banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 11:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2009, 14:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
De mi sad reci nisam bas najbolje upratio pircu kosto rece BSE nema titla.Kad me spasi ona vjestica posle paljenja signala i izdaje kako se zvase (nemam pojma) sta dalje gdje da idem?Ostao sam zbunjen.Mozda mi je bolje da krenem ispocetka.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kao prvo ima titla u igri, za sve dijaloge a i kada hodate pa neki likovi sa strane nešto pričaju iznad glava će im biti titl. Ako kod vas nema potražite u opcijama pa uključite.

Nema potrebe da igraš iz početka, sada treba da ideš u Lothering. Nakon što pričaš sa vješticom i uzmeš Morrigan u družinu idi malo dalje od njene kolibe da bi imao pristup World Mapi, i onda biraš gdje ćeš da ideš. I klikni na Lothering.

Inače na "M" tasteru na mapi su obilježene bitne lokacije, pa i to gdje treba da odeš da bi imao izlaz na World Map odakle možeš da biraš da ideš u gradove i slično.

A što se tiče radnje sada ti je situacija ta da ti Flemeth savjetuje da sa tim dokumentima koje imaš obezbjediš podršku magova, ljudi, vilenjaka i patuljaka u borbi protiv darkspawn, a pošto si jedini Grey Warden sa Alistairom na vama je da regrutujete druge rase, jer vam dokumenti koje imaš daju pravo na to. I ostala radnje je ta da ćeš morati ići kod svih njih da ih regrutuješ, a kod svih ćeš morati nešto da radiš da bi oni to prihvatili. Kažu da je što se težine tiče najbolje prvo ići magovima ili u Redcliff, nakon toga vilenjacima a na kraju patuljcima jer je kod njih najteže. Nakon svega se ide u Denerim koji je glavni grad. Predlažem da nakon Lotheringa odradite DLC-ove (Warden's Keep i Stone Prisoner).

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Ah znao sam da te trebam jos nesto pitati - kako se instalira DLC? skinuo sam sa one adrese koju si mi dao, medjutim kad otvorim .rar unutra se nalazi jedno 20-ak (po slobodnoj procjeni) fajlova sa cudnim extenzijama (tipa .daozip)
sta trebam raditi sa njima? nema nikakvog readme fajla koji objasnjava proceduru

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2009, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Instructions:
.- Download all files
.- Extract to any folder
.- Optional: remove DLC that u have already Installed
.- Run C:\Program Files\Dragon Age\bin_ship\daupdater.exe (ako si instalirao DAO u Program Files, inače ovo potraži tamo gdje si instalirao)
.- Select All DAZIP files, and install

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 00:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Težina lokacija sa mape, potreban level za uspješan prolaz (slika)

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja do maloprije nisam znao da pored gay sexa ovde ima i threesome i foursome (čitaj: grupnjaka). Evo kombinacija koje sam pronašao na drugom forumu, a kad sam bolje pogledao onaj Prima Guide vidio sam da se i tamo spominje

Spoiler:
Sex scenes:

Male PC + Morrigan 1
Male PC + Morrigan 2
Male PC + Leliana
Male PC + Zevran
Male PC + Zevran + Isabela
Male PC + Zevran + Isabela + Leliana

Female PC + Leliana
Female PC + Alistair
Female PC + Zevran
Female PC + Zevran + Isabela
Female PC + Zevran + Isabela + Leliana
Female PC + Alistair + Isabela

Loghain + Morrigan
Alistair + Morrigan

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 02:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Napokon skinuo igru da isprobam, upravo se zavrsila instalacija, ali umoran pa cu sutra isprobati, samo da se ne navucem..

