banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 20:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 20:47
Ama niko de baca hejtove coece,svi ste mi dobri prijatelji samo kada ne zajebavate,ja nikoga nisam napao dok mene nisu napali sada cemo sivi biti :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 20:58 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Skbo je napisao:
Citao sam ove poruke od svih vas ovih dana.Mnogi se ponasaju ko djeca,i BSE,Che,i 2fast2furious se isto tako ponasaju.Vi ovo tako shvatate ozbiljno da to nije moguce.Ljudi predlazu onako u grubo guidove a ne da on tebi cijeli referat o tome izlaze.Serete mnogo ljudi se zezaju zajebavaju a vi ovde dosli da kritikujete i pravite se pametni igrajte sa Igom 1 vs 1 pa cete vidjeti,svi vi jer znam da ce vas naderati.Takodje TT u tebe sam se razocarao,pusti njih oni su djeca.Ne seri igrali smo protiv vas pa smo vidjeli ko su djeca.Igracemo ponovo pa cemo mi vama dokazati ko smo i sta smo.To vrijedi za sve ostale nakurcene tipove sto se glupiraju na ovom forumu.Mi ne moramo znati teoriju.mi znamo praksu.Ti mozes znati svakom heroju koliko ima sanse za ovo ili za ono,koliko ima posto ova moc,koliko jedan item ima sa drugim,ali to ne znaci da ste prejaki igraci.Igrajte protiv nas ,javite se.Ova tema pocstala je cisto prpucavanje,ajmo sa tim zavrsiti evo jednog guida za Tormented Soul.
Na pocetku kupis mu bracer i Wrath Band potom ako mozes kupis mu Point Booster.Naravno posle toga ide BoS i napravis u radiaciju.Bilo bi pozelno da se uzmiaju sve moci jednako,ali da se ne uzima zadnja moc,jer imas radiance i drugu moc koja dere.Posle toga pravis nadogradjenje njegove zadnje,linken itd.Tako!!!!!!!11

Get a real life.

Dota je prejednostavna i od prevelikog konzumiranja takve igre može samo da vam opadne IQ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Au jeste se raspucali :p ajde lakse malo ovo je samo igra, sta ce imate prepucavati zbog dote :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 22:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2005, 14:29
Jest dota samo igra i glupo je svadjat se zbog toga, ali ipak je ovo forum, mjesto stvoreno za prepucavanje... :D :D
zato smo svi tu, da se prepucavamo...zanimljivo je gledat kolko kome treba da ga isprovociras :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2005, 09:39
A i ja pokusavam da ispravim krive Drine, u malogradjanskom okruzenju, ljudi koji odbacuju sve sto je novo, njima nepoznato :(.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 10:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Ljudi, jeste li vi normalni?Zasto se ne bi prepucavali u vezi ovako nebitnih stvari?Bolje to nego raspravljati o tome koji je cevap bolji, janjetina VS svinjetina ili o tramvaju u Banja Luci.

A sada ponovo o temi.U redu, ako ste htjeli da se pishu neke stvari onako ugrubo, onda promjenite naziv teme u Hints and Tips!A ni tada mi ne bi pomogao savjet tipa 2 HoT-a i prejak si ili nesto slicno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 11:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
@skbo
heh ovo je stvarno vrijedno pomena :)
jedna stvar je zajebancija, za nju ima dosta prostora na svim podforumima pa i na ovom, a druga stvar je prosipanje gluposti
u grubo guide bi bio "kupi to i to a kasnije idi na ili to ili to" i "razvijaj taj i taj ability", a ne kupi mu 8 prejakih itema (iako za njih nema mjesta) i onda ce tvoj heroj biti prejak (a koji to nece)
i nismo se ovdje okupili da kritikujemo vec da diskutujemo, cemu je forum i namjenjen

@che od wow-a jos vise opada iq :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 11:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Znas koji heroj nije prejak kada se napuca goblin t-kamikaza.LOL i jos nesto sada cu davati ugrubo guidove iz pricipa :fist: :fist: :fist: da mozda necu pratiti guidove sa dota-allstars.com koji se prosiruju na cak do 10 starana i koji mi objasnjavaju kako se bracer sklapja jok bogme nikako to. 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 11:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Niko od tebe ne trazi da to govoris, ali bilo bi dobro da kazes kako da radis build u zavisnosti koji su heroji sa tobom na strani.Na primjer, sa Terrorbladeom ako imas puno nukera na strani razvijas Sousteal, ako su samo agi heroji razvijas image i td. Ili tipa kako radis build u zavisnosti od svog saigraca koji je sa tbom i td.

