako da imam nekih 12h igranja do redcliffa. Igra je zanimljiva ali mi se cini nekako lagana sa ovim potsima. 5 sec cd je relativno malen, a poginuo sam 2 puta ako se sjecam do sada, prvi put na pocetku igre kada je neki mage castao fireball pa odjednom 3 clana dobila instant kill a drugi put kod 20 vukova koji su nas susreli na putu.

Glavni lik mi je dwarf warrior, da sam znao da ce svaki drugi lik biti war, napravio bih roga, ali trenutno pravim pravog tenka od glavnog lika, max sam mu str i hp kad god mogu a od skila sve one vezano za shield uzimam tako da dok ga neprijatelji bezuspjesno lupaju, ostala 3 clana sredjuju okolo.

Sad pitanje, koliko ste koristili traspse i one poisione? Isto tako moze li se nekako napraviti da mi rogue ne swapuje oruzije cim se neprijatelj priblizi, posto je archer pa izgubi sve talente kad uzme daggere.

Inace onaj scout mi je bio odlican u onom toweru ali nije nazalost bio stalni clan, dobio sam novog roga sto isto koristi bow mi je nekako daleko slabiji i jedini razlog zasto ga vodam sa sobom je sto moze da otvara sa lockpiking skillom. Medjutim skroz mi je slab sa bowom...kao sto sam rekao scout u onom toweru je bio daleko bolji, pa moram skontati u cemu grijesim i hoce li biti jos koji rogue da se doda druzini jer su zanimljivi.

Pas i onaj warrior sto je bio zarobljen su mi isto tako dobri, medjutim nema mjesta pa uvijek tezak izbor koga povesti ali mage prasi sve ispred sebe, glavni lik vuce nepriajtelje na sebe dok golem trenutno ima najveci dmg i odlican stun, a 4. uvijek moram roga zbog lockpikinga i bar jednog archera u druzini...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 15:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Frenki je napisao:
Sad pitanje, koliko ste koristili traspse i one poisione?

Ja nimalo. Samo sam jednom probao.

Frenki je napisao:
Isto tako moze li se nekako napraviti da mi rogue ne swapuje oruzije cim se neprijatelj priblizi, posto je archer pa izgubi sve talente kad uzme daggere.

Vidi da ti nije pod Tactics uključeno za njega da promjeni oružje u takvoj situaciji, pa ako jeste onda isključi.
Mada šta će sa lukom i strelom kada mu se protivnik približi? Luk i strele su za long distance borbu.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ja sam bio mage i kasnije sam uvijek sa sobom vodio onu babu healera iz mage towera, dwarfa iz Orzamara i tog golema Shalea. Ja i baba healamo kad treba, ja onako sa distance udaram neke magije a ova dvojica ubise boga.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2010, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Frenki je napisao:
Sad pitanje, koliko ste koristili traspse i one poisione?

Ja nimalo. Samo sam jednom probao.

Frenki je napisao:
Isto tako moze li se nekako napraviti da mi rogue ne swapuje oruzije cim se neprijatelj priblizi, posto je archer pa izgubi sve talente kad uzme daggere.

Vidi da ti nije pod Tactics uključeno za njega da promjeni oružje u takvoj situaciji, pa ako jeste onda isključi.
Mada šta će sa lukom i strelom kada mu se protivnik približi? Luk i strele su za long distance borbu.

nije, gledao sam. Znam da su za long distance borbu ali opet nema niti jedan ability za low range borbu sa daggerima dok sa bowom 2 koja stunuju +3 ostala, sve u svemu opet daje jaci udarac kad je sa lukom. Ali nevazno, sad sam vidio ability koji cu sledeci put uzeti a onemogucava interupt dok si sa lukom

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zavrsio juce redcliff, i sada sam na misiji da ubijem glavnog vukodlaka ali sam susreo par nekih i vidim po prici da se mozes okrenuti njima a pobiti elfove tako da cu izabrati to. Inace zezam se oko juggernaut armora http://dragonage.wikia.com/wiki/Juggernaut_Armor_Set ,radim doticni quest u sumi, samo sam izginuo nekoliko puta posto mi je ponestalo potsa a revenant nenormalno tuce..

