banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 22:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jan 2009, 20:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 18:04
A što da ne? Svaku uslugu firma ima pravo naplatiti, a klijentu po volji. Niko ne prisloni tetejca na čelo klijentu i kaže "Mi ćemo ti podesiti router, to je ponuda koju ne možeš odbiti" :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2009, 20:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Mislim da bi bio red da Blic svima otpise ta dodatna zaduzenja, jer bi bilo fer posto su bile kontradiktorne informacije o flatu. A Blic nije imao dodatne troskove zbog tih potrosenih gigabajta.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 04:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Jeste imao dodatne troškove jer nikome ni 1 Bajt nije džaba.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 11:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 13 Maj 2007, 20:17
Ma ljudi, svega ovoga ne bi bilo (ni nezadovoljnih korisnika ni blica punih dzepova sumnjive love) da je Blic obezbijedio normalni i potrebni nivo KOMUNIKACIJE sa korisnicima.

Ali to je izgleda jedini nacin da se na formalno legalan nacin u nasoj sredini iskoristi i najmanja prilika i ostvari extra profit..

Blic je jasno pokazao poput one stare "ne lazem, ali ni ne govorim cijelu istinu" da se nepruzanjem potpunih informacija, njihovim zadrzavanjem za eventualno sudsko tumacenje ili neobavjestavanjem svojih korisnika, u sredini nonsalantnog ponasanja vecine korisnika, moze osisatii mnogo ovaca..

Ma cim je ugovor ogranicenog trajanja, ocekujte probleme.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 22:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2006, 18:18
fantomacan je napisao:
Opet vi isto, neće se ovdje stanje nikada promijeniti.
1.Bio je neki period kada nije bilo moguće pristupiti servisnim stranama, ne znam tačno kada, ali moguće je da nisi u pravu što se toga tiče. Bilo je tema na blic helpdesku gdje ljudi nisu mogli pristupati radi promjene softvera a dobijali su ogromne račune, vjerujem da je sve to pobrisano. Čovjeku što je oštećen savjetujem da provjeri ako je moguće kad je bila ta zamjena softvera i naravno da ne plaća lihvarima.

Da bilo je problema. Sve zalbe po pitanju visokih racuna izazvanih greskama sa bazom su odobrene. A vjerujte da je odobren znacajan broj takvih zalbi. Mi smo svoje greske priznali tada. Ne moze se odobriti svaka zalba, vec samo ona koja ima osnova.

fantomacan je napisao:
2.Ti možeš biti 100% siguran da nije bilo moguće da je neko rekao čovjeku da mu je paket flat jer su radnici dobili upozorenje da to ne rade? :lol: :lol: Tvoje izjave na forumu su dokaz nečega? :lol: :lol: Zaista impresivna sigurnost, nema šta. Vjerovatno su u pitanju neke natprirodne moći jer tako nešto bi moglo tvrditi samo neko više biće. Da Blic nije lopovska nego ozbiljna firma djeca koja se javljaju na telefone podrške bi se prvo predstavila pa da čovjek kao što je ovaj oštećeni može da kaže ko mu je nešto tako rekao.

Ne mogu zivotom da tvrdim sta jeste a sta nije rekao neko drugi. Ja znam za slucajeve oko prekoracenja saobracaja. Svi koji su napravili prekoracenje su dolazili u blic sa pricom kako im niko nije rekao da je moguce napraviti prekoracenje. A to se strogo naglasavalo, a i pise u ugovoru. Dalje, servisne strane su radile tada i cim je bilo promjena na paketima, na servisnim stranama je automatski setovana promjena. I momci koji se javljaju na teh. podrsci se predstavljaju, tako da Vam i ovo sto pricate ne prolazi.

fantomacan je napisao:
3.Nađi primjer gdje je provajder priznao da nešto nije bilo u redu kod njih i da je napravio neku grešku.
Oštećenima bih savjetovao da se organizuju svi i tuže lihvare i lopove, to je jedini način da se promijeni ta bahatost. I obavezno da se obrate udruženjima potrošača pa onda u medije da se pročuje malo kvalitet tih lidera komunikacija, da drugi ljudi ne postanu žrtve lopova.
I niko ne može da vam zabrani da napravite jednostavne flajere i na njima ispišete vaše priče, onda iskopirate u koliko možete primjera i poubacujete u sandučiće u užim gradskim naseljima.

