banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 18:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2003, 20:20
Shadowmoon je PvP server?
Ja sam sa PvE servera presao na PvP samo da alijansi objasnim neke stvari :)

From this time forward, you will service us.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Naravno da je PvP, kako bi inace ubijao horde:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
pitanje:
da li ako na jednom serveru nebijes neki lvl (na primjer neki pve server) moze da se prebacis na neki drugi server (na primjer neki pvp server) sa tim istim herojem, dali postoji neki nacin, ili za svaki server poseban heroj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 21:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Mislim da je moguce prebacivati likove sa jednog servera na drugi
bar u americi ali u evropi neznam da li su aktivirali tu mogucnost...
ako ne onda ubrzo ce se moci.
ali na istom PvP serveru mozes imati samo likove ili horde ili alijanse.
mozes bez problema da kontaktiras Game Mastera u WoW i oni ti sve lepo objasne
ja ih malo malo gnjavim :)
poz

Vrh

Tema posta: Pozdrav
PostPoslato: 27 Jun 2005, 12:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2005, 11:27
Pozdrav @Squall...

Korisnici BLW-a mogu da skinu sve potrebno za WoW sa novim patchem WDDG_Armagedon_v1.4.2 tako da mozemo konacno da udjemo taj community i da igramo zajedno...
Inace WDDG je puko, bar onaj link koji je bio...!!! :(
sve informacije na stranici

http://blwireless.net/forum/viewtopic.php?t=456

Imamo 5 interesanata trenutno sa BLW-a, mozda bude i 10 zavisno od toga koliko ih skine od mene.

Protiv tih 5 cemo navesti Arenu da igraju kao Horda, oni imaju jake igrace... mi cemo biti Alijansa... Idemo od nule (znaci nema sacuvanih usera pa da startuje vac sa levelom 11, nije fer)!!!
Licno cu nagovoriti Dragana da oprobamo novi LAN server na BLW!!! samo da mu ne izbije novac iz dzepa ... :)) Al Dobar je komsho !!!

Da podjsetim kao na BLW forumu da sam preveo sve upute za novi WDDG_Armagedon_v1.4.2 server fajl SetupSrpski.txt, za sve koji nisu s engleskim na ti !!! :) Jednostavno je.

Inace u shareu je Patch v1.4.0 Full/US verzija, trenutno skidam Englesku verziju koja daje pristup Evropskim serverima, ako skinem, sudeci po dobroj vezi 200kps, vec danas ide i ona u share.

Sve patcheve aktuelne mozete da nadjete na vrlo dobroj i azurnoj stranici http://www.strategyinformer.com/pc/worl ... loads.html

Nakon svega, igra nije igra ako je ti sam ne skujes i ne skrpis da ti proradi... Trebalo mi je vremena ali se isplatilo i ovaj Server je daleko bolji od dosadasnjih. Licno me ne interesuju pretplate i zvanicne verzije jer su napravljene da kupe novac od ionako napacenog naroda, uostalom zar nije ljepse kad napravis sam sve da radi i onda osjetis satisfakciju nakon toga a usput i nesto naucis o kompu, sem onih koji jedino znaju Dvoklik pa Setup pa cekaj da se instalira... :((( , ne odnosi se na usere odavde... Cast izuzecima

POzdrav i uzivajte...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 20:49 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Woopsie .

WDDG će se uskoro vratiti na staru domenu čim uspostave "odnos" sa novim sponzorom. Do tad, najnoviji WDDG_Community koji radi sa 1.5.0 wow'om možeš da nađeš na p2p mreži. Kažu da je n1. Takođe kažu da ne podržava 1.5.1. Ja i nemam pojma šta je sada aktuelno ...

