Znaci ovako stoje stvari.
Kao prvo LAZ je da neznamo gubiti, prosli smo mnogo vise turnira od bilo koje ekipe iz Trna, znaci izgubili smo na svakom turu u BL i nikad se nismo zalili je su turevi bili OK. A onda da meni dodje neki sporedni igrac iz Titansa i pocne da blati nase zalbe u vezi nase grupe......
------------------------------------------------
Nije sporedni,nije igrao na turniru vec je sudio ko i sam i usout glavni i odgovorni za igraonicu ( on ju je i osnovao tj. vlasnik igraonice)
-----------------------------------
U isto vrijeme nevezano za nas Titans ima u grupi jos 2 klana i odigrali su sve mecheve i izgubili su obadva i grupa se zavrsila.... sto nije slucaj kao u nasoj grupi u kojoj su se morla odigrati jos dva mecha.
Deck16 i Scc
j2c i #8, a zasto to samo Fury zna jer je vec bilo na papiru da se odigraju svi mechevi i da se grupa zavrsi jer ako Deck16 uzme Scc, a j2c pobjedi #8, Deck16, #8 i Scc bi imale isti skor i prosla bi ona ekipa koja ima najvise uzeti rundi......
Nije se moralo odigrati jer nije ni bilo planirano da se odigraju posto se u prva dva mecha dobiju 2 klana kaja su pobjedila i 2 koja su izgubila e zatim su igrali pobjed. vs pobjed. i gubitn. vs gubitn. e sad ko pobjedi izmedju pobjednika je prvi u grupi a ko izgubi igra sa pobjednikom gubitnika za drugo mjesto u grupi!!!!
Kad smo izvlacili parove (ako niste bili neznam sta ste radili necu vas ja kupiti oko kuce 10-ak minuta sam sve kupio ) i onda sam objasnio to za vasu grupu i svi su se slozili da ste i vi bili vjerovatmo bi i vi!!!
I znaci sve se to tako trebalo odigrati jer smo se zalili i ukazali organizatoru na to i organizator je to prihvatio........tada pazite scenu...... Izlazi lik iz igraonice
( koji je htjeo diskvalifikovati moj klan jer sam kucao SENSITIVITY u konzolu, sa rijecima da je to najveci chit na igrici.......sprdnje......zoot se i sad smije) koji igra za Titans i nema pravo da bude sudija.... bar na CPL kvalifikacijama i pocne brutalno da napada organizatora se se nasa grupa nemoze zavrsiti je nema vremena za to, sto znaci losa organizacija. Bili smo na turu u BL gdje smo imali 4 klana u grupi i sve smo mecheve odigrali, a turnir se zavrsio prije novog dana.
-----------------------------
Opet moj brat!!!
I od kad je dozvoljeno spustati konzolu?????
Dokaz da je bilo popustanja ali prema svima jednako!!!!!!!
Sto je bilo dopusteno jednima i drugima je!!!!!
-----------------------
I onda u silnoj svadji klan Deck16 se iskulirao sa "turnira"...... Ponasali ste se prema nama kao prema vodozemcima i uvredjeni smo, znaci ovaj nam turnir nece ostati u dobrom sjecanju. Organizator je imao pravo da izmjeni sistem takmicenja, ovo nije bio klasican sistem w/l i zbog toga se trebala grupa do kraja zavrsiti.
------------------------
Jeste mange
, zao mi je sto ste uvredjeni nisam se tako ponasao prema vama jednostavno sam bio premoren a ako ste vi to tako shvatili jbg. i ja sam uvredjen "al posle jebanja nema kajanja"!!
Imao sam pravo al opet kazem bilo je prekasno da se bilo sta mijenja!!!!
I nama je vas pa sta, na greskama se uci!!!
pOz!........