zerocool je napisao:
Normalno je meni, nemam tih spikova u igri. A i ovi boldovani nisu nista strasno, ne bi ti zbog toga trebalo lagovati i da ti ledi igra.
Ствар је у томе што у се у скакању пинга са 70 на 120 прави пауза преносу у података од 50 милисекунди јер је сервер претходно "навикао" на одзив од 70 и шаље их том брзином према твом модему. То је ова ставка "TTL" (Time to Live) која се види приликом мјерења пинга, која представља број рутера које податак пролази од сервера до твог модулатора/модема и та ставка се смањује када пинг скаче, тј. подаци прескачу рутере да би били достављени правовремено и у том прескакању се губе фајлови. Баналан примјер: Лина баци улти, он покупи њен "swing timer", али не покупи анимацију спела и твоја графичка процесује половичан податак (а игре данас функционишу на принцпу Cloud-a, на теби блиском примјеру, читава Barrens ливада у WoW-y је у ствари један податак мултипликован више хиљада пута) и игра буквално заледи на 0.5 секунди.
zerocool je napisao:
A i drug ima problema sa mtelom, samo kod njega net pukne na jedno 5 sekundi. Nekad pukne dva puta u partiji, nekad ne pukne 3-4 sata. Zna biti jebeno kad pukne u fightu.

Овај проблем сам ја имао на мтелу до прије 10 дана (укратко, мтел је имао проблем са читавим CISCO модулом на њиховој мрежи). Онда је то престало, и након 3 дана, када су наводно започети радови на
"унапређењу" интернет сервиса" почело је да се дешава ово са пингом.
Едит: Након што сам их данас звао и објаснио проблем пинг ми је тренутно ок (нисам био кући нека 3 сата између). Да ли је могуће да се појавио неко способан ко је прочитао мејл који сам им послао јуче и провалио у чему је проблем?
Неко 1v1 Mid?