Mi smo priznali kada nesto nije u redu. Mi smo priznali i da smo imali probleme sa software-om i kada smo imali probleme sa pojedinim AP-ovima itd. Problemi su tu da se rjesavaju, i nije nista cudno i ako ih ima. Svi provajderi imaju probleme, i svi se trude da ih otklone. Zasto je blic.net na udaru? Pa zato sto ima forum na kome se pise o problemima. Zasto drugi provajderi nemaju forume gdje se obracaju korisnici? Razmislite.

Poslednji put menjao navajo dana 07 Jan 2009, 22:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 22:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

the_grunf je napisao:
@navajo,

ako je sve tako kako kazes sto se tice rutera, toplo preporucujem da bar stavite upozorenje korisnicima na stranu gdje nudite uslugu podesavanja, jer na vasem sajtu
stoji "Ukoliko želite da Vam naši radnici podese router, cijena jednokratnog podešavanja je 21.00 KM + PDV. " tako da naknadna pamet (vase odricanje odgovornosti za propuste) ne pomaze ni vasim korisnicima, a niti vasoj firmi podize rejting.

Nema tu odricanja odgovornosti za propuste. Ruter jednom podesen, lako je prepodesiti. O tome se radi. I kada podesite ruter, morate dati korisniku pristupne podatke za ruter. A i da mu ne urucite lozinku za pristup ruteru, lako ga je resetovati i podesiti po volji. Kako da ja utvrdim da ruter nije prepodesen i iskljucena enkripcija od strane korisnika namjerno?

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2009, 22:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

mic je napisao:
Ma ljudi, svega ovoga ne bi bilo (ni nezadovoljnih korisnika ni blica punih dzepova sumnjive love) da je Blic obezbijedio normalni i potrebni nivo KOMUNIKACIJE sa korisnicima.

Ali to je izgleda jedini nacin da se na formalno legalan nacin u nasoj sredini iskoristi i najmanja prilika i ostvari extra profit..

Blic je jasno pokazao poput one stare "ne lazem, ali ni ne govorim cijelu istinu" da se nepruzanjem potpunih informacija, njihovim zadrzavanjem za eventualno sudsko tumacenje ili neobavjestavanjem svojih korisnika, u sredini nonsalantnog ponasanja vecine korisnika, moze osisatii mnogo ovaca..

Ma cim je ugovor ogranicenog trajanja, ocekujte probleme.

Koji potrebni nivo komunikacije? Korisnici blic.net-a imaju na raspoljaganju: 24 sata tehnicku podrsku, forum, podnosenje zalbi online preko stranice, mail-ove. Kakav vid komunikacije je jos potreban?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 01:21 
Stara kuka
Stara kuka

Problem je što ljudi u podršci lažu korisnike (afera "struja" kod problema na neboderu, prekucavanje password-a itd). Objavite u čemu je problem i ljudi će imati znatno više strpljenja i razumijevanja. Ovako su pojedini korisnici 40 puta restartovali canopy a problem je i dalje bio prisutan. (pa čak i na ovom forumu iznosili iskustva da skontaju u čemu je problem, stavljali UPS-ove itd). Ovako ste samo odlagali konačnu objavu i tjerali jedne te iste ljude da vas zivkaju iz dana u dan.

Kvarovi su neminovnost (i na žalost dešavaju se) ali ako se korisniku ne objasni u čemu je problem isti može steći utisak da ga neko pravi budalom. Kasnije imaju znatno manje strpljenja.... Neko je iz Blic podrške čak išao tako daleko da je na konstataciju jednog prijatelja da ne može raditi i da mu je posao u pitanju jer već 7 dana ima konstane probleme upita kako je radio kada nije postojao Internet.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 01:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
mangia je napisao:
Neko je iz Blic podrške čak išao tako daleko da je na konstataciju jednog prijatelja da ne može raditi i da mu je posao u pitanju jer već 7 dana ima konstane probleme upita kako je radio kada nije postojao Internet.

