E ljudi da se i ja javim..
Turnir ko sto vec svi znate mi smo osvojili nije bilo nekih dostojnih protivnika do finala gde smo se posteno namucili da pobjedimo Francuze,ali eto sa puno volje,sa nasom amajliom dadanom i naravno sa mnom uspjeli smo da pobjedimo...
Turnir je bio dobar,malo je kasnio(3 sata) al nema veze,sve u svemu dobar turnir falilo je samo jos ekipa..
Treba se natuknuti:) zahvaliti momcima iz BN sto su doslu u tolikom broju,jos bi bolje bilo da niste poveli svabU stvarno covjek se nije okupao od prosle godine kad sam bio,mislim stvarno...

(dodjete mi karton rose nemojte to zaboraviti(ljudi sipaju rosu umjesto obicne vode u auto(njihovom slucaju neka vrsta bet-mobila:))
Zelim jos da zahvalim igraoni Servicium sto su ustupili igraonicu za odrzavanje turnira i sto gazda nije uzeo postotak od ukupne nagrade,crnjaku sto nas je spasao pre finala sa cokolada od njegove majkee:) da te nije bilo... jos hvala saletu sto ga napalo u finalu iako dtad nista nije uradio:),marku seljaku sto je bio uz nas i bodrio nas,zderi wolfu sto se isfurao kad smo osvojili turnir,djoletu highlyu sto je uspio da izgubi sa realom od borca(njegova uporeda snaga sa nama),dlaki leu sto je imao svojih upadica(jeda od..B>:leo sta pijes;L>: ja cu cevape:)sukiju sto je ostao klen ko uvjek,i samom sebi sto sam car(majka 1 rodi)....
I jos da cestitam svojim vatrenim na odlicnoj igri( ne gledajte demo nije do nas:)i jos da kazem da mi je bilo jako drago kad sam i pored deranja i skakanja cuo rjeci :"KO CE PRESTATI IGRATI KANTERA" koje su bile upucene meni i jos puno stvari bi napisao al evo kekeca pa ga moram zajebavati ..

poz