V@nja je napisao:
Sta su te anomalije?
Za sta sluzi neki kao stapin (br 6) koji se moze baciti?
Ja sam nailazio na neke kao izmaglice na putu koje, kada bacim stapin, eksplodiraju?
Sta znaci kada onaj skener pocne intenzivno da pisti? Da li se priblizavam nekoj radijacili ili je nesto drugo u pitanju?
Inace, ko nije probao igru, neka to definitivno uradi - fantasticna je

Te izmaglice su ti upravo anomalije
Imas njihove opise u svom PDA, sekcija: enciklopedija. Vremenom ce ti biti updateovane i ostale anomalije.
Uglavnom imas ih jedno 8-9, ali te nevidljive su najzaj3banije i da bi ih vidio sluzi ti taj "stapin" (u stvari to je samo neki metalni saraf).
One na koje trebas da obratis paznju su ti "electro" i "burner" animalije, jer su one cesto postavljene na nezgodnim mjestima.
"Burner" ti je veoma tesko vidljiva kad je manje svijetla i ja bas na tu najvise "gazim"
"Electro" je pretpostavljas ona elektricna i ona je lako vidljiva, a prvi put ces je susresti kad budes u prvom dijelu (Cordon?) htio da prodjes kroz onaj tunel koji ti je pun tih anomalija. Evo ti jedan tip: lako ces proci u jednom pravcu kroz taj tunel, jer se anomalije krecu u jednom pravcu, ali imaces problema pri povratku. Da se vratis nazad do Sidorovich-a (onaj trgovac koji ti daje zadatke) imas opciju da se vratis tim istim tunelom ili da ubijes vojnike na checkpoint-u. Ubijanje vojnika ce ti biti pomalo tesko, ali ne i neizvodivo, problem je u tome sto ce nakon nekog vremena doci nova patrola vojnika. Ako budes isao nazad kroz tunel, anomalije ce se sada kretati tebi u susret i moraces doslovno da prodjes kroz njih. Kroz electro anomaliju mozes proci tako da uzmes saraf i kad dodjes do anomalije bacis saraf ispred sebe i kad anomalija "eksplodira" imaces 1-2 sekunda da brzo protrcis kroz nju a da te ne udari struja.
Taj skener koji "pisti" to ti je detektor anomalije i znaci da je jedna u blizini. Fazon je sto on detektuje samo jednu anomaliju, tako da se ne pouzdas mnogo u njega, ali ako cujes da pisti, stani i pogledaj oko sebe...
U jesam salabahter j3bote...
Jesi uspio da instaliras Oblivion Lost mod?