Citiraj:
Što se tiče ukusa tu se slažem s tobom ako neko odigra par partija dote i vidi da to nije za njega, u suprotnom riječ je o predrasudama.
Naravno....tu si u pravu...ja sam igrao LoL a to dodje otprilike na isto kao dota jer je isti princip igre...al ne svidja mi se ta vrsta igrice....vjerovatno da imam vise vremena mozda bi i grao ali ovako imam vremena samo za jednu igru a to su tenkovi....
Citiraj:
Pa ok tebi to stoji , ja sa t34-85 sa lakocom unistim ferdinanda . Bitno je da me promasi i ja sam mu vec iza ledja . I onda dovidjenja ferdi...
"Kakav danak neiskustvu mladog kengura...."
Ovo je najgora greska koju mozes sebi da napravis....da igras samo mediume koji su vecina "one man show" tenkovi....to prolazi u manjim tierovima randoma gdje je igra relativno konfuzna ali cim dodju desetke mediumi gube na snazi...igra se poziciono i gadja se prednji oklop a tu mediumi gube...svaki tenk ima svoju svrhu i uvijek ima nacina na koji se medium koristi ali u CW bitkama mozes da zaboravis na te fazone sto ih radis sa T-34-85....cim pokusas te zavrzlame dobijes po nosu...
Evo ti samo nekih primjera odlicnih random desetki koji se u CW skoro ne koriste:
Patton - odlican za random ali velika silueta, ne tako jaka kupola, neizrazena brzina, allround tenk bez izrazene karakteristike...
FV4202 - spor, slaba kupola, povelik...
121 - slaba depresija i elevacija, slab viewrange....
a sva tri su super kad oces da igras random...pogotovo kad te usere MM pa napravis 4k+ dmga....
Poenta price je da ako ti sa t3485 sa lakocom unistis ferdinanda onda si jednostavno naletio na neku botinu koja ni ne zna kako je dosla do tog ferdinanda....jer on ima odlican ROF i odlican prednji oklop....ne mozes ga probit a on te ubija iz dva hitca...da ne pricam da ce te i sigurno prije spotat jer ima bolju posadu od tvoje....