banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 05:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2008, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Hilary Clinton i GTA IV, nastavak
Kandidatkinja za prvu predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država tijekom svoje izborne kampanje dotakla se i video igara, te otišla toliko daleko da je zatražila policijsku istragu o GTA: San Andreasu, jer takve igre 'utječu loše na društvo'. Rockstar ovog tjedna uzvraća udarac i objavljuje podatak o GTA IV, točnije o jednoj sceni u kojoj će prostitutka nakon spolnog odnosa s protagonistom reći nešto u stilu: 'Mogu li još uvijek računati na tvoj glas?', te nakon što ju ubije, posljednjim dahom će jadikovati: 'Sada nemam šanse da budem predsjednica'. Zvuči urnebesno, no sumnjamo da će se nešto takvo dogoditi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 01:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Deset milijuna WoW pretplatnika
Blizzard je objavio podatak da je broj trenutnih pretplatnika na najpopularniji svjetski MMORPG, World of Warcraft, dostigao deset milijuna. Od toga se oko 5,5 milijuna pretplatnika nalazi u Aziji, oko 2 milijuna u Europi te oko 2,5 milijuna u Sjevernoj Americi. Ova brojka uključuje i one koji se nalaze u početnih mjesec dana besplatne pretplate.

World of Warcraft je bio najprodavanija igra u cijelom svijetu tijekom 2005. i 2006. godine, dok je 2007. godine to bila ekspanzija "The Burning Crusade", koja je samo u prva 24 sata prodana u malo manje od 2,4 milijuna primjeraka. Trenutno je u pripremi i druga ekspanzija "Wrath of the Lich King".

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2008, 11:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
evo zanimljive vijesti :
Call of duty 5 ce se vratiti u zagrljaj 2. svj. rata

Those of you who enjoyed the latest Call of Duty’s modern-day approach may be saddened to learn that Treyarch (the dev team responsible for three, and, who will quite possibly end up doing seven) is taking the series back to World War II for the fifth game in the series.

Well, that’s if a job ad on the Treyarch website is anything to go by.

The ad, which is for a level builder, in case you’re interested, doesn’t give away any concrete info as such, but after asking for applicants with “working experience with First-Person Shooter or Third-Person Shooter genres”, does go on to add, “if you’re a fan of World War 2 shooters, then even better!”.

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]