Blicu bi se trebao postavit neki BOFH da ih nauci pristojnosti i pameti.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 11:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
navajo je napisao:
Da bilo je problema. Sve zalbe po pitanju visokih racuna izazvanih greskama sa bazom su odobrene. A vjerujte da je odobren znacajan broj takvih zalbi. Mi smo svoje greske priznali tada. Ne moze se odobriti svaka zalba, vec samo ona koja ima osnova.

Daj link za neko zvanično saopštenje gdje ste priznali greške i izvinili se korisnicima. Šta neko priča po forumima i tako ta saopštenja niko ne uzima ozbiljno.

navajo je napisao:
Ne mogu zivotom da tvrdim sta jeste a sta nije rekao neko drugi. Ja znam za slucajeve oko prekoracenja saobracaja. Svi koji su napravili prekoracenje su dolazili u blic sa pricom kako im niko nije rekao da je moguce napraviti prekoracenje. A to se strogo naglasavalo, a i pise u ugovoru. Dalje, servisne strane su radile tada i cim je bilo promjena na paketima, na servisnim stranama je automatski setovana promjena. I momci koji se javljaju na teh. podrsci se predstavljaju, tako da Vam i ovo sto pricate ne prolazi.

Evo ovdje si tvrdio da je tako nešto nemoguće, ja te nisam ozbiljno shvatio ali možda neko jeste. Nema tu šta prolaziti ili ne prolaziti, nisam jednom zvao Blic i gubio vrijeme sa ljudima koji ne žele a imam osjećaj da neki i ne znaju bilo kako da pomognu. Većinom se nisu predstavljali, možda je to uvedeneo u neko skorije vrijeme.

navajo je napisao:
Mi smo priznali kada nesto nije u redu. Mi smo priznali i da smo imali probleme sa software-om i kada smo imali probleme sa pojedinim AP-ovima itd. Problemi su tu da se rjesavaju, i nije nista cudno i ako ih ima. Svi provajderi imaju probleme, i svi se trude da ih otklone. Zasto je blic.net na udaru? Pa zato sto ima forum na kome se pise o problemima. Zasto drugi provajderi nemaju forume gdje se obracaju korisnici? Razmislite.

Taj forum bolje da ne spominješ. Blic je na udaru jer se ponaša nekorektno i lopovski prema korisnicima. Drugi provajderi nisu sjajni, ali kako vidiš ovo nije zvaničan forum nijednog od njih pa se priča o Blicu. Da su problemi sa drugim provajderima pričalo bi se i o njima. To što nemaju forumu za pomoć jeste njihova bruka. Daj linkove za sve što ste priznali da nije bilo u redu kod vas, ovako ne vjerujem ništa.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 12:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2008, 18:01
Da i ja koju prozborim, :) ove priče kako teh.podršaka BLIC.NET-a je rekla ovo ili rekla ono je čista lovačka priča. Reći korisniku "kako si radio kad nije postojao internet" je po meni čista lovačka izjava ili je ono : "meni rekao moj drug", znači sve se svodi na rekla kazala.Dalje ne bi da govorim u procentima ali veliki broj poziva koji se ostvare svode se na kreiranje nove konekcije, ljudi kucaju pogrešan password, itd tako da ne znam šta je čudno ako čovjeku kažeš : "gospodine kucate pogrešan password", jer ga i kuca niko ne priča napamet. :evil3: Sad ja mogu reći : "ma priča meni moj drug kako je zvao npr. tehničku podršku Elte i pita on njih zašto se ne mogu konektovati a oni njemu odgovore:zato što si budala, i spuste mu slušalicu", svako ko ovo čita će znati da je ovo laž kao što je i ono gore napisano: "kako si radio kad nije postojao internet"
takođe.Da ne odem daleko, pa ljudi moji zna se šta je čiji posao, ne može čovjek koji radi u teh.podršci a problem sa npr napajanjem na neboderu, napustiti svoje radno mjesto i penjati se na neboder stavljati npr. novi ups itd, sad će neko reći mene to ne zanima, ja plaćam da imam 24 sata internet, plaćaš al ne može kad nastane neki problem biti popravljen za 10 sec. znači malo strpljenja i biće napravljeno.

