banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2009, 20:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2008, 18:01
Ma ovo "prijatelju" je stvar navike ili uzrečica, da mene neko tako nazove svakako ne bi imao ništa protiv,al dobro nisu svi ljudi isti. Više nemam vremena a ni volje da se natežem i nadmudrujem s nekim ko misli da zastupam ove ili one interese
I don't give a dam ili baš me briga (ovo je citati) :D :lol: šta neko o tome misli. Nadam se da ponovo neći biti odgovor, tipa : Red_Dog je rekao pa da opet moram da nešto pišem na tu temu al dobro kako god... a sad odo do kafane da čujem koju kafansku pa ću ovde na forumu to da podjelim sa "prijateljima" :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2009, 20:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Nov 2008, 23:09
Ljudi a da preimenujemo temu u WADSL blic.net neuspjesi ^^

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 15:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Dec 2008, 13:52
Mislim da smo se vrlo dobro razumjeli. Nemam prijeke potrebe da citiram nekog osim ako mi se npr. obraca i sl.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2009, 16:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Normalno da smo se razumjeli pa ljudi smo, ali kad pročitam : reci svom kolegi Red_Dog-u i održi mu lekciju, "lopov" onda se mora reagovati,a sve to rečeno nekome ko nije rekao ništa loše sagovorniku a ni bilo kome

Poslednji put menjao Red_Dog dana 16 Jun 2009, 17:26, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2009, 19:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Dec 2008, 13:52
Red_Dog je napisao:
Normalno da smo se razumjeli pa ljudi smo, ali kad pročitam : reci svom kolegi Red_Dog-u i održi mu lekciju, "lopov" onda se mora reagovati,a sve to rečeno nekome ko nije rekao ništa loše sagovorniku a ni bilo kome.

:) Evo nasao sam ipak jos jednu vezu sa kineskim shopovima - kao da pricam kineski. :)

Ajd` jos jednom da pojasnim kad me ne mrzi trenutno: TVOJ kolega Mladen ili Navajo ili Mr.X, je moj dijalog i jos nekih kolega sa ovog foruma okarakterisao "kafanskim pricama". Samo hocu da ti kazem da ako ti Red-Dog ucestvujes sa nama u dijalogu na ovom forumu - moze ti to praviti probleme na tvom poslu u Aneksu, Blicu ili 232asa2048ofa04, kako vec - mogao bi ti kolega odrzati lekciju da UCESTVUJES u "kafanskim pricama".
Eto toliko o razumijevanju. Jasnije nije moglo.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2009, 01:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2007, 13:41
ANEKS na lomachu.... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kako vam radi WADSL danas? Meni jako sporo, a čujem od sestre i vidim ovde da je i TEOL danas spor. Zna li neko šta se dešava?

