banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 14:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Aneks WADSL
PostPoslato: 28 Jan 2010, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
Ovi bre kriju kanale k'o zmija noge... smrdi na kradju i kokosarenje na kilometar... mora da i idu okolo i potplacuju ljude da ne govore i ne pricaju nikome nista... :iconbiggrin:
"cuda jada od mostara grada..." :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Nadam se da će brzine biti povećane svima (wadsl), a ne da moram potpisati novi ugovor da bi bila povećana.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Scr1pt je napisao:
@mangia : Ne :) ovo je jedan od nacina... ne i jedini. Spisak kanala koji su u ponudi se vec nalazi na info kanalu, jos jedan od nacina smo upravo otkrili, takodje mozete nam isti traziti i putem maila info@blic.net, kao i na mnoge druge nacine.

Odlično... Ne moram znači ići kod komšije i prepisivati kanale sa njegovor televizora... Nema srećnijeg čovjeka od mene... :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2009, 17:21
@ Scr1pt
Ja sam na mtelu(teolu) ja znam svoje brzine od 1.2 xD, ali pitam da prenesem kolegi :).

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
I mijenjajte onu vremensku skriptu na glavno stranici Blic-a, izuzetno je neprecizna, evo sada je -7 a na stranici vam pise do -1 za danas :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 16:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jan 2010, 13:01
ziggy je napisao:
Ovi bre kriju kanale k'o zmija noge... smrdi na kradju i kokosarenje na kilometar... mora da i idu okolo i potplacuju ljude da ne govore i ne pricaju nikome nista... :iconbiggrin:
"cuda jada od mostara grada..." :iconbiggrin:

...i da ne stavi covjek smajlije, pomislili bi da je ozbiljan :D ...ali tome smajliji sluze ;)

Nego, ovako ljudi... Spisak kanala nije nikakva tajna, niti postoji ikakav logican razlog da bude tajna. Takvo nesto je bar lako saznati. Mogu vam to i ovde okaciti, ali se plasim da ce moderatorima smetati ;)
Sto se tice sajta, planirali smo i tu promjene, a ovo za spisak kanala na sajtu je dobar predlog i vjerujem da ce biti usvojen... To sto trenutno nema, mislim da nije razlog da se odmah smisljaju kojekakve teorije zavjere... :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka

Objašnjava Huso Hasi kako se ubijaju muve...

Huso - Stavis komad mesa na sunce i kada se muve okupe ti ih poklopiš mrežom. Onda vadiš jednu po jednu i uzmeš je u ruku pa našpricaš sprejom protiv insekata
Haso - Ali kada sam je već uzeo u ruku, lakše mi je da je odmah zgnječim nego špricam pa čekam da krepa...
Huso - Može i tako...

Tako nešto i kod Netkoma :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 20:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 21:48
mangia je napisao:
Objašnjava Huso Hasi kako se ubijaju muve...

Huso - Stavis komad mesa na sunce i kada se muve okupe ti ih poklopiš mrežom. Onda vadiš jednu po jednu i uzmeš je u ruku pa našpricaš sprejom protiv insekata
Haso - Ali kada sam je već uzeo u ruku, lakše mi je da je odmah zgnječim nego špricam pa čekam da krepa...
Huso - Može i tako...

Tako nešto i kod Netkoma :)

A da ne spomenem tvoju folkELTU koja je slagala nama obecanih 150 kanala i jos viska 2km od pretplate???

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka

Ljudi ja ne radim u Elti niti imam šta sa TV kanalima...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 22:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
mangia je napisao:

Imas veze sa FOLKeltinim internetom(videti temu o kablovskom internetu).Nesto ste vi iz FOLKelte puno aktivni na forumu.A kada vas neko prozove niko ne radi za FOLKeltu ni nema nikakve veze sa njima.Blicovi radnici se bar predstave i ne izvlace se posle!

Scr1pt je napisao:
Nego, ovako ljudi... Spisak kanala nije nikakva tajna, niti postoji ikakav logican razlog da bude tajna. Takvo nesto je bar lako saznati. Mogu vam to i ovde okaciti, ali se plasim da ce moderatorima smetati ;)

ima tema o Netkomu na podforumu mediji i tamo mozes postaviti spisak kanala.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2010, 23:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
mangia je napisao:

Imas veze sa FOLKeltinim internetom(videti temu o kablovskom internetu).Nesto ste vi iz FOLKelte puno aktivni na forumu.A kada vas neko prozove niko ne radi za FOLKeltu ni nema nikakve veze sa njima.Blicovi radnici se bar predstave i ne izvlace se posle!

Scr1pt je napisao:

ima tema o Netkomu na podforumu mediji i tamo mozes postaviti spisak kanala.

