fantomacan je napisao:
Opet vi isto, neće se ovdje stanje nikada promijeniti.
1.Bio je neki period kada nije bilo moguće pristupiti servisnim stranama, ne znam tačno kada, ali moguće je da nisi u pravu što se toga tiče. Bilo je tema na blic helpdesku gdje ljudi nisu mogli pristupati radi promjene softvera a dobijali su ogromne račune, vjerujem da je sve to pobrisano. Čovjeku što je oštećen savjetujem da provjeri ako je moguće kad je bila ta zamjena softvera i naravno da ne plaća lihvarima.
Da bilo je problema. Sve zalbe po pitanju visokih racuna izazvanih greskama sa bazom su odobrene. A vjerujte da je odobren znacajan broj takvih zalbi. Mi smo svoje greske priznali tada. Ne moze se odobriti svaka zalba, vec samo ona koja ima osnova.
fantomacan je napisao:
2.Ti možeš biti 100% siguran da nije bilo moguće da je neko rekao čovjeku da mu je paket flat jer su radnici dobili upozorenje da to ne rade?

Tvoje izjave na forumu su dokaz nečega?

Zaista impresivna sigurnost, nema šta. Vjerovatno su u pitanju neke natprirodne moći jer tako nešto bi moglo tvrditi samo neko više biće. Da Blic nije lopovska nego ozbiljna firma djeca koja se javljaju na telefone podrške bi se prvo predstavila pa da čovjek kao što je ovaj oštećeni može da kaže ko mu je nešto tako rekao.
Ne mogu zivotom da tvrdim sta jeste a sta nije rekao neko drugi. Ja znam za slucajeve oko prekoracenja saobracaja. Svi koji su napravili prekoracenje su dolazili u blic sa pricom kako im niko nije rekao da je moguce napraviti prekoracenje. A to se strogo naglasavalo, a i pise u ugovoru. Dalje, servisne strane su radile tada i cim je bilo promjena na paketima, na servisnim stranama je automatski setovana promjena. I momci koji se javljaju na teh. podrsci se predstavljaju, tako da Vam i ovo sto pricate ne prolazi.
fantomacan je napisao:
3.Nađi primjer gdje je provajder priznao da nešto nije bilo u redu kod njih i da je napravio neku grešku.
Oštećenima bih savjetovao da se organizuju svi i tuže lihvare i lopove, to je jedini način da se promijeni ta bahatost. I obavezno da se obrate udruženjima potrošača pa onda u medije da se pročuje malo kvalitet tih lidera komunikacija, da drugi ljudi ne postanu žrtve lopova.
I niko ne može da vam zabrani da napravite jednostavne flajere i na njima ispišete vaše priče, onda iskopirate u koliko možete primjera i poubacujete u sandučiće u užim gradskim naseljima.
Mi smo priznali kada nesto nije u redu. Mi smo priznali i da smo imali probleme sa software-om i kada smo imali probleme sa pojedinim AP-ovima itd. Problemi su tu da se rjesavaju, i nije nista cudno i ako ih ima. Svi provajderi imaju probleme, i svi se trude da ih otklone. Zasto je blic.net na udaru? Pa zato sto ima forum na kome se pise o problemima. Zasto drugi provajderi nemaju forume gdje se obracaju korisnici? Razmislite.