dtb_pro je napisao:
Stvarno postoje - u Srbiji!
Xbox sam spomenuo zato što sam vidio da si na toj temi svaki dan pa si mogao iskoristiti bar jedno od tih logovanja da priupitaš ovdje bar za savjet oko telefona. Nisam polemisao šta pišeš o konzolama niti me interesuje.
Moj smisao za humor je jako upitan, ali to znaju svi na forumu ovdje, tako da se više i ne čude. Ono što čudi je da si bio spreman uplatiti pare nekome na pik-u da bi BAREM VIDIO DA LI JE ORIGINAL! A šta bi uradio da nije? Tražio bi mu lovu nazad i lupio mu negativan utisak?
Ako je još tvrdio da je nov, a traži 700 KM, odmah bih znao da je prevara, ali nisi rekao da li je bio nov ili polovan pa sam to napisao sa rezervom. Ne mogu da shvatim da je neko spreman platiti nemale pare na način sa kojim očigledno nije upoznat. Mogao si bar reda radi upitati ovdje za iskustav na pik-u, prije nego si pljunuo novac. A da si čitao, pronašao bi i nazive tipa: City Express, A2B FedEX, 24vip, EuroExpress, Brza Pošta, In Time itd. ali sigurno ne bi nigdje pronašao "D Express" ili Daily Exprees". I nema tu nikakve zlobe ili pametovanja, krivo mi je kada neko nekoga izlevati za lovu pa makar i ovaj prevareni ostao bez love zato što je neupućen, a bio lijen prvo upitati i provjeriti. Isto bi bilo i da je neko drugi u pitanju, a ne ti konkretno.
Ali rekao si sam: Sam pao, sam se ubio! Što kaže naš narod: "Pio sam za svoje pare, šta tebe briga kako trošim novac!"
to da sam se ubio to sigurno....a reče on da postpoji opcija povratka telefona, ma sve su ljudi isprogramirali, bila spreman priča skroz na skroz....jebaj ga sad, jedino što mogu jeste moliti se da je inspektor pošten čovjek, sva sreća pa mi je kolega s posla u rodu sa načelnikom pa ću valjda izgurati ovo do kraja....
uglavnom držite fige, bićete obaviješteni
a za ove expresse sam sve čuo, čak sam i d express načuo, samo mi bilo smiješno, što sam već napisao, otkud poslovnica u sanskom a da nema u BL ako je sjedište u beograu ??? hahaha