Vader je napisao:
To šta je ona ostaje otvoreno pitanje. Ja bih volio da se oko nje iskomplikuje, da bude cijela priča oko nje. Mada gotovo sigurno nije archdemon već samo ima moć da se pretvori u zmaja, biće još zmajeva koji nisu archdemon.
Pitanje je. Prica koju saznas iz kodeksa i prica koju ti morrigan isprica se razlikuju u slijedu dogadjaja ali ne u tome da je ona pozvala nekog mocnog baju/spirita/demona koji ju je pretvorio u abomination.Sad, zasto nije cudoviste je jedna od, po meni, poenti igre i dalji dokaz da su templari malo....preozbiljni.
Vader je napisao:
Ljudna svaka čast za pelazak na hardu. Ja na Normalu zasad nisam imao prevelikih problema, ali neke borbe sam morao igrati 3-4 puta, da sam morao više iznervirao bih se. Ne bih ekperimentisao sa Hard, pogotovo za prvo igranje, tim prije što se mnogi žale i na Normal.
Bas zbog tih zalbi sam i spomenuo, nije toliko zajebano, medjutim dobro BSE kaze ako se zeznes sa talentima,skilovima i atributima (da ne pricamo koliko je lako promasiti odredjene predmete i questove), ima da se napatis. Meni su licno revenanti (black vial podvrsta) I buraz od Kangaxxa iz BG2 bili najtezi.
Vader je napisao:
Ima jedna caka što se tiče težine, ako dođete na neku lokacju i bude vam teško pa odete na neku drugu dok ne ojačate igra pamti koji level ste bili kad ste prvi put dolazili pa sledeći put smanji težinu.
Nije bas ovako

neprijatelji imaju level range (recimo 5-9) i kad ih prvi put udjes u areu skejluje se prema tebi i ostane fiksan. Ne smanjuje igra tezinu vec se ti vratis jaci

. Ovo sve uopste ne vazi za narandzaste protivnike koji imaju svoj neki fazon( Flemeth mi je bila narandzasta i na 10-om i na 16-om levelu)
Vader je napisao:
Takođe ona bivša Lelianina gazdarica u Denerimu, može se ostaviti živa ali ona kaže da to nije kraj, a može se i ubiti. Nije je lako ubiti jer ima nekoliko oklopnika i dva maga oko sebe, ja nisam uspio, a najgore je što je ona "narandžasta" što mi je totalno nelogično. Mogu prihvatiti da je neki monster ili abominacija narandžasta ali da je tamo neka žena to mi nije realno. Možda i sa njom bude nešto u DA2 ako se ostavi živa.
Mala je spymaster, sta ces

Mislim da je ona tu cisto da Leliani das jedan ultra luk koji skines sa nje

Sad kako prelazim drugi put, doso sam do zakljucka da je Alistair zesca placipicka