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja sam prethodna dva dana igrao dio u Redcliffu pa me je jedna opcija u dijalogu "bacila" u Mage Tower (u koji se ionako kad-tad mora otići), iako nisam morao tamo ići ali je ispao takav splet okolnosti, pa sam u Mage Toweru već dva dana. Tamo vas čeka nešto prilično zanimljivo na četvrtom spratu, vidjećete :). Meni je bilo zanimljivo. Nakon toga ide boss borba koju sam ja prošao iz četvrtog pokušaja, bez health napitaka jer sam u taj dio došao bez napitaka. A nakon toga ide i boss borba na petom spratu koju sinoć iz dva pokušaja nisam uspio dobiti, danas nastavljam sa pokušajima. Savjet za odlazak u Mage Tower: kada u njega uđete Templari vam neće dati da iz njega izađete dok ga ne riješite potpuno, dok ga ne "očistite" od svih demona, pa kada budete išli u Mage Tower uradite dve stvari: naoružajte se sa Health i Lyrium napitcima, i isprazniute svoj inventar što više jer će biti dosta stvari za pokupiti, mene najviše nervira upravo to što mi je inventar stalno pun, a čak sam kupio proširenje inventara i ispraznio inventar a sad mi je opet pun već neko vrijeme, i kad nađem nešto vrijedno za pokušiti moram nešto drugo izbaciti.

U Mage Toweru ćete morati voditi Wynne, pa sam izbacio Morrigan, a umjesto Alistaira sam za promjenu uzeo Shalea. Wynne je odlična, Spirit Healer koja liječi iz pozadine, više puta je radila Revival na članovima koji su pali u borbi, mnogo korisna, ima i par ofanzivnih magija. Biće velika dilema da li da dalje vodim nju ili Morrigan, mada više navlačim na Wynne jer je dosta korisna. Ili ću voditi obe ali ću morati izbaciti Lelianu. A Shale je takođe odličan, razbijač, ima nekoliko dosta dobrih Talenata, i za njega će biti dilema da li da ga vodim umjesto Alistaira. Mislim da su trebali napraviti da družina ima 5 članova a ne samo 4 (u BG2 bilo čak 6), igra bi bila sadržajnija jer svaki NPC ima svoj karakter i prave komentare u toku questova i dijaloga sa drugim NPC-ovima. Ovako svaki put moraš ostaviti dosta njih u kampu.

Inače po onoj mapi o težini pojedinih lokacija Mage Tower je još i najjednostavniji, kao treba level 6+, ja sam tamo došao sa level 9 a sad sam level 10 pa su boss borbe povuci potegni, nema ništa bez bar 3 pokušaja. Ostatak nije naročito težak, ali boss borbe su baš...vesele.

Par slika iz Mage Towera (prva je iz Redcliffa, pogledajte na šta liče nakon bilo kakve borbe). Zadnja slika je boss na vrhu mage Towera kojeg još nisam pobjedio.

Spoiler:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Kakva je razlika biras li noble ili obicnog pezanta ako sam dobro shvatio ? Inace u 1.1 patchu su smanjili tezinu igre. Igracu sa warriorom dwarfom, nesto sam malo gledao i je li neko od vas zavrsio Orzamar's Proving Grounds, mislio sam da je to neki tutorial za borbu ali vidim da ima jako mnogo protivnika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

To su ti sve različiti Origini, noble ili commoner kod dwarfa. Imaćeš drugačiju priču na početku koja te uvodi u igru, do regrutacije u Grey Wardena, a kasnije je isto za sve, osim što se ponekad pozove na to da si ovog ili onog porijekla, recimo ja sam par puta kasnije nekima rekao da sam Noble porijekla a oni su dali ovaj ili onaj komentar na to.

Da, sa patchom je igra nešto lakša ali ga ja zato još nisam instalirao :), staviću ga ako baš negdje zaglavim. Inače nivo težine se može promjeniti bilo kad u toku igre, pa ako baš zaglavi može se i prebaciti na Easy dok se taj teži dio ne pređe. Ja ću gledati da igram na ovom "originalnom" Normal nivou koliko god mogu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Claudia Black (Stargate) = Morrigan (voice) :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2SQEz7hF0u4[/youtube]

Danas sam dobio onaj poznati quest od Morrigan da se obračunam sa Flemeth, pri čemu postoji više načina da se taj quest riješi. Ali priča oko questa je zanimljiva, mutna. Nije lako procjeniti šta je bolje. To je posebno zanimljivo s obzirom da će se izgleda naši izbori u DAO prenositi u Dragon Age 2 tako što ćemo prenijeti snimljenu poziciju u Dragn Age 2. To bi moglo biti baš zanimljivo, jer bi se posljedice nekih naših izbora u DAO osjetile tek u sledećoj igri. A ovo oko Flemeth i Morrigan djeluje zapetljano i zanimljivo, ako dobro napišu svu tu priču oko njih dvije.

