zerocool je napisao:
Nemoj pisati gluposti pa necu

a ja sam rekao samo ono sto je ocigledno .. to smeta samo tebi ..
A kome može da smeta moja stvar, ako ne meni!?? Šta vama ima da smeta? Šta je tu čudno? Meni smeta da pravim sajt za cijelu BiH, da slušam tuđa naređenja, pravim fancy grafiku, ovo ono, za 0$ zarade!?? Jasno je da ima šta da mi smeta i jasno je da nikom drugom nema šta to da smeta, osim meni. Meni je dosta toga. BlackHand je sada uložio pare u sajt i pominje tu neko otkupljivanje prava, a ja sam mislio da mi pravimo jednu malenu, prijateljsku ligu za nas dvadesetak učesnika iz sworda. I tako mi je blackhand objasnio. Da će biti dvadesetak učesnika. E, ako tu uđe još nekih igrača iz BiH, onda to neće biti 20 nego možda 100 igrača u 10 grupa, i zamisao o jednostavnom sajtu pada u vodu i meni se na leđa baca nešto extra teško i pri tom dobijam veoma neugodan odgovor od "organizatora" kada sam predložio da smanji ligu na RS.
Htio bih da kažem da nisam nikakvo "zlopamtilo", da volim da tražim dlaku u jajetu ili tako nešto, ali ziri, ko što rekoh imaš IQ<0, jer ti sjediš u swordu i igraćeš u toj "BHWCL" besplatno, pa ćeš još i dobivati pare jer ti to dođe kao radno vrijeme, a ja trebam da radim BEZ IKAKVE KORISTI i PROTIV moje (prvobitne) želje !?? Normalno da mi smeta to i pametno je i za mene i za vas i za ligu i za Blackyja što sam odustao.
Stoga to tvoje "nabijanje" na nos, ili šta sam već pročitao od Blackhanda nije potrebno, jer moji su argumenti sasvim objektivni. EOT.