banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Maj 2025, 19:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 621 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Apr 2025, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Imas na cdkeys.com i g2a pogledaj kod njih cijene, mozes uzeti bilo koju zemlju kljuc i onda ga aktivirati preko redeem.microsoft.com, ali ti treba VPN za aktivaciju te zemlje, mozes koristiti winscribe vpn, oni daju 2GB (besplatno) mjesecno saobracaja ali imaju dosta zemalja, tebi ionako samo treba jednom mjesecno.

Imas vise mogucnosti:

1. Game Pass ultimate non stackable, ovi kljucevi ti vaze samo ako trenutno nemas nikakvu pretplatu mozes dodati ne mozes dodavati tipa jednu na drugu i kalemiti.
2. Gamepass wordwide, ovi ti rade preko svih zemalja i ne treba ti VPN, ali su za oko 30% skuplji.
3. Gamepass country, znaci treba ti vpn i paypal, nakon unosa nekad ti trazi da se "subscribe" preko paypala, to onda mozes iskljuciti u pretplatama da ti ne skine automatski, samo za aktivaciju sluzi.
4. Ako hoces bas da ciganis jer sam vidio ljudi na youtube i to rade, uzmes pretplatu i skines par igrica koje ces duze igrati, stavis konzolu u offline mode i traje ti pretplata dok ne upalis internet :lol: :lol: :lol:

Inace ja kupujem za oko 7$ do 10$ na tim sajtovima mjesecno ili 27$ tri mjeseca zavisi kako sta ima, jos jedna caka koju mozes raditi npr posto M$ nema BIH u listi zemalja za placanje, promjenis adresu M$ naloga na US i odaberes neku adresu u delaware jer oni nemaju "sales tax" i onda kad kupujes igrice mozes kupovati preko svog paypala direktno od M$, ali je caka kad kupujes igrice da ih kupujes preko same konzole, a ne preko sajta jer iz nekog razloga prolazi BIH paypal na konzoli ali ne na Webu.

Sto se tice samog gamepass ultimate, moje misljenje da nema bolje stvari za pretplatiti se za igranje igrica, jer dobijas skoro 500 igrica koje su na prodavnici stalno i dosta igrica koje izadju prvi dan se tu pojave, npr. stalker 2, atomfall, indiana jones.

Dosta dugo sam imao PS5 pa sam uzeo Series X da probam paralelno i na kraju kad sam skontao sta sve Xbox nudi, prodao sam PS5 na kom bukvalno sve sto hoces da uradis iz BiH je patnja, od kupovanja igrica do nenormalnih cijena, a nikad nema popusta, npr za ovaj sad black friday sam kupio za 200KM, 34 igrice koje sad ni ne igram al su tu :D

Edit:

Evo sad na g2a ima globalni za sve zemlje, 8$

https://www.g2a.com/xbox-game-pass-ulti ... 4bc99114fa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 621 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32

Sva vremena su u UTC [ DST ]