Imaju i privremen forum:

http://www.wddg.vnk.org/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2005, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tesla, da li ima nacin da se ja prikljucim nataj server, jer sam blic wireless. Pravio sam svoj server, Dragan mi je dao nekih 3gb stvari, al nije proradilo zbog graficke. Kacio sam se i na neke piratske servere, al kad se loaduje imam crn ekran, zbog graficke ( al i to se mijenja danas, stize nova). Ajd reci mi , kako i sta, da li mogu, sta da nabavim, imam WoW, al nemam vise tih patcheva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 09:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Tesla, da li ima nacin da se ja prikljucim nataj server, jer sam blic wireless. Pravio sam svoj server, Dragan mi je dao nekih 3gb stvari, al nije proradilo zbog graficke. Kacio sam se i na neke piratske servere, al kad se loaduje imam crn ekran, zbog graficke ( al i to se mijenja danas, stize nova). Ajd reci mi , kako i sta, da li mogu, sta da nabavim, imam WoW, al nemam vise tih patcheva.

Pozdrav, nisam ranije stigao odgovoriti posto sam imao ispit tako da sad mogu, kad sam posisao motku. :)
Sto se tice naseg servera, moracu reci da mi je zao za online igranje posto je server u BLW mrezi i moras biti jedan od IP strukture te mreze aka korisnik, tako da ti tu ne mogu pomoci.

Ipak, ono u cemu mogu da ti pomognem je da skines od mene ili od Dragana u igraonicu sve sto treba tako sto ces mi donijeti jedan prazan DVD pa cu ti ja to narezati sa uputama.
Inace tu imas Single Player opciju gdje igras i ucis se kao sa pravim likovima, jeste da je manja mapa ali dzabak je dzabak, i ti sam odredjujes koji IP imas da ti je Server odnosno izlaz na net, lokal ili internet. To ti je sve objasnjeno u uputama koje cu postati ovdje ili koje mozes dobiti kad dodjes... U CP Servera imas sve servere u svijetu piratske na kojima se igra. Ja jedva cekam da skinem v1.5.0.
Ja sam iznad Arene i Draganova antena je na mom prozoru tako da ne mozes da promasis. Imas moj MSN ID pa se javi za WoW, vidim da imas i ti, da si u mrezi to bi sve rijesili, skinuo bi sve za sat vremena... :)
A zasto ne radi? Garant ti nemas pravu verziju servera koja podrzava ili nisi podesio kako treba. Sad nisam kuci tako da ne mogu da postam moje upute za server v1.4.2 koji je odlican ali kad budem postacu ovdje tako da svi mozete instalirati i igrati...
Inace sto se tice ovoga za Wifi ko nije tu, najbolje je bez obzira u kojoj si mrezi da si negdje gdje ima Lokal razradjen, kao recimo kod nas gdje je svaki user obavezan da odvoji makar 3 GB za multimediju na share i dozvoli pristup tome. Vrlo je zanimljivo kad vidis da ima dosta usera koji sheruju i do 20 filmova a ne moras u video klub :)
Inace nama treba igraca u mrezi tako da pogledas i eventualno se prikljucis obzirom da trazis te stvari koje si rekao.

@Che, hvala za te linkove trazio sam ih...
Meni ostaje sad da skinem Patch 5.0, istu verziju Servera i testiram to...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
lol igramo i call of duty ponekad :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

* Squall * je napisao:
lol igramo i call of duty ponekad :lol:

shalis se za CoD, vjerovatno? Ako bas hoceste imate blic.net server, dodijte da vas malo napucam. :D .

Squal, ti ono imas 9550 grafiku, jel? Koliko imas 3dmarkova, koje drivere drzis, na koliko ti radi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 12:28 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Plz, zašto pričate o CoD-u na WoW temi? Damn you!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 13:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ne mogu nigdje naci Server v1.5.0 znali li iko ???

Moze na PM ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
ne salim se za COD , a sto se tice graficke ,nisam radio 3d mark ,t.j. jesam ali cim sam je uzeo ,a sada se nesjecam koliko sam dobio poena ,drivere koristim poslednje .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 20:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Mar 2005, 19:22
Tesla je napisao:

hmmm idi na http://www.wowstatus.net/serverlist.php tu imas listu servera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

* Squall * je napisao:
ne salim se za COD , a sto se tice graficke ,nisam radio 3d mark ,t.j. jesam ali cim sam je uzeo ,a sada se nesjecam koliko sam dobio poena ,drivere koristim poslednje .

