banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 09:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Maj 2005, 21:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Maj 2005, 15:01
E ovako...vjeovatno znate za bob klan.........doslo je do raspada....jer ja kao CL i TL....nisam mogao vise da trpim gluposti kao ni rosic......pa zato ovako...sada je kTa by bob igraonica u novom sastavu...nadam se da je sada stalan....jer sam se bas potrudio da sastavim klan od ljudi koji znaju igrati cs-a.....a odlicni su momci i kao frendovi i kao ljudi....sto je najbitnije za timski rad.....a timski rad je najvazniji zar ne..??????...a ne kao pojedinci iz bivseg klana........sve picka do picke.....idioti......ma jebi ga....
nadam se da klan sa ovakvim imenom ne postoji.....jer mnogi ljudi vole da zajebavaju jer "kao" kopiramo nekoga...................e pa ovako sada igramo u ovom sastavu"

kTa <cifa> by BoB CL and TL
kTa <rabbit> by BoB
kTa <excalibur> by BoB
kTa <rosic> by BoB
kTa <pige> by BoB

by the way.....ovaj rabbit nije onaj "rabbit" sto stalno nesto sere na forumu...onaj debil....znate na koga mislim....ovo je pravi cova......

...........e braneee cucu zvacu te pa da se dogovorimo za mec.............bio sam danas sa gajom......pa rekao je da cete doci igrati protiv nas.....ili cemo mi doletiti do vas.....kaze gaja da mu je gotivna BoB.Igraonica pa da ce vas nagovoriti da dodjete..............eto momci toliko od mene pa se cujemo.......i jos nesto.....za sal3ta:
e ovako Bob je rekao da je voljan da se kod njega organizuje turnir povodom skupljanja para za odlazak u sarajevo pojedinih ekipa....pa ako si za ostavi broj pa se cujemo.......

:D :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 23:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Maj 2005, 15:01
kada god hoces stula........da si timski igrac zvao bih i teebe ali u bivsem klanu cim smo gubili 2 nula ti se isfuras i neces da igras jebes takav klan.....kka gubi 11:4 i pobjedi a tiiii.....PESIMISTA........a rosic igra za nas to jest za kTa|BoB klan i bob je rekao meni da ja napravim klan za njegovu igraonicu....i napravio sam.........vidjeces sta su timski igraci a ne frki.....supcina......debillll..............ti si jak u cs-u....ali timska igra 0.....
vidjecemo se kod boba pa skupi ti jos jednu ekipu pa da vjezbamo stalno moze....tako cemo imati 2 jake ekipe............

kTa <cifa> by BoB

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 13:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
aloooooooo lakse malo
Citiraj:
kka gubi 11:4 i pobjedi
.... hmmm ...
neke stvari morate "skontati" npr de_dust2 je T mapa tako da ct mogu biti "zadovoljni" sa 4+ runde (sta se kasnije desilo u prije spomenutom mecu je nebitno) slican je slucaj i sa ostalim mapama .... ali ne samo sa tim ("razumjeti" ovu "igru" nije jednostavno ..... ali pokusavajte) GL 2 kTa nadam se da cete jednoga dana .....................................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 14:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2002, 18:50
Neki si ti njima rekao, ali trebao si zavrsiti recenicu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2005, 22:33 
Majstorski kandidat