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Revenanti su gadni, ali može se doći do tog oklopa. Ja nisam uspio tad kad sam bio prvi put u šumi već sam se kasnije vratio kad sam bio nešto jači.

Taj quest u šumi uz mogućnost izbora u rješavanju mi je možda i najbolji u onom dijelu igre koji sam do sada prešao.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbga..nisam imao dovoljno velik persuade skill tako da ih nisam mogao nagovoriti da napadnu elf selo i morao sam ih izleciti...tako da nista od werewolfova na mojoj strani, navodno treba lvl3 doticni skill. Dobio sam novog roguea u grupi, assasin pa ga isprobavam

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

A ja sam vrlo rado išao na to da ih izliječim. Još u toku questa sam poželio da bude moguća i takva opcija i kad se pojavila rado sam je prihvatio. Sa tim su svi prošli na najbolji mogući način, i Elfovi i vukodlaci (ljudi na koje je bačeno prokletstvo ili tako nešto).

Rogue kojeg si dobio je Zevran?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2010, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da. Sad sam poceo vodati likove koji imaju neki skill sto daje instant crit hit posto sa mageom zaledim neprijatelje i onda sa dvojicom-trojicom mogu lako odraditi shatter odnosno killing blow iz prvog udarca, tako da na pocetku borbe odmah se rijesim 2-3 neprijatelja, poprilicno zanimljivo. Jedino sto mi nepraijtelji cesto imaju velik resistance na spelove kao sto su sleep ili neke slicne hexove pa sam ogranicen na samo par spelova sa mageom.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2010, 13:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2009, 13:10
evo skoro sam po drugi put presao igru sa city elf dual weapon rogue i stvarno je jak sada ganjam one achievemente hocu da ih imam sve prije ekspanzije imam za sada 60 od 88, i ostagar sam presao i pravo je dobar, sto se achievemenata tice najtezi su ona 2 da ti glavni lik ne pogine do landsmeeta i da ne pogine uopste inace oni su sakriveni.

On the fight, for they are right, yes, by who's to say?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 18:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
DOWNLOADABLE CONTENT. Koje kurčenje jbt i ja došo ovamo da vidim ta sranja, drugim riječima patch. Skineš sa neta nov oklop, fora, a? Igram na nightmare težini, i izgleda da od te rabote nema ništa pošto sam tako zapeo da jednog vojnika 1 na 1 ne mogu pobjediti a ima nas 4 na 8. Bukvalno nemogu izdržati ni minutu borbe. To je borba u dvorcu kad su klinac i ujak u jednoj prostoriji (opsjednuti) i majka od klinca. Osim svog nekako sklepanog lika tu su još i neki rmpalija u obliku zombija samo je na mojoj strani i zove se sten, vještica, i lilinda ili tako nekako. Jel može koja pametna. Osim toga u toj borbi ni jednog vojnika ne mogu ubiti. Spuštanje težine ne doživljavam kao savjet.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Toljaga je napisao:
Spuštanje težine ne doživljavam kao savjet.

Onda ništa.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 20:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kako ništa jbt pređoh to sranje. al jedva. al igra je teška u 3 p.m.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ko ti je kriv kad si za prvi prelazak igre uzeo nightmare.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 15:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jebeš igru, cijeli život mi je nightmare. al ja tako inače, prvi put igru prelazim na najteže pa onda ako drugi put uzmem onda malo spustim težinu.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Dragon Age anime u produkciji
Bioware je obznanio da je relativno skoro potpisao ugovor sa FUNimation Entertainment-om o produkciji dugometražnog anime ostvarenja smeštenog u Dragon Age univerzum. U izradi će učestvovati i kreativna ekipa iz Bioware-a, te se očekuje da anime bude u skladu sa postavkom okruženja i pričom dosadašnjih Dragon Age igara. Stoga, obožavaoci igre će sigurno pronaći nešto zanimljivo u njemu, dok ljubitelji anime kulture verovatno mogu slobodno i da ga zaobiđu (znajući kako obično ispadnu anime ostvarenja zasnovana na igrama). DVD izdanje se očekuje tokom 2011. godine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]