УВЕДЕНО!!! Јесам ли први на форуму са м:тел оптиком 100/20???
Људи, браћо, сад не знам да ли есеј да вам пишем, ладно би се могла направити једна епизода ЛЗН да је серија наша.
Укратко ћу вам покушати одговорити на ваша већ постављена питања.
Они лично КАЖУ да је акција продужена за месец дана, али писмених доказа нема.
На некој од предходних страница ове теме је постављен линк те поменуте акције, тј. поменутог пакета.
Колико сам закључио из искуства са њима ако је оптика доведена јако близу, уз досађивање телефоном и мејловима према корисничкој подршци и извршној јединици вашег града то се може навући да се доведе и у вашу кућу/зграду...
То сам закључио на основу тога, што сам ја 7.10. поднео захтев, 11.10. потписао уговор за фиксни телефон, а њихови техничари дошли већ 12.10. (ја се максимално позитивно изненадио) да ми уведу то све на пробни период и онда нису знали наћи оптику, телад једна обична, јер је оптика лепо уведена у процесу изградње зграде (тако да је све у склопу инсталација зграде и у кутијама разводним и иде преко утичница на зиду). Јавии да нема и да дођу ови из неке друге фирме који то за њих ради и то тако стајало 5 дана, а онда ја ухватио звати све и свакога. Међутим, све је то било бескорисно док им ноћас нисам послао мејл на две мејл адресе у којима сам искалио свој бес. И то је упалило.

Одмах јутрос зову и по томе сам закључио да су били спремни да уведу оптику у зграду у којој нема оптике али је доведена до зграде која јој је тачно преко пута, значи само их дели једносмерна улица. То се десило зато што су ови из мтел-а давали налог овој својој фирми сарадници да оду на адресу Јеврејска 50 и уведу оптику, а ови из те фирме нису знали која је то зграда јер на овим новим зградама где сам ја нема бројева на зградама (Хоризонтове беле зграде), а знаали су да су оптику увели у зграду у којој ја живим, па су 'ладно пошли да уведу у оближњу згаду у којо није уведено.
Кад сам му објаснио дошло му да иде тући некога у мтелу

Ипак је дошао да то све провери. Онда назвао све њих који су га цимали да дође да уведе оптику да им каже да је уведено и да су коњи.

И онда долази коњица са два мала аута и једним комбијем да то споје, дође њих у први мах 7 кад су сконтали да је стан мали и да ћемо поцркати без ваздуха и да се не може пролазити 2 су отишла одмах, а онда и 3. тако да је остала екипа од 4 човека, два која знају супер радити (неки шеф Горан и још један млади) и двојица дудука који појма немају осим скупљати амбалажу и померати намештај (то ссу она двојица која су ми били 12. октобра).
И тако.... Уведоше они то на пробни период од 15 дана за неких 90 минута. Интернет преко кабла ради око 95 Мегабита по секунди, али бежични кажу максимално 40 може да иде, јер то заправо зависи од наших уређаја какве бежичне пријамнике имају. Овај што је то мерио пре њих ми рече да ми је сигнал 15,5 нечега и да је то веома добар сигнал, да не сме бити ни лизу 28 јер онда ништа од оптике.
Ускоро очекујте и слике са спедтеста и слику СТБ уређаја и његовог предивног даљинског. Ово је нешто предивно и предобро у поређењу какво смеће моја стара имаа у ПД, а исто је од Мтела, онај старински трио пакет.