banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 21:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2009, 01:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
A ako izađe samo jedna onda nisu htjeli da nagrabe para :) :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 09:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Vader je napisao:

Pa to su 3 igre po 30$ svaka, ili jedna od 60$ pa ti vidi... :P

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 09:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
popovich je napisao:
Vader je napisao:

Pa to su 3 igre po 30$ svaka, ili jedna od 60$ pa ti vidi... :P

prije ce biti 3 x 60$ umjesto jedna od 60$

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
prije ce biti 3 x 60$ umjesto jedna od 60$

Ja htjedoh napisati 3 x 40$ al rekoh previse je, necu da divljam tu sad.
A to ko sav srecan pa 60$ :lol: Skromno, nema sta, a ferari se vozi :iroc: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ne znam baš da će ih prodavati kao 3x60$, to je baš puno, oni su valjda tri kampanje podijelili u tri igre, dosta čudno, ako su se vodili samo za zaradom onda su baš nisko pali, tim prije što imaju WOW koji im donosi puno zarade. Mada nama je svejedno, nama je sve besplatno.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
Vader je napisao:
Ne znam baš da će ih prodavati kao 3x60$, to je baš puno, oni su valjda tri kampanje podijelili u tri igre, dosta čudno, ako su se vodili samo za zaradom onda su baš nisko pali, tim prije što imaju WOW koji im donosi puno zarade. Mada nama je svejedno, nama je sve besplatno.

bogami nije. bice tu troskova
treba to skinuti sa neta narezati ili kupiti kod brke
kosta to par maraka :)

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 16:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Mada nama je svejedno, nama je sve besplatno.

Ma kakav krekovan...jebes SC ako ne mozes na Battle.net, ko i Warcraft III.... :wink:
ajsmen je napisao:
treba to skinuti sa neta narezati

Heh makar to nikad nije bio problem :D
ajsmen je napisao:
ili kupiti kod brke
kosta to par maraka :)

Pih kupovati kod Braneta je isto sto i sam sebi pucati sacmarom u glavu...
Ne bih kod njega ni zvaku kupio, a kamoli neku igru. Ako ti Blizzard trazi 30$ za original,
on ce ti traziti 40$, a za fus barem 10KM...a zasta? Nizasta. Ono smece od Princo DVD-a
placa 5 feninga po komadu (mos sa njima dupe da obrises) a ja mogu brze skinuti od njega. :fist:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 17:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vader je napisao:

pod 1 - Blizzard je to
pod 2 - zasto mislis da su SC2 podijelili na tri igre? zbog obima? a-a, zbog zarade ;)

zato ce svake godine izdavati jedan dio kao jednu cijelu igru
isto kao sto su uradjeni fazoni sa Sam & Maxom i Sinom (i cini mi se Half life 2 da je isto u epizodama)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 22:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
pod 1 - Blizzard je to
pod 2 - zasto mislis da su SC2 podijelili na tri igre? zbog obima? a-a, zbog zarade ;)

pod 1 - tacno :)
pod 2 - zna se da nije podijeljen zbog obima, to nisam ni rekao, ali 60$ za svaki dio je previse, pa nije half-life svaki po 60$
vec je HL2-20$, EP1-10$ i EP2-15$. Dobro jesu epizode manje, ali opet HL2 je 20$ a ne $60 a igrica je boli glava uradjena.
BSE je napisao:
zato ce svake godine izdavati jedan dio kao jednu cijelu igru
isto kao sto su uradjeni fazoni sa Sam & Maxom i Sinom (i cini mi se Half life 2 da je isto u epizodama)

Da, ali Sam&Max i Sin su zapoceli kao epizode (za HL2 se znalo da ce biti trilogija, ali ne odobravam ni to posto je poceo kao jedna igra, ali moguce je da su tokom vremena razradjivali radnju i tako izdavali epizode), dok je StarCraft poceo kao jedna igra. Isto tako je i Warcraft uvijek bio jedna igra, samo je Warcraft 3 imao i ekspanziju. Sad dijeliti jednu igru (pritom mislim na jednu pricu u igri) na 3 dijela je idiotski. Stavi jednu igru, stavi nek je 60$ jebes ga ajd nek je i toliko. Pa poslije izbaci ekspanziju (kao i BroodWar kod SC-a) i jos koji add-on dzabe i eto ti dobre poslovne politike. Ovako ce biti negodovanja.
Ja prvi necu kupiti...a za ostale ne znam. ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 08:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

znam za razliku, ostale igre sam naveo samo zbog poredjenja
ako je Blizz najavio SC2 kao 3 igre (a ne 3 dijela) koje ce izlaziti jednom godisnje....ne znam, meni se cini da ce im cijena biti za svaku kao cijena pune igre, ipak je to gramzivi Blizz :)
jedino sto bi moglo biti kasnije olaksavajuce je pack od sva tri dijela zajedno

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 10:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