A ti guidovi na netu, njih samo procitam cisto informativno da vidim kako ljudi razmisljaju, ja svaki put iteme biram nasumicno, po potrebi.Nikad za istog heroja ne biram iste iteme, idem cisto ono isprobavanje raznih kombinacija (uvijek imam jedan sigurni, ostale kako mi padne na pamet) ;)

Citiraj:
Znas koji heroj nije prejak kada se napuca goblin t-kamikaza

Kao i svaki Int support, sa samo Int itemima na kraju je pusha, tu se slazem.Ali iskusna ekipa sa njim zavrsava partiju u early fazi, tako da nema vremena da postane shit.Samo mu nabijes mana regen, ubijash bombama, ako imaju gem, ides na Stun trapove i to je to.6 sec stun je imbalans, dovoljno da se potamani citava ekipa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
niko ni ne trazi da pratis guideove na dota-allstars, ali s obzirom na tvoje vidjenje dote bilo bi pozeljno da ipak bacis pogled :)

ionako su ono vise prijedlozi, a ti iteme biras prema svom stilu igre, herojima koji igraju sa tobom i tvojim protivnicima

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 14:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Zavsi ne biram uvjek iteme prema mojim suigracima ili protivnicima ja recimo gotivim linkin sferu i s&y.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Ogranizujte taj turnir u Doboju na prolecnom raspustu i da se izigramo ispricamo,i raspravljamo.Ako hocete igrati protiv nas preko neta neka se jave pa cemo igrati,jer ne igramo od igraone vec od kuca pa cemo moci eto.
Ima li iko ikakav komentar a guide Tormented Soul,prejak je samo probajte.Melee heroj ti ne moze prici zbog druge i radience i jos ako si 25 lvl pa zadnja dere.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 10:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sa Tormented Soul je jako tesko igrati, ima sve aktivne magije. Zadnja jeste dobra samo je problem sto moras prici heroju da bi ga udaralo.A ajd budi faca pa pridji Kentauru ili tako nekom stuneru. Smaze te u dva udarca :)

Kao support je dobar, narocito zbog malog cooldown-a AoE stuna.Ako ima mnogo melee heroja kod protivnika, razvijas prvo eksplozije i stun, a ako ima malo vise int i range na pocetku razvijas prvu i drugu.Barem ja tako radim :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 11:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja razvijam sve tri prve moci jednako,ne uzimam zadnju do 23lvl jer ako imas radiance ne treba ti,dobar sa mnogim herojima posebno sa rikimaruom jer onaj baci smoke bomb soul prileti sve moci ispuca covek je mrtav vjerujte.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 11:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da, da, mrtav jedan, sta ces sa ostalima? Taman sve ispucao na jednog,dodje bagra sa ledja i siluje :) Ja to rijesavam Lothars edge-om ili Blink daggerom :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 12:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dobar je to heroj druga grdi objekte.Ako ga neubiju na vrijeme u nekom fightu nagrdice sve zivo
:evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 12:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ali njemu je ona druga moc prejaka pogotova za objekte,a i za heroje ima prejaku onu 3.moc ,a onaj stun je dobar bezo se puni a moze da zahvati vise ljudi,zadnja da ne pricam samo sto za zadnju treba puno puno mane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 13:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Zanimljivi ste, nemojte mi Igu89 zezati ;) dobar je momak... :) Ttempest, okani se gluposti, jebo dotu, jebo sve. Dotu čisto treba igrati iz zabave a ne da se ljudi svađaju, to je totalno nerealno... Poz. :) :P 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 14:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Tako je :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2007, 11:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

HuntEr je napisao:
Zanimljivi ste, nemojte mi Igu89 zezati ;) dobar je momak... :) Ttempest, okani se gluposti, jebo dotu, jebo sve. Dotu čisto treba igrati iz zabave a ne da se ljudi svađaju, to je totalno nerealno... Poz. :) :P 8)

I support you.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]