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 16:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Mar 2009, 15:45
Da upravu si. Blic radi sporo zbog PONOVNIH radova oko veze koja dolazi iz Slovenije. A sto se tice tih radova, pa brate vise mi ih je pun nos. Svako malo srezu mi rad interneta zbog nekih jebenih popravki ili povecanja kapaciteta, ljudima to dosadi posle nekog vremena slusati ista sranja. Imam ugovor sa blic-om WADSL na 2 godine (nazalost) ali ostala mi je jos ova godina samo, pokusao sam naravno da raskinem ugovor sto mi nisu dali. Naravno u ugovoru takodje stoji ako ISP mi ne obezbedjuje internet kako treba, ugovor se ponistava ili se po dogovoru prelazi na neki drugi paket/vrstu connection-a. Zivim u samom centru grada, do parka Petar Kocic, tako lokacija pretpostavljam nije problem. Drugo, ja koristim internet za download, ali najvecim delom za gaming , igram WoW vec duugo vremena ( svi koji imaju imalo interesa u ovu igricu znace sta pricam) 4 godine . Za ovu igricu treba internet koji ne treba biti niti jak niti brz vec STABILAN . Naravno blic me da prostite jebe vec citavu godinu dana, jer kad god raid-am (end game raidove) dobijam disconnect sa mreze. Takodje cak ne mogu igrati ni DoTA-u zbog nazalost , ponavljam opet nestabilnosti ovog jadnog ISP provajdera. Usluga je opet jadna, zvao sam ih da pitam u cemu je problem jer internet paket koji ja korisitim i vise je nego dobar za online streaming filmova i igranije online igrica BEZ PREKIDA. Naravno kad god sam cekao njihovu tehnicku podrsku ( zvao sam ih jednio u situacijama kada nemam interneta po 3-4 dana sto za mene predstavlja veoma veliki period a verujte mi desavalo se veeeeoma cesto) trebalo im je da se pojave 2 sedmice od mog zahtjeva. Naravno, sta urade jeste da zaprljaju kucu kad god dodju svojim cipelama, a dijagnoza problema je da internet radi dobro i bez greske. Internet brzina (i ako nije zagarantovana ) je 256 kb-s , dobro, ALI KADA pada kisa ta brzina je sporija od dial-up-a. Treca stvar isto i problem, od prethodnog ISP-a sam uvek znao kada mi isteknet vreme tj kada trebam opet platiti internet. BLic jednostavno vas iskljkuci sa mreze tako da ne znate jeste li dobili opet disconnect na par dana ili trebate platit - stvarno jadno. Raspitivao sam se sa prijateljima ( Austrija i Finska) , sta je ISP duzan uraditi ako customer tj. korisnik nije zadovoljan i ima razne dokaze da mu internet ne radi dobro. (verujte imam preko 50 screenshotova ovog jadnog interneta). Prvo, ISP zaduzeni za tu smenu je duzan doci na licu mesta i prodiskutovati sa korisnikom o problemima koji se desavaju. Drugo, tehnicka sluzba (koja naravno dolazi na vrijeme) otkloniti kvar (ove likove sto su meni slali sa obrazovanjem bravara - bez uvrede , ali ovi momci stvarno nisu kvalifikovani za svoj posao), i Trece dati mogucnost korisnika da promjeni paket ako to zeli bez obzira ugovor ili ne ugovor. Takodje Blicov ugovor je teska sprdnja. Ugovor pod broj jedan ne bi bio prihvacen u stranim zemljama Evrope, pa cak ni u Aziji. Ugovor bukvalno obavezuje pretplatnika da on placa to kao sto se placa kredit banke. Znaci vi odlucujete da vise necete imati internet a blic vas tera bez obzira koristili vi ili ne uslug da placate 2 godine. To naravno nije dopusteno nigdje. Korisnik ako zeli raskida ugovor placa mesec zadnji put kad je koristio internet i nema price vise. U pocetku su trazili 100% ili punu cjenu da placate bez obzira koristite li internet ili ne, a sada posto su vidjeli da je sve vise nezadovoljnih ljudi sa zahtjevima da raskinu ugovor traze samo 50% od cijene mesecne da placate dok ugovor ne istekne (naravno bez interneta cete biti). O blicu se moze napisati citava knjiga ali za te divljake je previse i ovo sto sam do sada napisao. Ko god hoce da diskutuje o ovome moze me dobiti na msn-u ili e-mailom: stefsempron@hotmail.com.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 17:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ah ti warriori... :lol:

http://www.blic.net/index.php?id=63&vijest=442

TEOL se isto vuče ko prebijena mačka, ništa nisu objavili....