3 igre potpuno odvojene je nemoguce izvesti. Terranske single player misije ne bi smjele onda imati apsolutno nikakve veze sa zergovskim i protosskim (i obrnuto za pomenute preostale 2). Znaci terran bi trebao protiv terrana da se bori, i svaki sa svojom rasom u druge 2 igre.
Jer, da napomenem, ako ima i najmanjeg pomena druge rase u nekoj igri osim rase koja je primarna za doticnu, onda to nije "druga igra" vec dio iste iliti nastavak price (znaci kad kupis terran igru i boris se protiv zerga, pa poslije kupis zerg igru a ima terran-a u misijama - bice ta ista prica samo iz zerg perspektive, ne iste misije naravno, vec, kao sto rekoh, kao nastavak iste price). A drugacije i ne bi moglo biti...mislim protiv koga bi se borio u single player? Protiv horde criters-a i iste rase? Neizvodivo. :P To ni slijepci ne bi igrali (a ne bi ni mogli :lol: ).
A sto se tice packa, cisto sumnjam da ce oni koji su i sad nestrpljivi cekati na SC2 cekati 3 godine za 3in1 pack :lol: A takvih je dosta.
Znaci blizz pripremite bankovne racune za priliv kesa :D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 11:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zasto gledas tako linearno?
napravice 3 igre za svaku kampanju i ne znam zasto mislis da bi misije sa terranima bile da se isti bore samo protiv terrana ?
Evo ti izjave Blizza :
...the company announced that they will be creating a single-player trilogy for StarCraft 2 where each race will have a stand-alone game. The first will be Terran: Wings of Liberty, where players take on the role of Jim Raynor in a non-linear game. The second is Zerg: Heart of the Swarm, and the last will be Protoss: Legacy of the Void.

Blizzard is promising that each game will have 26-30 missions, and each campaign will feel like its own epic story. They are also promising that they won't leave StarCraft lovers with cliffhangers. Each game will be a full product with a satisfying ending.

znaci, svaka igra ce biti za sebe, neces morati da nabavljas sve tri ako te ne interesuje prica o rasi koju ne gotivis

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ma ovo je onda i bolje, ako će biti baš dobro urađeno sa dosta misija i zaokruženom pričom. Ali ako će izlaziti jedna godišnje onda ćemo se baš načekati da sve odigramo, zna li se kad prva izlazi? I dobro je da prvo izlati Terran verzija, ionako sam to najviše igrao, i djelimično Protose, kampanju sa Zergovima nisam osim možda par misija.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 12:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ooo bice cekanja nego sta
sto se tice datuma pominjan je 09/09/09 :)
btw meni je sa protosima bilo najinteresantnije

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
My Life For Aiur :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 21:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
Blizzard is promising that each game will have 26-30 missions, and each campaign will feel like its own epic story....
....where players take on the role of Jim Raynor in a non-linear game...

znaci, svaka igra ce biti za sebe

Znaci pise ti fino...will feel like - cinice se kao sopstvena epopeja...ali to ne moze biti nikad. Shvati ovo sto ti pokusavam reci:
To nikad ne mogu biti odvojene igre, mogu biti odvojene misije po nastavcima i rasama, ali to, ponavljam, nikad nece biti odvojene igre u pravom smislu rijeci. Ja sam bas bio ne-linearan zasto sto sam rekao da je neizvodivo da bude terran protiv terrana, itd. Cini mi se da nisi bas pazljivo citao moj post. Kazati da ce biti 3 odvojene igre (u pravom smislu rijeci, nikad nisam rekao da nece biti odvojene po DVD-evima :D) bi bilo isto sto i reci da je svaki HL2 dio (prvi i epizode) odvojena igra, kad ustvari nisu. Jesu fizicki (ako neko uopste moze na taj nacin da dijeli igru osim ako ne prodaje na komad DVD-a :D), ali ne po prici, zato sto se nastavljaju jedan na drugi ili imaju dodira jedan sa drugim (odatle ne-linearna, sto znaci da se grana i uplice sa drugim dijelovima). Znaci - ubuduce reci bice igra u 3 nastavka, a ne 3 odvojene igre. ;) Tu si sam sebi skocio u usta citirajuci "non-linear" i rekavsi "svaka za sebe" sto je isto sto i "linear" :P
zerocool je napisao:
My Life For Aiur :)

Ohohoo djesi zirlija, picko stara sta ima :D Jebes protossa, terran najjaci gazitelj :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 08:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ti i dalje po svome jel`? :)
malo proguglaj o terminima, mozda ces onda shvatiti sta znaci "stand alone game"
naravno da ce se prica vezati izmedju tih dijelova, ali ce svaka biti igra za sebe, kao da imas sasvim obicnu igru i 2 stand alone expansion packa

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 09:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Bice zasebne, jer koliko sam ja razumio sledeci dijelovi nece zahtjevati predhodni dio da je instaliran

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 10:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
ti i dalje po svome jel`? :)
malo proguglaj o terminima, mozda ces onda shvatiti sta znaci "stand alone game"
naravno da ce se prica vezati izmedju tih dijelova

Pa ja sam to i govorio, samo se nismo razumjeli. Bice nastavak price a ne nastavak instalacije sunce mu. :lol:
Mislim da obojica znamo do sad sta je stand-alone, pa cak i da nikad nismo sjeli za racunar. stand-stoji , alone-samo, znaci-stoji samo :P
BSE je napisao:
ali ce svaka biti igra za sebe, kao da imas sasvim obicnu igru i 2 stand alone expansion packa

I to sam rekao ovim rijecima "nikad nisam rekao da nece biti odvojene po DVD-evima" (mogao sam reci i po instalacijama, svejedno) a bilo bi apsurdno da recimo da neces da igras terrane vec samo zergove, a da te primoraju da prvo kupis ovaj da bi mogao igrati onaj (kad su vec odlucili da je podijele na 3 nastavka). Mada mislim da pravi ljubitelj SC-a ne igra samo ovu ili onu rasu, vec sve. Svaka je sjajna. ;) A jos ako muzika bude dobra ko u originalu.... aj zdra'o :salute:
Znaci kompromis, 3 stand alone nastavka. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 11:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

lol, kakav crni nastavak instalacije? :)
tvrdio si da igre ne mogu biti odvojene, a to je upravo ono sto ce biti, sto smo na kraju svi i zakljucili

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]