banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2008, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Slika

Igra je identicna kotor-u sem sto je grafika 10x bolja etc...Inace RPG 2007 godine za konzole i napokon izasao za PC. Ja na zalost nemam vremena za nju tako da je necu u skorije vrijeme igrati ali ako ste KOTOR zaludjenik i imate ok masinu skinite i kuvajte. Svi je hvale da je bolja cak i od kotora. Ako vam treba link za igru, warez-bb.org pa skidajte posto ovde ne smijem postati linkove, navodno.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Šuška se i o KOTOR 3

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2008, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Pih, RPG bez lightsabera nije RPG :D

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2008, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
pa aj barem reci koja je min konfig, ako je vec bolja grafika, da znam da ne skidam ako ne mogu igrati :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2008, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
BTW jel iko nabavio igru? Koliko sam cuo da bi se igrala treba se aktivirati na internetu a jedan cd-key se moze aktivirati samo tri puta. A inace je igra malo kraca a vidjevsi screenshotove i sve ostalo moram ipak povuci komentar koji sam gore napisao, u stvari i nije tako losa al bez lightsabera i dalje sux-a.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2008, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Jel' igra neko ovo? Dobila je dosta visoke ocjene. Ja bih igrao da mogu :)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 14:23 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Avg 2008, 11:21
Ova igra je djubar,nije Mass Effect vec Mass Deffekt,i ne znam otkud nekome da se moze porediti sa KOTOR-om.Svi dialozi u igri se svode na isti odgovor,a nadam se da se sjecate kakav je KOTOR bio po pitanju dialoga

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
ja koliko sam vidio, ovo ni primaklo KotOR-u, nit je isti fazon borbe, nit dijalozi, a sto se tice price, cisto sumnjam da ce neka igra u skorasnje vrijeme stici KotOR :)

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2008, 01:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2008, 14:31
sevic33 je napisao:
Ova igra je djubar,nije Mass Effect vec Mass Deffekt,i ne znam otkud nekome da se moze porediti sa KOTOR-om.Svi dialozi u igri se svode na isti odgovor,a nadam se da se sjecate kakav je KOTOR bio po pitanju dialoga
Archangel je napisao:
ja koliko sam vidio, ovo ni primaklo KotOR-u, nit je isti fazon borbe, nit dijalozi, a sto se tice price, cisto sumnjam da ce neka igra u skorasnje vrijeme stici KotOR :)

Momci ne slazem se....

Prvo na pocetku igre mozete promjeniti sve (da li da izaberete da budete spectre ili ne...itd)
a za kasnije da i ne pricam....

Prica mi je bolja od KOTOR-a (ako ste je uopste skontali, a mogu se kladiti da 90% vas nista nije skuzilo) , grafika i nacin borbe.....

Mass Effect nije djubar, odlicna je igra...

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2008, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Sreca da si ti skontao, pa nam mozes svima reci koliko je igra dobra, a mi zaludjeni da je KotOR bolji!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 03:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Milanm je napisao:
Sreca da si ti skontao, pa nam mozes svima reci koliko je igra dobra, a mi zaludjeni da je KotOR bolji!

Glupo je sto imate krseve od kompova pa ste se igrali 5 min i rekli KOTOR je bolji...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2008, 14:24 
Početnik
Početnik

Adam je napisao:
Milanm je napisao:

Glupo je sto imate krseve od kompova pa ste se igrali 5 min i rekli KOTOR je bolji...

Haha krseve,igro sam sve na high,dosao sam do 25-og levela i skontao koliko je igra u stvari prazna.Baci se ti na KOTOR,ocito ne znas o cemu pricas

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2008, 00:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

sevic33 je napisao:
Adam je napisao:
Milanm je napisao:

Haha krseve,igro sam sve na high,dosao sam do 25-og levela i skontao koliko je igra u stvari prazna.Baci se ti na KOTOR,ocito ne znas o cemu pricas

ok......ali prema tome sto vidim da si dosao do 25-og levela znaci da nisi ni igrao igru dovoljno....

Jer ona ima oko 70 levela.....Super rekao si da je igra prazna, a nisi presao ni 35%....

A sto se tice KOTOR........Idi igraj Super Mario i Wii....Drzi se toga i ne lupaj gluposti....

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 14:08 
Početnik
Početnik

Citiraj:
ok......ali prema tome sto vidim da si dosao do 25-og levela znaci da nisi ni igrao igru dovoljno....

Jer ona ima oko 70 levela.....Super rekao si da je igra prazna, a nisi presao ni 35%....

A sto se tice KOTOR........Idi igraj Super Mario i Wii....Drzi se toga i ne lupaj gluposti....

Halo decko,prvo nauci da odgovaras na post a da ne zauizimas toliko prostora,moram da skrolam pola godine da vidim tvoj retardirani komentar.

Drugo nemoj da lupas gluposti ako ne znas o cemu pricas,maksimalni level u Mass Effectu je 50,a tek kada drugi put prelazis mozes da budes maksimum 60.

I trece kani se malo tih igrica i idi procitaj nesto pametno,vidm da si mnogo oglupio.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 15:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2006, 01:30
Zanimljivo je kako Adam u svakom postu daje svoje SUBJEKTIVNO misljenje i ocekuje da se svi sloze s njim, a ne daje niti jedan razuman argument zasto je tako. XboX je 1000 puta bolji od PS3, Mass Effect je najbolji RPG ikad, KotOR poredi sa Super Mariom i Wii (wtf?!), Super Mario i KotOR ne mozes staviti u istu recenicu!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2008, 09:09 
Citiraj:
Ako vam treba link za igru, warez-bb.org pa skidajte posto ovde ne smijem postati linkove,

HAHAHAHAHA!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]