lolwtf2 je napisao:
Hmmm da taj siemens(inace,nazalost,moj brat) je wnb hacker.Nakon par stvari koje su meni zasmetali ostao je bez neta

,od staraca dobio batine,ostao bez dzeparca i svi su sretni.
Ljudi sta se zamarate stim hakerima krekerima(sada bi ja jedan fini slani kreker

) ko da ce oni dolaziti hakat nekoga na balkanu.Ma mi smo pre jadni i za njih XD.
Eto ima ipak neke prednosti ziviti na balkanu.

Isti ste ti i siemens. A ako si ti siemens nemoj se puno siriti da ne bi kukao meni kao prosli put i ostao bez sve jednog svog accounta jednostavnom SE metodom - pitas ga za pass i sve ti kaze
Sto se tice balkanske hacking scene ne zaostaje ni malo za svetom. Zar se npr turski script kiddiesi nazivaju hakerima?
Ili siptari koji pokrenu exploit pa okace svoje zastave? Ne, ne. Balkanska hacking scena zivi! Skoro mi kolega na msn poslao user i pass od apple.com admina

Zar nije dostojno sveta?
A sto govorite o siptarima, pa mi imamo user i pass od maltene sve i jednog sajta njihovih drzavnih institucija (parlament, ministarstva, vlada, razne banke, sajtovi gradova, sajtovi za zabavu) ali jednostavno nismo takvi da kacimo neke zastave tu i da se kurcimo. Cemu to?
Mnogi ne mogu shvatiti hacking. Cesto me drugovi pitaju sto ti to radis. Ja kazem ja to radim da naucim. Onda mi kazu sto ne sjebes stranicu siptarima ustasama itd. Odgovorim im da ljudi nisu krivi, ja sam svoje zadovoljstvo dobio.
A ti lolwtf ako nisi siemens svejedno nemoj se razbacivati!
"Cesto me drugovi pitaju sto ti to radis. Ja kazem ja to radim da naucim."
Kao ti si guru il' wizard.