Vader je napisao:
Znam da ovu igru mnogi uzdižu u nebesa pa sam je jednom instalirao, mislim ove godine, nisam imao namjeru (vremena) da je igram već samo da malo vidim. Hm...trebalo bi nekako pregrmiti dosta staru grafiku, dosta lošiju od Baldur's Gate 2, a kod mene lično bi sada bio problem i rezolucije jer sam uzeo 22" monitor, ne znam na šta bi to sada ličilo jer ne vjerujem da Torment podržava više od 640x480.
A i svi dijalozi se moraju čitati pa je i to malo downgrade u odnosu na novije RPG-ove, čovjek se navikne na bolje pa je teško sa ovim starijim, ali bi svakako vrijedilo potruditi se oko starih igara koje imaju duha.
Ovih godina sam se generalno jako malo igrao, volio bih da sledeće godine to koliko-toliko nadoknadim, prvenstveno sa tim starijim igrama koje sam propustio. Sramota me i reći šta sve nisam igrao

heh zvucis kao dobar dio mog drustva koji su gameri postali na samom kraju `90-ih pa i njih muci grafika, pa i zilion strana texta
ipak kad malo odigras skontas da bez texta ne moze jer dosta toga ide na opis sta lik nosi, kakve grimase na licu pravi, sta razmislja itd. (ako si gledao originalni Dune bice ti jasno)
iako je radjen u istom engineu kao i BG2, Torment nema mogucnosti za promjenu rezolucije i izgleda ruznjikavo jer smo razmazeni kozmetickim igrama koje, za razliku od Tormenta, nemaju nikakvu pricu
Ako imas 22" monitor u prednosti si, ja igram na 21" i izlgeda mi prihvatljivo, pogotovo kad se uzme u obzir kakvi su prije rpg-ovi bili
@ljudna : koji dio od "a da nije ljudna" nisi razumio
heh ja sam sad dole u Clerks wardu, zajebancija prava, pogotovo sa Morte-om
sad sam u iskusenju da odradim ono sto mi je knjiga naredila da uradim pa da dobijem unlimited power