InfernuS je napisao:
- ne prichajte gluposti ... ja je igram na 1680x1050 i sve na full, ukljuchujuci i AA i v-sync ... i odlichna je ... pljujete po grafici a nemate chime da je pokrenete u full-u ... pogotovo, igra izgleda loshe na xp-u ali na visti je predobra
- chinjenica je da ima malo bug-ova, ali dobro, nishta nije savrsheno
- pricha je odlichna i gameplay je odlichan ... shto se tiche fizike, u pochetku je amaterska, logichno, ali shto igra odmiche postaje sve tezha ...
- svako ima svoje mishljenje, ali ne treba pljuvati po nechemu shto je manje-vishe kult ... i ne znam shta uopshte neko ochekuje, ako se nekome igra mw ili hp2 od nfs-a, neka ga instalishe i neka igra i cuti
- undercover je odlichan nastavak sa jako dobrom grafikom
Alo cova sta se lozis toliko,svako ima svoj ukus.
Svaki iole dobar gejmer sa vise od 5 godina staza je prezasicen spoilerima tipa NFS-Undercovera,pa i ja licno.
Citiraj:
shto se tiche fizike, u pochetku je amaterska, logichno, ali shto igra odmiche postaje sve tezha
Ova recenica ti je legendarna, gameplay i fizika su jedna te ista stvar za tebe.

A sto se tice grafike,dobra igra se moze igrati 800X600 sa low detaljima ako je u pitanju dobra igra.Sto se mene tice mozes Undercover da igras na Google-ovom serveru kada je igra totalno bezveze.