Covjece, uzmi OMEGA drivere obavezno, ja sam dobio poboljsanje u 3dmarku 03 od 57% (al to je max overclock graficke) o_O.
Inace drzim je na 400/500 i to je oko 40% poboljsanja.

Vrh

Tema posta: Hmmm
PostPoslato: 01 Jul 2005, 01:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kad vec pricate o drugim stvarima a jel puno da ja imam
10.800 u 3D Mark 2003 :) ili 4800 u 3D Mark 2005 :) :)

Vrh

Tema posta: Prevod i upute
PostPoslato: 01 Jul 2005, 01:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Evo kasno je vec za post ali evo prevod !!! za pravljenje servera

Sirite dalje kome hocete :o

Nakon instalacije slijedite ove korake da biste uspjesno instalirali i pokrenuli vas WoW server >>>>>>

1. Otvorite fajl batcreator.exe (mozete ga pronaci u WDDG/maps direktoriju). Kada otvorite ovaj fajl morate ga usmjeriti u vas World of Warcraft direktorij, tada kliknite na CREATE, i onda na RUN. Tada ce raspakovati sve direktorije potrebne za WoW Server. DOS prozor koji se pojavi pitace vas dva puta Y/N, prvi put odgovorite YES drugi put NO.

2. Otorite fajl Accoun Creator.exe, ovaj fajl mozete naci u emulator WDDG root direktoriju. Kliknite na Create Account i unesite LOG ON podatke koje zelite da koristite. Ne zaboravite da je ovo user i pass osjetljiv na velika mala slova. VAZNO: NEMOJTE IZBRATI GM KADA KREIRATE ACCOUNT. Izaberite GM samo ako hocete da budete dio internet razvojnog tima WoW Servera.

3. Otvorite fajl IP Configuration.exe, ovaj fajl mozete pronaci u emulator WDDG root direktoriju. Postoje dva nacina za koristenje ovog programa. Mozete unijeti svoju IP adresu od lokalne mreze LAN-a u slucaju da zelite da igrate u lokalu, ili mozete da unesete svoju Internet IP adresu za Lanning preko interneta. Izbor je vas!
Ako ne znate koja vam je IP adresa??? Idite u Start/Run ukucajte CMD, tada ENTER... Otvori se Dos prozor, unutra ukucajte IPCONFIG i udarite ENTER. To ce vam pokazati listu vasih trenutnih IP adresa. Ovo vam nece uvijek pokazati vasu Internt IP adresu, ako zelite Internet IP a ne pokaze vam onda jednostavno idite na: http://www.myipaddress.com
Ova stranica ce vam prikazati vasu Internet IP adresu.

4. OK, sada kada ste podesili vas server IP, treba da podesite svoju Realm Listu. To je jednostavno. Startujte Wowlauncher.exe fajl. ovaj fajl mozete pronaci u emulator WDDG root direktoriju. Prozor ce iskociti. Imacete dva dugmeta na kojima pise "ENABLE". Kliknite na oba. (Ako ima samo jedno REPAIR dugme, nemojte brinuti, samo ignorisite i zatvorite). Sada kreirajte novi TEXT fajl na desktopu, otvorite ga i ukucajte u njega vasu IP adresu, istu IP adresu koju ste prethodno koristili za Server ili IP Configuration.exe. Naprimjer, ako vam je IP adresa 127.0.0.1 onda ce jedina stvar u Text fajlu biti 127.0.0.1. U redu, kada ste i ovo odradili, sacuvajte i izadjite iz text fajla. Sada preimenujte ovaj text fajl u "wow on lan.wow" (kako je napisamo bez navodnika). Najbitnije je da promjenite extenziju text fajla iz .txt u .wow (ovo ce dozvoliti Wowlauncher-u da koristi ovaj fajl da bi startovao World of Warcraft koristeci vasu IP adresu kao Realm Listu). Preimenvanje najbolje mozete izvesti sa Total Commenderom ili Windows Commanderom posto ce vam oni pokazati pravo stanje extenzije. Windows Explorer inace nema tu opciju.