Keep your save game for Dragon Age 2

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 23:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2008, 19:47
Mislim da je ovo jedna od rijetkih igara koja "lives up to hype" :D
Ocekivao sam da bude u rangu onih starih dobrih forgotten realms igara i upravo, bar po meni, jeste u tom rangu. Sva sreca da sam polozio ispite jer tesko bih odolio da ne igram :D
Malo sam sad na oko prelistao sve sta je pisano i cini mi se niko nije uzeo mage-a...meni nekako oni najbolji, odmaknes se i polako :D samo cu reci da je procenat mog mage-a u ukupno ucinjenom foe damage-u 58% :D a ostalo je manje vise pricljivi Sten :lol: Alistair je eto tu jer ima smisla za humor a Wynn za healing, mada ona poslije 5 sekundi nema vise "mane"...
Nego jeste li primjetili jednu stvar, naime cesto postoji izbor da nekoga ubijete ili da rijecima ubijedite, medjutim ako se koristi ubjedjivanje nema nista od exp...cini mi se da je tako :-?

I meni se taj dio u mage toweru bas svidio :D pogotovo sto se moze dobro upgrade-ovati... Anyway, rece Vader da je dobio quest od Morigan za Flemeth...ja sam je evo bas ubio :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2009, 00:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mnogi idu na to da je ubiju, a ja baš razmišljam da to ne radim, već da samo uzmem knjigu. Baš sam na to mislio u prethodnom postu. Jer moguće je da je Morrigan slagala i namjerno nas poslala na Flemeth da je se riješi. Flemeth je odmah kad si došao kod nje rekla da "igraš kako Morrigan svira" i da je Morrigan takve stvari radila i ranije. Moglo bi biti zanimljivo kasnije ako se Flemeth ne ubije a takav ishod se prenese u Dragon Age 2. Jer ko zna šta je tu u pozadini između Morrigan i Flemeth.

Možda. To je jedna od opcija.

Druga je da se Flemeth ubije, što mnogi urade, ili bar pokušaju :). Ja sam probao samo probe radi, ništa nisam očekivao, i nisam uspio :).

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2009, 08:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Prebi igra. Bioware je izvuko glavu iz dupeta, JEEEE

Pres'o Dwarf noble Warrior/Templar/Berserker na hardu, zgotivio sam se k'o malo djete.

Human Mage sad.Nightmare zasad ne djeluje nesto puno tezi, ali je to vjerovatno zato sto je mage tolko prejak.

Daj drugi dio odma :)
Vader je napisao:

Druga je da se Flemeth ubije, što mnogi urade, ili bar pokušaju :)

Sve zgaziti, sve popljackati, nista ne ostaviti :lol:

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2009, 09:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
presao sam Ostagar i nakon toga otisao u neko selo koje je preplavljeno izbjeglicama i tu sam odlucio da obrisem tog lika jer sam ga totalno pogresno razvijao i krenuo sam ispocetka, sad sam opet u Ostagaru ali ovog puta lik radi vec dmg i borbe prelazim lakse nego ranije
usput malo sam bolje odradio pocetnu zonu te sam pronasao quest za koji nisam znao, zaradio exp i saznao vise detalja o originu :)

btw da li je Flemeth archdemon posto sam na YT primjetio da se pretvara u zmaja?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2009, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

To šta je ona ostaje otvoreno pitanje. Ja bih volio da se oko nje iskomplikuje, da bude cijela priča oko nje. Mada gotovo sigurno nije archdemon već samo ima moć da se pretvori u zmaja, biće još zmajeva koji nisu archdemon.

Ljudna svaka čast za pelazak na hardu. Ja na Normalu zasad nisam imao prevelikih problema, ali neke borbe sam morao igrati 3-4 puta, da sam morao više iznervirao bih se. Ne bih ekperimentisao sa Hard, pogotovo za prvo igranje, tim prije što se mnogi žale i na Normal.

