banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 13:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Left 4 Dead
PostPoslato: 21 Dec 2008, 10:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2008, 14:31
Eh kad su najavili ovu igru nastala je totoalna zbrka....Valve je najavi da
ce napraviti igru sa posebnom atmosferom (kao half-life)..

Ja sam jedva cekao igru..brojao sam dane i kad je igra dosla u moje ruke, jako sam se razocaro...

Prvo valve je rekao da ce igra imati fantastican single-player, a dobili smo mod sa botovima
tj. levele da bi se vjezbali za multi-player....Sto je najgore, ja to nisam ni skontao dok
nisam presao pola single-playera i vidio da je prica nepovezana i totalno losa....

Rekao sam sebi, u redu...hajde da vidimo taj multiplayer...Nasao sam piratske servere i razocarao
se ponovo....
Multiplayer sa maksimalno 8 igraca i 4 vrste oruzja je totalna katastrofa...
U njemu imate vise modova...najvise se igraju 4 prezivjela protiv horde zombija i 4 prezivjela
protiv 4 zombija.....Oba moda nisu interesantna ni malo....

Moza jedina dobra stvar u multiplayeru je ako oko sebe imate 3 prijatelja i sjedite jedan pored
drugog pa igrate....mozda tad bude interesantnije (bar tako kazu)....

Najbolji magazini L4d su dali ocjene 90%.....svi su ga izvikali, a ja po forumima vidim
da narod bas i nije zadivljen.....jednostavno ne igra se....

Mozda grijesim, mnogi ljudi ovde sa foruma kazu da sam previse subjektivan....
Ali ne kontam ko ce igrati ovo pored mnogo boljih multiplayer igara.....recimo Call of duty ww multiplayer.......

Vrh

Tema posta: Re: LEFT 4 DEAD
PostPoslato: 07 Okt 2010, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Koliko sam ja vidio igra se smatra za dosta dobru, obe, i Left 4 Dead i Left for Dead 2. Hvale ih kako na forumima tako i stručna kritika. Obe imaju visokih 89 na Metacritics. Koliko sam shvatio ovo je čisto multiplayer napucavanje horde zombija uz pomoć raznovrsnog oružja, mada ima i singleplayer (to nisam znao :)) ali je naglasak na multiplayeru. Ovih dana je veliki popust na obe igre na Steamu.

Left 4 Dead 2 za šaku kuna
Left 4 Dead 2 je trenutno na velikom popustu, pa ako ste ikad mislili nabaviti ovaj naslov, sada je pravo vrijeme da to učinite
Valve je objavio kako je od danas dostupan DLC The Passing za Left 4 Dead i Left 4 Dead 2, kao i Mac verzija igre Left 4 Dead 2 koja je kao i ranije besplatna za sve koji su kupili inačicu za Windowse.
Ukoliko još uvijek niste upoznati s ovim odličnim naslovom možda je upravo sada pravo vrijeme da posegnete za kreditnim karticama jer se Left 4 Dead 2 na Steamu nudi za samo 4,75 eura što je čista mizerija za količinu zabave koju pruža.
O samoj igrivosti pisali smo već masu puta, tako da ćemo vas uputiti na stranice Steama na kojima se nalaze sve potrebne informacije.

Nekidan sam razmišljao da li da iskoristim popust i kupim ali sam odustao, ali sam se sinoć predomislio i kupio, obe.

Left 4 Dead = 4.75€
Left 4 Dead 2 = 4.75€
Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 = 7.13€

http://store.steampowered.com/sub/2487/

Cijena je stvarno mala, 14 KM za obe igre (inače je tri puta skuplje). Skidam drugi dio pa ću vidjeti kako to sve ide, inače ne igram multiplayer pa ću vidjeti na šta liči :).
Ako je još neko ima možemo se organizovati i igrati. Steam ima kreiranje grupa, uključivanje "prijatelja" u igru i slično.

Left 4 Dead 2: (Top 10 New Weapons) - ujedno i gampely trailer pa možete vidjeti na šta liči, čisto napucavanje

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zbJTpJtp9sg[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]