Eto toliko od mene, svako dobro Vam želim.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka

Red_Dog je napisao:
........ čista lovačka priča. Reći korisniku "kako si radio kad nije postojao internet" ..............

Ovde se radilo o firmi koja je imala 2 WADSL kor. naloga u BlicNet-u. Ugovor za prvi kor. nalog je raskinut 7 dana nakon te "lovačke priče" a drugi prije 20-ak dana. Oba prijevremeno. Čovjek koji je to doživio primjedbe je slao faksom pošto na mailove i telefonske pozive uglavnom niko nije odgovarao.

Red_Dog je napisao:
itd tako da ne znam šta je čudno ako čovjeku kažeš : "gospodine kucate pogrešan password", jer ga i kuca niko ne priča napamet.

Problem je ako to kažeš čovjeku koji ima ruter i u koji niko nije ulazio i mijenjao password.

Red_Dog je napisao:
takođe.Da ne odem daleko, pa ljudi moji zna se šta je čiji posao, ne može čovjek koji radi u teh.podršci a problem sa npr napajanjem na neboderu, napustiti svoje radno mjesto i penjati se na neboder stavljati npr. novi ups itd, sad će neko reći mene to ne zanima, ja plaćam da imam 24 sata internet, plaćaš al ne može kad nastane neki problem biti popravljen za 10 sec. znači malo strpljenja i biće napravljeno.Eto toliko od mene, svako dobro Vam želim.

Prije 15-ak dana je jedna zgrada ostala bez struje. Trebalo mi je 6 punih sati da dobijem nadležne u Elektrokrajini i da saznam kada se očekuje popravak. Kao odgovor sam dobio 1 rečenicu (U večernjim satima!) i poklopljenu slušalicu. Dakle dešava se svima :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 15:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Red_Dog je napisao:
Da i ja koju prozborim, :) ove priče kako teh.podršaka BLIC.NET-a je rekla ovo ili rekla ono je čista lovačka priča. Reći korisniku "kako si radio kad nije postojao internet" je po meni čista lovačka izjava ili je ono : "meni rekao moj drug", znači sve se svodi na rekla kazala.Dalje ne bi da govorim u procentima ali veliki broj poziva koji se ostvare svode se na kreiranje nove konekcije, ljudi kucaju pogrešan password, itd tako da ne znam šta je čudno ako čovjeku kažeš : "gospodine kucate pogrešan password", jer ga i kuca niko ne priča napamet. :evil3: Sad ja mogu reći : "ma priča meni moj drug kako je zvao npr. tehničku podršku Elte i pita on njih zašto se ne mogu konektovati a oni njemu odgovore:zato što si budala, i spuste mu slušalicu", svako ko ovo čita će znati da je ovo laž kao što je i ono gore napisano: "kako si radio kad nije postojao internet"
takođe.Da ne odem daleko, pa ljudi moji zna se šta je čiji posao, ne može čovjek koji radi u teh.podršci a problem sa npr napajanjem na neboderu, napustiti svoje radno mjesto i penjati se na neboder stavljati npr. novi ups itd, sad će neko reći mene to ne zanima, ja plaćam da imam 24 sata internet, plaćaš al ne može kad nastane neki problem biti popravljen za 10 sec. znači malo strpljenja i biće napravljeno.

Eto toliko od mene, svako dobro Vam želim.

Konacno neko razuman i racionalan.

