banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 14:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Dark Void
PostPoslato: 08 Feb 2010, 11:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Dark Void

Slika

After the XBOX 360 version released few days ago by scene group SPARE, RELOADED just released the PC version. enjoy! .

[Update]: Dark.Void.REPACK-RELOADED {In our haste to pack this, we somehow missed a file (setup.exe). Here is a repack. This release is not needed if you have already downloaded the previous release; you can install by clicking the DARK VOID.msi file on the DVD.} – Nfo

Slika
Slika
Slika

Description: Dark Void is a sci-fi action-adventure game that combines an adrenaline-fueled blend of aerial and ground-pounding combat. Set in a parallel universe called “The Void”, players take on the role of Will, a pilot dropped into incredible circumstances within the mysterious Void. This unlikely hero soon finds himself swept into a desperate struggle for survival, joining forces with a rebel human group called The Survivors. Trapped in the Void, these resistance fighters are battling to hold off a mysterious alien race that plans to threaten Earth.
Dark Void’s unique combination of jet pack-booster aerial dog fighting and third-person combat brings a thrilling new gameplay dynamic to the third-person shooter experience. Taking 3D action to a whole new level, Dark Void’s unique vertical combat system allows players to dangle from thousand foot drops as they take cover and hurl enemies to their doom, bringing a whole new sense of tension and thrill to the player. Will is also equipped with a powerful rocket pack which allows for fierce in-air combat, hurtling through the Void at blistering speeds while shooting down anything that gets in his path..

Izvor: Rlslog

TRAILER:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LmNsRnbf_gk[/youtube]

Kako igra sve više i dalje odmiče ona se pretvara u neprikoslovenu avanturu koja je po meni bolja i od Tomb Raidera:Underworld.
Ovakva igra mi je zaista trebala.. prava avanturistička akcija.

I da.. oni koji nisu igru instalirali moram vam reći, da jednu od ključnih uloga u cijeloj ovoj priči ima Nikola Tesla :) Naravno, neću vam otkriti, ne bi bilo interesantno i korektno sa moje strane :)

Vrh

Tema posta: Re: Dark Void
PostPoslato: 08 Feb 2010, 13:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 20:47
Evo ovde imate Demo ko je zainteresovan : http://www.gamer.hr/2010/01/15/dark-void-demo/
Igra uopste nije zahtjevna
Procesor: Intel 2.4Ghz or AMD 2.0 GHz
Grafička kartica: 256 MB GeForce 7900 or Radeon HD 3850 series
RAM: 1 GB RAM
Hard drive: 10 GB Free Space

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
evo bas sam pri kraju. Utisci:
Grafika solidna, prica solidna, akcija pucanje i ubijanje neprijatelja na zemlji pomalo dosadno jer je sve isto. Akcije u vazduhu so toliko lose uradjene da vam treba po deset minuta da ista pogodite jer je toliko tesko upravljati dok letis da sve komplikovanije akrobacije zaboravi. Izgubis se ne znas gdje ti je guzica a gdje glava.
Prica traje poprilicno...
Prosjek... :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 10:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[Enterprise] je napisao:
Akcije u vazduhu so toliko lose uradjene da vam treba po deset minuta da ista pogodite jer je toliko tesko upravljati dok letis da sve komplikovanije akrobacije zaboravi. Izgubis se ne znas gdje ti je guzica a gdje glava.

To je zaista hroničan problem.. znači toliko se pomučim da uništim jedan "spejs šatl" da je to nevjerovatno. Miš skroz moraš da pomjeriš ako ideš dole ili gore.. a ako hoćeš da ga smiriš, tačnije obuzdaš moraš da pustiš W, a onda me ovi s leđa lijepo spraše ko životinju. Neću stalno da skačem s broda na brod i da ih stalno zauzimam.. ionako prođe vječnost dok onaj poklopac skinem..

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 13:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Prešao sam igru.. od završetka sam očekivao dosta, a ovo što sam na kraju dobio je razočaravajuće.. Sve u svemu, kampanja je bila sasvim solidna i okey, vremenom se i privikneš na letenje.. ali džaba to sve kada završetak nevalja..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]