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Meni se isto www danas vuce na oko ~25KB/s, dok torenti idu regularnom brzinom ~85KB sa privatnih trackera. Ping je povecan poprilcno. Valjda ce skrpiti taj kabal sto je pukao u Hrvatskoj.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 20:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Eh sad....kako da pocnem...pa mozda od pocetka. :)
Prije vise od godinu i po dana potpisao sam ugovor sa blicom za wadsl. To je bilo otprilike onda kad se i pojavio. Sve je proslo kao podmazano.
Vrlo brzo su dosli, postavili, radi ko doksa. Sa krova moje kuce se vidi Paprikovac, rekli su da je otvorena vazdusna linija neophodna. Ok, imam.
Super je islo nekoliko mjeseci, i download i igre, ali onda se pojavio problem pucanja, pinga i svega ostalog. Zvao sam i slao im e-mailove i uvijek "podesicemo uredjaj, iskljucite adapter na 5 minuta" i tako to. I uvijek poslije bi bilo isto. Ekipi je trebalo mjesec i po dana da dodje i okrene moj uredjaj sa krova prema Borcevom stadionu. I sve je bilo rijeseno! Tako jednostavno rijesenje za pola sata, a njima trebalo mjesec i po dana da dodju. Postojale su smetnje na liniji (pa ima dobrih 4KM vazdusnom linijom). Ali ajde ok, bilo pa proslo.
Sve otad sljaka. Internet brz, ne puca.
I onda u julu prosle godine (kad je preuzeo Aneks) opet pucanje, problemi. I cekao sam da se presele, imao razumijevanja. Oni su izgleda pomjerali predajnike na Borcevom, pa sam opet ostao uskracenog signala. Zvao sam i dobio uvjerenje da ce ekipa doci brzo. I cekao sam...cekao.
Ljudi moji, vjerovali ili ne cekao sam 3 mjeseca. Procitacete kako. Isprva dakle mjesec i po.
Bio sam ljut ko nenormalan. I meni pukne film. Sjednem za racunar i otvorim Word. Naslov "Zalba" napisem sve i odnesem da mi potpisu.
I dalje nista. Tako 2 puta. Dobro...sjednem za racunar...novi naslov "Zahtjev za raskid ugovora" i navedem sve i prilozim zalbe potpisane. Naravno za sve je postojao razmak od najmanje 15 dana izmedju 2 zalbe i zahtjeva za raskid ugovora, znaci mjesec i po samo to.
Sve ukupno 3 mjeseca bukvalno bez interneta, nisam ni pokusavao da se konektujem, ne moze. Adapter i modem sam iskljucio i stavio u plakar.
Jos samo da se sjebe (a ne sluzi mi ni za sta) pa da mi i naplate.
I onda odem u njihov servis kod euro benz pumpe. Ponesem sve potpisane sa pecatom zalbe i zahtjev za raskid ugovora. Sve uredno u razmaku od 15 dana sve zalbe i zahtjev, kao sto sam napomenuo, dakle imali su vremena da reaguju.
I kad sam digao galamu tamo, okupe se svi, ja se skoro vec derem, poludio sam. A nisam ni racune placao (racune su redovno slali :angry4: ).
Izadje njihov sef sta li je, pogleda sve ono i ne moze da vjeruje. Izvinjava se, nije mu jasno kako je sve to moglo da se dogodi.
Ja mu kazem, sta mi vrijedi sto je nalog napisan, kad ga niko ne cita i ne dolazi. Ja kazem ma sad me ne zanima ni popravak ni nista, hocu samo da vam vidim ledja, jel jasno? Kaze nema stvarno potrebe da raskidate, ucinicemo sve sto treba. (Da li se uplasio lose reklame, ne znam). I momak iz servisa dade mi svoj licni broj telefona da zovem kad god imam problema, stvarno fin momak, kaze rijesicemo sve danas poslije posla dolazim. Kazem ja, ne mora odmah, ali majku mu barem u neko razumno vrijeme. Kaze nema problema. I dodje on, i kaze da su pojacali signal na Paprikovcu kako je preuzeo Aneks, a ovamo na Borcevoj strani, gdje sam bio okrenut ni da bekne.
I okrene on Motorolu za pola sata prema Paprikovcu (gdje sam u pocetku imao problema). Pola sata posla! A toliko sam cekao.
Odmah je proradio ko nenormalan. I odmah napisem Zahtjev za oslobadjanje troskova interneta za taj period. I dobijem rijesenje da me oslobadjaju za oktobar. Pazi Boga ti..oktobar. Napisem novi zahtjev i kazem da je bilo oko 3 mjeseca a ne 1 i prilozim opet radni nalog kad su dosli da poprave. I trazim jos dodatnih 15 dana kao nadoknadu. I poslije dobijem rijesenje da me oslobadjaju za oktobar, novembar i decembar. A jul, avgust i septembar sam naravno platio. 20 jula je sve pocelo, odatle i tih dodatnih 15 dana koje sam trazio kao nadoknadu.
Znaci dali su mi sve, na kraju ispali fer. Ali sva ta ludnica...morao sam bukvalno da im zavrcem ruke, licno da ih trazim na poslu.
I nakon svega dadnu mi da se prebacim na DuoCable (iako mi je ostalo jos pola godine ugovora) i sad imam 1024/384 cable umjesto 768/192 wadsl. I radi non-stop nikad problema evo i sad (presao sam prije 2 mjeseca).
A vi protumacite kako hocete. Toliko.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Net se vratio u normalu :bounce:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 12:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ja sam profi gamer igram CS... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2009, 19:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2007, 13:41
http://www.facebook.com/group.php?sid=89fd5a16ad503730e10e871c5a97b573&gid=60991313103
:evil3:
:angry4:

Definitivno ih treba (bar) kamenovat....