Mogu ja ovdje 100 puta da se ubjedjujem da neko jeste ili nije rekao nesto. Naravno, ja znam sta ja pricam i kako se nasi momci odnose prema korisnicima. Masa ovih prica se moze smatrati kafanskim pricama. Ja znam da u pojedinim firmama rade neodgovorni ljudi koji se ponasaju bahato. I ja sam licno imao slicna iskustva kada sam zvao npr. elektro distribuciju.
Naravno ako ima razumjevanja, sve se zavrsi i sredi. Nase ljude na podrsku je znao nazvati covjek u 4 sata zorom. Nakon sto je ustanovljeno da uredjaj nije asociran na AP, nas radnik je objasnio gospodinu da mora da napise nalog i da se strpi dok neko od nasih montazera dodje na intervenciju. Na to ce korisnik: "Boli me qr... ja hocu da to proradi odmah, za sta ti primas platu, i sl." To nije jedini slucaj.
Ljudi moji, veliki dio banjaluke je prije par dana bio 2 dana bez vode. Sta smo mogli uraditi nego se strpiti dok se kvar ne otkloni.
Znalo je biti problema sa pojedinim AP-ovima, mrezom itd. Ali se sve zavrsava u najbrzem mogucem roku. Nas narod je navikao da reaguje po principu "Drzite lopova!!!". Samo malo razumjevanja i realnosti i sve ide.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2009, 18:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Kao što sam i pretpostavio, nigdje nema na sajtu blica nikakvih saopštenja da je nešto pogrešno urađeno, u najboljem slučaju radi se o "uočenim problemima", o nemogućnosti pristupanja servisnim stranama i visokim računima ni govora.
Kao primjer nekorektnog ponašanja može poslužiti baš ta priča o zamjeni softvera i visokim računima. Znači Blic je bio svjestan problema sa softverom i perioda kada se nije moglo pristupiti servisnim stranicama. Ali to ih nije spriječilo da ljudima štampaju te iste račune pored znanja da su oni odgovorni. U tom slučaju zaista odgovorna firma kojoj je stalo da zadrži korisnike bi naplatila tarife bez prekoračenja jer su oni krivi. Ali ne Blic, oni štampaju račune sa astronomskim ciframa iako znaju da je njihova krivica, pa ako se nađu budale da plate neka plate. I džaba vam je sad pričati tu bilo šta, ljudi ipak nisu tako glupi kao što vi smatrate.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2009, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka

Ovo sto sam ja spomenuo je 101% istina. Pretpostavljam da ni Navajo ni Red_Dog nisu oni koji su to rekli korisnicima inače ne bi postovali ovdje na forumu. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2009, 02:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Šta da kažem, prodaju rutere po tržišnim cijenama i još naplaćuju njihovo podešavanje :D !!!
Bar su mogli uvesti opciju "gratis" podešavanje za onog ko kupi ruter u Blicu :wink: !

Malo zapadnije od nas, "točnije" u Hrvatskoj, "Dojče telekom" je dijelio WLAN ADSL modeme za 0,50 kn (malo više od 0,10 KM)...
OK, radilo se o ADSLu. Znam, ponuda je drugačija. Nije Wireless net, već ADSL. Nije ruter, već WLAN modem...
Ali, lako su mogli dati samo "običan" ADSL modem, a ove WLAN prodavati po tržišnim cijenama...

Čak štaviše, uputstva za njihovu konfiguraciju (ima više modela) mogu se naći na njihovim web stranicama i to u PDF, pa čak i u Flash formatu!!!
Čak imaju tekstove o zaštiti aparata, a na jednoj od stranica može se pročitati više o kućnim mrežama!
E, tu je Blic zakazao...

Izrada stranice o kućnim žičnim ili wireless mrežama sa osnovnim informacijama o zaštiti ih ne bi koštala ništa (mogli bi platiti nekom klincu da to uradi, ako oni to ne znaju :wink: )...

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2009, 12:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2008, 18:01
BL4ever je napisao:
Šta da kažem, prodaju rutere po tržišnim cijenama i još naplaćuju njihovo podešavanje :D !!!
Bar su mogli uvesti opciju "gratis" podešavanje za onog ko kupi ruter u Blicu :wink: !

Malo zapadnije od nas, "točnije" u Hrvatskoj, "Dojče telekom" je dijelio WLAN ADSL modeme za 0,50 kn (malo više od 0,10 KM)...
OK, radilo se o ADSLu. Znam, ponuda je drugačija. Nije Wireless net, već ADSL. Nije ruter, već WLAN modem...
Ali, lako su mogli dati samo "običan" ADSL modem, a ove WLAN prodavati po tržišnim cijenama...

