banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jan 2009, 00:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Jan 2009, 23:56
igram menader vec dugo probajte sa ovom taktikom

gk

cb cb

wbr dmc wbl

mc mc

amc

st st

dmc ima strelicu prema dolje,bocni,dva mc prema naprijed..
ova je najbolja taktika za menader..sa psv u 4 sezoni osvojio sam ligu prvaka,barcelonu pobjedio u polufinalu 4:1
sto se tice igraca,mladi santon,marcelo,laurito,ramires,marquines,texiera,sakho,carico,ramon,vargas,srna,igraci koj se za male pare dovode a prodaju se za ogromne,
kuzmanovic je ok ali nema neku veliku konstantu dobrih ocjena..
moraju vam mc,bocni i polušpica imati podesen croosing..

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2009, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
o boze.... ne glupaj luposti... taktika nista ne mora znaciti... npr. ja sam igrao sa taktikom 4-3-1-2 sa manchesterom i trao sam sviju... sa tom istom taktikom sa nekim drugim timom nista nisam mogao....

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2009, 12:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Uvijek ima taktika s kojima se lakše pobjeđuje, kao neki cheat. Prva je bila 4-1-3-2, sa jednim defanzivnim veznim i tri centralna sa strelicama prema napadu! Ova taktika je prolazila na manageru 98/99 i godinu dana kasnije, a na FM forumima bila nazivana kao killer taktika. Međutim, i da znam da ću svaku utakmicu pobijediti, nebi mogao igrati ovako retardiranu taktiku :) Kao prvo, u modernom fudbalu je smiješno igrati sa tri, a kamoli sa samo dva defanzivca! Nešto slično se igra u Njemačkoj, samo i oni imaju tri klasična štopera i dva wing backa pa to dođe skoro kao 5-3-2, a ne 3-5-2! Drugo, naveo si Srnu kao jeftinog igrača :confused1: kod mene ga kupio Chelsea za 48 miliona evra, direktno iz Shaktara! Treće, staviti crossing attacking middfielderu nema veze sa životom jer je crossing centaršut, a ne vidim potrebu da igrač iza napada centrira, to se stavlja krilima i bekovima, dok kod centralnih veznih idu lopte u prostor i long shots! Opet na kraju kažem da svaki manager ima neku cheat taktiku kojom se može dobiti svaki protivnik, ali to ubija draž igranja, da dobijaš sa taktikom koja u realnom životu nebi prošla ni u nekoj kuruz ligi!

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2009, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
e i to sto kazes.... ja sam u 01/02 menadzeru igrao sa ManUtd i kupim Selakovica iz Halmstadta i to mi je dosta za naredne 2-3 sezone....stavim gore navedenu taktiku i osvajam sve redom :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]