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 10:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2006, 19:40
Evo jos jednog bisera,
U jednoj firmi je reinstalirala windowse i nisu mogli naci podatke za podesavanje maila. Nazovu broj Blica , sacekaju da se isprica citav uvodni roman, pritsnu opciji 0, ovi rekose posaljite na memorandumu zahtjev i napisite koju sifru za pristup zelite. Ovo ne komentarisem o pisanju sifre i slanja faksom.

Ajde ljudi to odrade, nakon sat mail ne radi. Nazovu broj, sacekaju da se isprica citav uvodni roman, pritsnu opciji 0 i dobiju zensku koja kaze ja sam to odmah promjenila, mora raditi ajd nazovite tehnicku podrsku.

Nazovu oni ponovo, sacekaju da se isprica citav uvodni roman, pritsnu opciji 1 tehnicku podrsku (bila je subota) i kazu sta ih muci. Pustite vi one sa naplate oni su kod sebe promjenili ali pojma oni nemaju da i mi to moramo odraditi. Pa dobro odradite. A ne mozemo radnik koji je zaduzen za promjenu sifri za pristup danas ne radi javite se u ponedeljak.

Nazovu oni ponovo u ponedeljak oko 9h sacekaju da se isprica citav uvodni roman, pritsnu opciji 1 tehnicku podrsku, ispricaju istu pricu a oni kazu nazovite ponovo ovaj broj i pritisnite 0 oni ce vam sve rijesiti. Tu su mi prestali pricati nisu imali zivaca dalje sve prepricavati...

Poslije niza telefonskih poziva mail je proradio negdje oko 14h

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sad kad sam ih se rjesio (pogledati viewtopic.php?f=13&t=41733) i kad malo razmislim pa se sjetim proslosti, ovo sto se desava sa Blicom je sasvim ocekivano. Da bi to objasnio moram se malo vratiti u proslost.
Nemojte samo zaspati dok ovo budem pisao kao sto se redovno desava u epizodama Alan Forda -J

Prvi komercijalni internet u gradu je poceso sa provajderom Inecco (sjeca li ih se jos ko). Inecco je tada, negdje oko 97-98 (pozdrav Zivanu) ni je se tacno ne sjecam, naplacivao po satu 2 marke ze privatna lica, 4 marke za firme i 8 maraka za strance.

To su drzali apsolutni monopol, uz korekcije cijena sve dok se nije pojavio Blic. Blic je krenuo agresivno i Inecco nije mogao (htjeo) drzati korak sa nijma, a firma Lanaco koja je bila vlasnik Inecca se okrece drugim poslovima i pustila da se Inecco zivotari. Gdje su moze se vidjeti na njhovoj stranici, jedino sto ima veze sa internetom je naslov “Novi Cjenovnik dial-up usluga”. Medjutim Inecco mi je ostao u finom sjecanju, sto se tice odnosa sa korisnicima, korektni ljubazni.

Isto se desava i sa Blicom, prvi u gradu su krenuli sa bezicnim internetom, pokrili citav grada i iako su imali skoro apsolutni monopol ponasali su se dosta korektno sa tehnicke strane, ljubazni, susretljivi, (pozdrav Nick-u). Politika cijena je bila realno prihvatljiva za cinjenicu da su apsolutni monopolisti i iskustvom sa Inecca-om.

Medjutim i oni su znali da ce monopolu doci jednog dana kraj i zato su davali ugovore na 2 godine uz spartanske uslove za raskid. U medjuvremenu su ih kupili Slovenci sto je bila prelomna tacka u propadanju Blica.

Slovencaima je bilo savim jasno da kad telekom krene u akciju oni mogu da zaborave na posao sa internetom. Telekom jeste spor, inertan sa novostima, ali kad jednom krene gazi sve pred sobom.

I to se desilo, telekom krece sa kampanjom i jednostavno mete Blic sa trzista.