-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------

Sada trebate da podesite vas jedinstveni Emulator kljuc:
-------------------------------------------------------

Korak 1:
--------
Obrisite vec postojeci "wowemu.key" u WDDG emulator root direktoriju.

Korak 2:
--------
Otovrite "example.txt" fajl i editujte ga na sledeci nacin:

------------------------------------
[host]
keyver=1
user=WDDG User
copyright=Copyright © 2004/2005 by WoWEmu team, contact:wad@inbox.lv
counter=http://wad.eclub.lv/~wad/wowemu/counter.php?ver=
server_name=WDDG Armageddon 1.4.0
ws_host= ( stavite_svoj_IP_ovdje )/255.255.255.255
ws_port=8085 ^
I
I
---------- Gdje kaze stavite_svoj_IP_ovdje

zamjenite taj dio sa vasom IP adresom iz Servera. Npr, ako je vasa IP adresa 192.168.0.1 onda bi fajl trebao da izgleda ovako:

--------------------------------------
[host]
keyver=1
user=WDDG User
copyright=Copyright © 2004/2005 by WoWEmu team, contact:wad@inbox.lv
counter=http://wad.eclub.lv/~wad/wowemu/counter.php?ver=
server_name=WDDG Armageddon 1.4.0
ws_host=192.168.0.1/255.255.255.255
ws_port=8085

--------------------------------------

Nakon sto ste uradili ovo sacuvajte i zatvorite "example.txt" fajl.

Korak 3:
--------

Otvorite "keymaker.exe" fajl (nalazi se u WDDG root direktoriju), otvorice vam se kao DOS prozor. Unutra ukucajte sledece:

Unesite input fajl: example.txt

Udarite Enter, to ce stvoriti novi fajl pod imenom "wowemu.key" u WDDG root direktoriju.

Sad ste zavrsili...

Sada startujte SERVER sa Wowemu.exe (WDDG root direktorij). Potrebno je da se potpuno loaduje, to cete znati kada vidite na kraju novootvorenog DOS prozora u dnu da vam pise nesto kao "SOCKET OPENED TCP port 8080 ili 3724 isl". Inace Wowemu-u treba malo vremena da se loaduje zato sacekajte. Ako vam Firewall prijavi da izadje na internet dozvolite mu za stalno kao i da se ponasa kao Server, to vas moze pitati i Win SP2 ugradjeni firewall. Kada ste sve dozvolili mozete da startujete Igru...

Kada ste otvorili wowemu.exe i odradili sav prethodni posao dvoklik na "wow on lan.wow" ikonicu koju ste napravili na desktopu, ukucajte vas username i password i uzivajte u igri koja nije namjenjena da se igra bez odvajanja novca. Sad je i to rijeseno...

:::))))))

Postoje kratice u Start meniju takodje u WDDG Armagedon v1.4.2 direktoriju za sledece fajlove:

BatCreator.exe

Account Creator.exe

IP Configurator.exe

WowLauncher.exe

Wowemu.exe

traywowemu.exe ( isto kao wowemu, ali se umjesto wowemu-a minimizira u tray.)

Nadamo se da ste uzivali i ako imate problema, molimo postujte na nas forum
http://www.wddg-online.com

Forum moze biti i down posto se cesto seli, jer se Blizzard suprotstavlja ovome ali standarno nas mozete naci na http://www.google.com.

:))))

WDDG Group.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 01:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 11:43
E svaka cast preveo si onaj readme sto dolazi sa Armagedonom od rijeci do rijeci. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 11:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

why.me_ je napisao:
Tesla je napisao:

hmmm idi na http://www.wowstatus.net/serverlist.php tu imas listu servera

Thankz ali meni ne treba ta lista prvatnih servera za igranje.
Nego nova verzija Armagedon WDDG servera v1.5.0???

Ova koja je prevedena je v1.4.2?
Ima li ta v1.5.0 igdje???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2005, 14:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Mar 2005, 19:22
sry... nisam te skonto :oops: :oops: :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 264 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]