Čak štaviše, uputstva za njihovu konfiguraciju (ima više modela) mogu se naći na njihovim web stranicama i to u PDF, pa čak i u Flash formatu!!!
Čak imaju tekstove o zaštiti aparata, a na jednoj od stranica može se pročitati više o kućnim mrežama!
E, tu je Blic zakazao...

Izrada stranice o kućnim žičnim ili wireless mrežama sa osnovnim informacijama o zaštiti ih ne bi koštala ništa (mogli bi platiti nekom klincu da to uradi, ako oni to ne znaju :wink: )...

Da citiram kolegu BuDalajLam-u : Niko ne prisloni tetejca na čelo klijentu i kaže "Mi ćemo ti podesiti router, to je ponuda koju ne možeš odbiti" znači korisniku se kaže a koji je zainteresovan za kupovinu rutera, imamo taj i taj ruter tolika je cijena podešavanje rutera se naplaćuje, ukoliko ne želite plaćati podešavanje nije nikakav problem samo se obavi prodaja rutera i završena priča.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2009, 16:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Red_Dog je napisao:
BL4ever je napisao:

E, tu je Blic zakazao...

Da citiram kolegu BuDalajLam-u : Niko ne prisloni tetejca na čelo klijentu i kaže "Mi ćemo ti podesiti router, to je ponuda koju ne možeš odbiti" znači korisniku se kaže a koji je zainteresovan za kupovinu rutera, imamo taj i taj ruter tolika je cijena podešavanje rutera se naplaćuje, ukoliko ne želite plaćati podešavanje nije nikakav problem samo se obavi prodaja rutera i završena priča.

Šta je Blic?
Prodavnica ili ISP?
Pogledaj web bilo kojeg ISP-a u okruženju i vidi kako se ponašaju prema korisnicima!
Koje pakete nude?

Zar ne bi bilo logično da nude povolje pakete za korisnike koji žele rutere?
Zar ne bi bilo logično da podešavanja budu besplatna i bar u vidu PDF-a, ako su nesposobni da izrade web stranicu ili Flash (poput naših komšija)?

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 13:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
Citam sve ovo, i moram reci da sam PREZADOVOLJAN Blicom!
Koristim ovaj paket i sve funkcionise kako treba, kratko i jasno!

SoloWADSL

Karakteristike paketa:

* neograničena količina prenesenih podataka
* brzina pristupa 768/128 kbps
* veličina mailbox-a 50 MB
* jedan e-mail nalog i dinamička IP adresa

CIJENA: 25 KM

Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca, pri čemu priključna taksa iznosi 0 KM.

U cijene nije uračunat PDV.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2009, 15:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BL4ever je napisao:

Ne znam u cemu je problem. Podesavanje se naplacuje kao u svakoj firmi.

BL4ever je napisao:

Greska. Uredjaj koji prodaje t-com je uredjaj koji neophodan za funkcionisanje servisa. Dakle, ne dobijate vi nista specialno gratis, ovih 0.50kn je samo markentiski trik. Kao kada bi mi naplacivali 0.50 KM da dobijete Motorola Canopy uredjaj koji morate imati da bi imali WADSL. A on se dobije na koristenje besplatno. Ruter je dodatna oprema u nasem slucaju.

BL4ever je napisao:
E, tu je Blic zakazao...

Nije problem napraviti stranicu sa podesavanjima rutera da se u prodaji nalazi jedan jedini ruter. Redovno dobijamo vise razlicitih modela rutera. Nekim je potrebno uraditi upgrade firmware-a na verziju koja radi bez problema, pa tek onda podesiti ruter. Malo je komplikovano za vecinu korisnika ta sva procedura, tako da ovo nije moguce. Zbog ovih komplikacija nemoguce je raditi ovo. Ko zeli moze da kupi ruter i sam ga podesi. Ko zeli moze da kupi ruter bilo gdje.

Poslednji put menjao navajo dana 10 Jan 2009, 15:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]