Ja sam došao tek do Secred Ashes questa, ali sam čuo da se neki žale da zna biti gadno sa Revenantima u šumi kod vilenjaka. Ima jedna caka što se tiče težine, ako dođete na neku lokacju i bude vam teško pa odete na neku drugu dok ne ojačate igra pamti koji level ste bili kad ste prvi put dolazili pa sledeći put smanji težinu. Zato sam ja umjesto da idem na Secred Ashes quest juče otišao u šumu kod vilenjaka da me igra upamti da sam bio, ali u šumi mi se svidjelo pa sam otišao da tražim onog vukodlaka. Naišao sam na neke vukodlake sa kojima sam pričao pa se malo borio pa su oni pobjegli, naišao sam i na jednog Ogre, razbio sam ga bez probleme, kad se samo sjetim da sam na početku igre imao žešću bitku sa njim. Pa ću ostati u šumi koliko mogu, ako upijem riještiti taj kompletan dio kod vilenjaka bilo bi odlično, onda bih Secred Ashes radio nakon toga.

Jeste li skontali kako kasnije Lothering padne u ruke darkspawna, ne možete kasnije doći u njega, ona sjena na World Mapi koja ide od juga je prodiranje darkspawna, zato kad dođete u njega uradite sve questove i uzmite Lelianu i Stena. Jedan na drugom forumu nije našao Lelianu i sad ne može da ode po nju.

A što se tiče Flemeth vratio sam poziciju kad nisam išao kod nje, ostaviću je za sami kraj igre, pa ću odigrati verziju i da je ubijem i da je ne ubijem jer igra na kraju igre napravi poseban savegame fajl koji se nalazi tamo gdje i ostali, i taj save će se prenositi u Dragon Age 2, pa ću gledati da imam obe opcije sa Flemeth za DA2.

Takođe ona bivša Lelianina gazdarica u Denerimu, može se ostaviti živa ali ona kaže da to nije kraj, a može se i ubiti. Nije je lako ubiti jer ima nekoliko oklopnika i dva maga oko sebe, ja nisam uspio, a najgore je što je ona "narandžasta" što mi je totalno nelogično. Mogu prihvatiti da je neki monster ili abominacija narandžasta ali da je tamo neka žena to mi nije realno. Možda i sa njom bude nešto u DA2 ako se ostavi živa.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2009, 18:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Vader je napisao:
To šta je ona ostaje otvoreno pitanje. Ja bih volio da se oko nje iskomplikuje, da bude cijela priča oko nje. Mada gotovo sigurno nije archdemon već samo ima moć da se pretvori u zmaja, biće još zmajeva koji nisu archdemon.

Pitanje je. Prica koju saznas iz kodeksa i prica koju ti morrigan isprica se razlikuju u slijedu dogadjaja ali ne u tome da je ona pozvala nekog mocnog baju/spirita/demona koji ju je pretvorio u abomination.Sad, zasto nije cudoviste je jedna od, po meni, poenti igre i dalji dokaz da su templari malo....preozbiljni.

Vader je napisao:
Ljudna svaka čast za pelazak na hardu. Ja na Normalu zasad nisam imao prevelikih problema, ali neke borbe sam morao igrati 3-4 puta, da sam morao više iznervirao bih se. Ne bih ekperimentisao sa Hard, pogotovo za prvo igranje, tim prije što se mnogi žale i na Normal.

Bas zbog tih zalbi sam i spomenuo, nije toliko zajebano, medjutim dobro BSE kaze ako se zeznes sa talentima,skilovima i atributima (da ne pricamo koliko je lako promasiti odredjene predmete i questove), ima da se napatis. Meni su licno revenanti (black vial podvrsta) I buraz od Kangaxxa iz BG2 bili najtezi.

Vader je napisao:
Ima jedna caka što se tiče težine, ako dođete na neku lokacju i bude vam teško pa odete na neku drugu dok ne ojačate igra pamti koji level ste bili kad ste prvi put dolazili pa sledeći put smanji težinu.

Nije bas ovako :) neprijatelji imaju level range (recimo 5-9) i kad ih prvi put udjes u areu skejluje se prema tebi i ostane fiksan. Ne smanjuje igra tezinu vec se ti vratis jaci :) . Ovo sve uopste ne vazi za narandzaste protivnike koji imaju svoj neki fazon( Flemeth mi je bila narandzasta i na 10-om i na 16-om levelu)

Vader je napisao:
Takođe ona bivša Lelianina gazdarica u Denerimu, može se ostaviti živa ali ona kaže da to nije kraj, a može se i ubiti. Nije je lako ubiti jer ima nekoliko oklopnika i dva maga oko sebe, ja nisam uspio, a najgore je što je ona "narandžasta" što mi je totalno nelogično. Mogu prihvatiti da je neki monster ili abominacija narandžasta ali da je tamo neka žena to mi nije realno. Možda i sa njom bude nešto u DA2 ako se ostavi živa.

