banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Help!
PostPoslato: 15 Jul 2007, 17:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Jun 2007, 19:23
Gdje se uci Berseker Stance?
Na serveru gdje ja igram nije Burning Crusade nego stari wow?
Molim odgovorite?! :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Znači kreni pravo, skreni u drugu desno.. DRUGU!! Otiđi do sedog čike sa žutim šeširom, a on će te uputiti kod roze tete sa plavom mašnom. Kad budeš ispred nje ukucaj /dance, a onda će ti se otvoriti portal iz koga će iskočiti Sleš - zla kornjača iz dimenzije X. Prati ga kroz močvarno područje dužobala Kolorada u kome mali indijanac zadovoljno vesla u pravcu zalaska sunca. Kad smo već kod zalaska sunca, Symbian 9.1 je užasno spor kod dvokapne trokolice, ali se to sve lako prevazilazi uz malo užurbanosti i atrofiranja. Elem, belo nije belo zato što je crno i crno je u stvarno miš, a svi već znaju da je miš pojeden od strane mačke. Logično je da si sad pomislio na Toma, ali on u stvari nije Tom nego Rosinanta i kad pređeš i četvrtu vetrenjaču ispod kipa Uliksa će stajati troglava zmija koja će držati kao kućnog ljubimca devetoglavog majmuna. Pozdravi je, poljubi i onda će se ona okrenuti, skinuti hlačice i dodirnuti nožne prstiće. Tačno gde joj se noge spajaju u gornjem delu videćeš jednu rupicu.. uđi u tu rupicu i tu će te čekati Isidora Bjelica koja će ti dati kartu u jednom smeru za ulazak u Berseker Stance.

Nadam se da sam bio od pomoći.. Pozdrav svim igračima WoWa!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
koji idol :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 23:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 20:17
scaka chast black hand....extra...hahah suze mi idu od smjeha

Vrh

Tema posta: Re: Help!
PostPoslato: 16 Jul 2007, 00:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2004, 10:37
eminem999 je napisao:
Gdje se uci Berseker Stance?
Na serveru gdje ja igram nije Burning Crusade nego stari wow?
Molim odgovorite?! :cry:

na ostrvu jugozapadno od ratcheta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
BlackHand je napisao:
Znači kreni pravo, skreni u drugu desno.. DRUGU!! Otiđi do sedog čike sa žutim šeširom, a on će te uputiti kod roze tete sa plavom mašnom. Kad budeš ispred nje ukucaj /dance, a onda će ti se otvoriti portal iz koga će iskočiti Sleš - zla kornjača iz dimenzije X. Prati ga kroz močvarno područje dužobala Kolorada u kome mali indijanac zadovoljno vesla u pravcu zalaska sunca. Kad smo već kod zalaska sunca, Symbian 9.1 je užasno spor kod dvokapne trokolice, ali se to sve lako prevazilazi uz malo užurbanosti i atrofiranja. Elem, belo nije belo zato što je crno i crno je u stvarno miš, a svi već znaju da je miš pojeden od strane mačke. Logično je da si sad pomislio na Toma, ali on u stvari nije Tom nego Rosinanta i kad pređeš i četvrtu vetrenjaču ispod kipa Uliksa će stajati troglava zmija koja će držati kao kućnog ljubimca devetoglavog majmuna. Pozdravi je, poljubi i onda će se ona okrenuti, skinuti hlačice i dodirnuti nožne prstiće. Tačno gde joj se noge spajaju u gornjem delu videćeš jednu rupicu.. uđi u tu rupicu i tu će te čekati Isidora Bjelica koja će ti dati kartu u jednom smeru za ulazak u Berseker Stance.

Nadam se da sam bio od pomoći.. Pozdrav svim igračima WoWa!!

I ti brate imas vremena....

Htio sam ti poslati jutros zadatak sms-om ,ali bili su laki pa sam odradi, 3 od 4 ,valjda ce biti nesto ,ako je tacno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]