Anoniman,slazem s Tobom 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Solaris је оперативни систем кога је развила компанија Sun Microsystems. Сертификован је као верзија јуникса. Иако је у питању махом власнички софтвер, велики број основних компоненти је објављен под лиценцом отвореног кода, под називом OpenSolaris.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 01:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
Da krenemo polako :

anoniman,

Najaktivniji forum: Mediji
[ 79 Postova / 36.07% vaših postova ]
Najaktivnija tema: Elta Kabel
[ 50 Postova / 22.83% vaših postova ]

Radnik blica :Svi njegovi postovi protiv elte, najbolji blic :lol:

solaris

[ 22 Postova / 66.67% vaših postova ]
Najaktivnija tema: Kad ce biti digitalna televizija iz Netkoma?
[ 10 Postova / 30.30% vaših postova ]

Radnik Blic-a :lol:
Solaris :Blic najbolji od svih :lol:

muT@_6€kpuJ@

[ 176 Postova / 27.12% vaših postova ]
Najaktivnija tema: Elta Kabel
[ 56 Postova / 8.63% vaših postova ]

Red_dog

Najaktivniji forum: Internet servisi
[ 45 Postova / 95.74% vaših postova ]
Najaktivnija tema: WADSL blic.net uspjesi i neuspjesi
[ 9 Postova / 19.15% vaših postova ]

Red dog : Hvali blic, ostali provajderi slabiji od blic-a

Najzanjmliviji jeste Anoniman, blic hvali a ostali provajder nikakvi :lol:

Evo citat anonimnog:

Anoniman kako ja vidim ovde imaju sami radnici blic-a i ne Elte, i ti si radnik blica :angry4: I zanimljivo odmah kada si prozvao jednog na forumu da radi za eltu, ti odmah kažeš na forumu, kako citiram : Blicovi radnici se bar predstave i ne izvlace se posle! i odmah posle toga ili malo prije javlja se radnik blic-a i predstavi se, a 2 godine nikoga iz blica nije bilo na forumu, evo citat radnika blica: scr1pt, Pozdrav svima!
Mada radim u ANEKS-u zelio bih prokomentarisati ove prethodne postove... :mad:

Mogli bi neki od ovih gore navedenih, ne svi reći da rade za blic i ne da se kriju :angry4:

akermon

Najaktivniji forum: Internet servisi
[ 29 Postova / 46.03% vaših postova ]
Najaktivnija tema: Elta-Kabel kablovski internet
[ 23 Postova / 36.51% vaših postova ]

Nisam radnik nijednog provajdera, blica, elte ni teola i molio bih anonimnog ako ima bar malo časti neka ode sa ovog foruma :angry4:
Najgore od svega jeste što radniik blica-anoniman, sve one koji kažu svoje stavove odmah prozove radnikom jednog od provajdera, a što jeste najgore anoniman radi za Blic :angry4:

Zanimljivo jeste i ovo, blic odmah kada je elta korigovala cjene odmah su se na forumu pojavili blic-ovi radnici koji su odmah poćeli sve one koji su iznosili stavove o internetu prozivati radnicima, u temi o internetu pišu o kablovskoj samo zato da skrenu pažnju sa snizenih cjena eltinih paketa na kablovsku i slićno.
Korisnik sam elte i neću dozvoliti da neko od ovih gore prozivame radnikom ako sam zadovoljan uslugom. Ako imate šta poštenja prestanite sa tim :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 01:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Akermone Ti svuda kopiras svoj text :evil3: :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 01:50 
Stara kuka
Stara kuka

Scr1pt je napisao:
Sto se tice sajta, planirali smo i tu promjene, a ovo za spisak kanala na sajtu je dobar predlog i vjerujem da ce biti usvojen... To sto trenutno nema, mislim da nije razlog da se odmah smisljaju kojekakve teorije zavjere... :roll:

Odlično :)

Ako stavite taj spisak do 25.2. vodimo te ja i Navajo (tvoj radni kolega) na Ribnik... Ziggy je takodje obećao da ide :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 01:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
solaris je napisao:

akermon
FOLKeltin bot u akciji :lol:

Akermon ajde procitaj moje postove na temi o blicu pa ce ti biti jasnije.
Ja Blicovima skidam kapu jer se predstave za razliku od VAS FOLKeltinih radnika.
A sto nisi ovaj citat kopirao:
anoniman je napisao:
Blicov WADSL je sada isto tako smesan.Ako nesto ne promene(cene i brzine) izgubice sve korisnike...

Za Blicov internet mislim da je LOS i da trebaju promeniti brzine i cene jer ce ako ovako nastav eizgubiti sve korisnike.Po cemu sam to radnik Blica?

Kada me vec prozivas :
Citiraj:
akermon

:evil3:
A stil pisanja isti kao info elti :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 02:32 
Pripravnik
Pripravnik

anoniman je napisao:
solaris je napisao:

akermon

Ja Blicovima skidam kapu jer se predstave za razliku od VAS FOLKeltinih radnika.
anoniman je napisao:
Blicov WADSL je sada isto tako smesan.Ako nesto ne promene(cene i brzine) izgubice sve korisnike...

Za Blicov internet mislim da je LOS i da trebaju promeniti brzine i cene jer ce ako ovako nastav eizgubiti sve korisnike.Po cemu sam to radnik Blica?

Kada me vec prozivas :
Citiraj:
akermon

:lol: :lol: :lol: :lol:

Stil pisanja slićan info???
Hahhaha...izvini smiješan si :lol:

Dobro slažemo se onda oko te stvari Blicov internet loš, a Blic- ova kablovska?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2010, 02:33 
Pripravnik
Pripravnik

anoniman je napisao:
solaris je napisao:

akermon

anoniman je napisao:

Kada me vec prozivas :
Citiraj:
akermon

Pa da jeste najatraktivnija tema kablovski internet jer je elta korigovala cjene, zar da bude najatraktivnija tema blic ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]