Mala je spymaster, sta ces :) Mislim da je ona tu cisto da Leliani das jedan ultra luk koji skines sa nje :)

Sad kako prelazim drugi put, doso sam do zakljucka da je Alistair zesca placipicka

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2009, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ljudna je napisao:
Nije bas ovako :) neprijatelji imaju level range (recimo 5-9) i kad ih prvi put udjes u areu skejluje se prema tebi i ostane fiksan. Ne smanjuje igra tezinu vec se ti vratis jaci :) . Ovo sve uopste ne vazi za narandzaste protivnike koji imaju svoj neki fazon (Flemeth mi je bila narandzasta i na 10-om i na 16-om levelu)

Ma da, tako nešto, u svakom slučaju su slabiji prema tebi kad se vratiš kasnije sa većim levelom. Narandžasti sigurno uvijek ostaju narandžasti, samo je pitanje da li i oni ostanu zacementirani kada prvi put dođeš.

Kako god bilo ja sam umjesto Secred Ashes došao u šumu kod vilenjaka jer je neko rekao da je tu poteško, baš zato da mi kasnije bude nešto lakše.

Spoiler:
Ali ide šuma zasad, nisam imao problema, ušao sam u ruševine i bez ikakvih problema pobjedio onog zmaja. Čini mi se da je on dosta lakši a i manji od Flemeth. Jedino nisam uspio dobiti revenanta ispred, kad čačkaš onaj grob pa se on pojavio, probao sam dva puta i batalio, problem je što se uz njega pojavi jedan žuti i 3-4 bijela, od kojih jedan tuče strelama sa strane. Da je sam revenant sredio bih ga, ili da nema i bijelih. Sad tek treba da vidim šta me čeka iza zmaja. Prije svega se nadam dobrom zaključku priče oko vukodlaka. Mada već sam inventar popunio i ekipa ima dosta povreda, vidjeću kako će ići dalje u ruševinama i šta me čeka.

Ne znam kako ovde ide uočavanje zamki. Leliana ništa ne skonta. Valjda se onaj skill za pravljenje zamki odnosi i na njihovo uočavanje i uklanjanje.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 00:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Danas sam igrao oko 8 sati, skoro u komadu. Završio sam poslanstvo kod Dalish vilenjaka, kompletno. Otišao sam tamo samo da zavirim ali sam gurao i gurao i doveo do kraja. Ovo kod vilenjaka je ekstra, priča, ono što se desi u ruševinama, mnogo mi se svidjelo. A i same ruševine su mi se svidjele. Najteži su mi bili Revenanti, jednog napolju sam preskočio nakon dva neuspješna pokušaja, jednog u ruševinama sam ubio, jedva, a još je bio sam. I još jednog sam u ruševinama našao ali sam učitao prethodnu poziciju jer se nisam htio boriti sa njim. Baš me zanima može li se sad vratiti u ruševine i čeprkati, i srediti te Revenante naknadno, ne znam hoće li još uvijek biti tu. Ostao mi je još jedan quest u šumi, onaj za skupljanje dijelova nekog oklopa, ali to neću sada. Sada idem na Secred Ashes quest.

Završio sam dva od četiri poslanstva, ono kod magova mi se svidjelo, posebno onaj trip na trećem spratu. A ovo kod vilenjaka je još bolje.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2009, 01:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2008, 19:47
Revenanti su uvijek tu, nemaj brige, a i daju sveukupno dobar armor :D

Sacred Ashes, danas ga predjoh, meni do sad omiljeni quest...a mislim i ubjedljivo najduzi. Mislim da mi je toliko dobar zato sto me nevjerovatno podsjeca na dio IceWind Dale-a (II) u jednoj glacieri sa Nickademusom... ali i cinjenica da od jednog opcionog bossa dobijes nesto...od cega kasnije napravis nesto trece :lol: doprinosi da mi se svidi ovaj dio :D

Ps Vader, kome si pomogao kod elfova? :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 183 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]