(primjer Kad sam prelazio na ADSL, dopodne nije bilo ni teoretske sanse da se pridje salterima, jedva sam nakon 2-3 dana uspjeo u 18,30 naletjeti na situaciju bez guzve.
I pored tolike guzve, nazvali su me nakon 3-4 dana i to u 21h I dogovorili termin za ugradnju.
Ispostovali su dogovor u minut, odradili sve sto treba za 15 minuta i otisli. Bilo mi je zao servisera, stavili su mu lisice na auto jer je parking bio pun pa se pogresno parkirao)
Imao sa malo problema oko podesavanja maila nazvao tehnicku podrsku odmah se javili, nema onog uvoda od 5 minuta kao na blicu, pa pritisni ovo, ono, a impulsi idu li idu. Kladim se (ne znam) za i od tih poziva imju dio para.

Toga su apsolutno svjesni u Aneksu i posljednjim trzajima pokusavaju izvuci jos koji dinar od korisnika i ovo sa ugovorima na dvije godine koji se ne mogu raskinuti bez “velike nuzde” i kad je korisnik apsolutno u pravu, je u najmanju ruku nekorektno prema korisnicima od kojih su sve do sada zivjeli.

Zanima da li su ovu izlaznu strategiju osmislili slovenci,ili su to prepustili lokalcima, a da pojma nemaju kako se lokalci ponasaju prema dugogodisnjim korisnicima. Zna se ono staro pravilo gdje gazde nema u firmi, nista od posla.

Manje vise Blic (Aneks) sa interent uslugama ce sa vremenom odumrijeti I to nije nista sporano, trziste je takvo, ali u buducnosti svi cemo se jeziti kad cujemo ime Aneks, ma sta oni radili i kakav proizvod prodavali.

zakljucak citave price je:
Ma sta me briga za korisnicima, dok smo imali monopol oderali smo ih koliko smo mogli (pokupili kajmak), a sad kad se pojavila konkurencija, neka se ona za***ava sa njima, mi idemo u strateske investicije

Nada se da vas nisam previse udavio u ovo nedeljno kisno jutro.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2009, 17:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
Ne mislim da ce blic odumrijeti... idu oni agresivno prilicno na podrucje kablovske televizije/interneta, i kopaju svoju infrastrukutur i postavljaju optiku... cinjenica je da su se ogadili korisnicima zbog nefer odnosa, ali tako se ogadio i telekom prije par godina. Medjutim, cim su ponudili uslugu pristojnu sve je zaboravljeno. Tako ce biti i sa aneksom. Za ocekivati je jos par kupovina lokalnih provajdera i firmica koje imaju dozvole da pruzaju usluge kablovske televizije/interneta... licno, oni kako stvari stoje jedini bi mogli imati resurse da koliko toliko pariraju telekomu, pa cisto zbog toga, ne bi volio da propadnu... bilo bi dobro kada bi poceli nuditi i ADSL, jer na to imaju pravo, zakon o raspetljavanju lokalne petlje je donesen, i sigurno bi nudili nesto povoljnije od telekoma. To mi se cini logicnim putem.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 14:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Broj Jedan je napisao:
Toga su apsolutno svjesni u Aneksu i posljednjim trzajima pokusavaju izvuci jos koji dinar od korisnika i ovo sa ugovorima na dvije godine koji se ne mogu raskinuti bez “velike nuzde” i kad je korisnik apsolutno u pravu, je u najmanju ruku nekorektno prema korisnicima od kojih su sve do sada zivjeli.
Zanima da li su ovu izlaznu strategiju osmislili slovenci,ili su to prepustili lokalcima, a da pojma nemaju kako se lokalci ponasaju prema dugogodisnjim korisnicima. Zna se ono staro pravilo gdje gazde nema u firmi, nista od posla.
Manje vise Blic (Aneks) sa interent uslugama ce sa vremenom odumrijeti I to nije nista sporano, trziste je takvo, ali u buducnosti svi cemo se jeziti kad cujemo ime Aneks, ma sta oni radili i kakav proizvod prodavali.

Нема шансе да Анекс пропадне. Запошљавају нове људе, проширују капацитете.
Кабловски интернет им је одличан, цијена и више него повољна.
Ја бих рекао да ти не знаш о чему говориш. Без увреде.
Broj Jedan je napisao:
zakljucak citave price je:
Ma sta me briga za korisnicima, dok smo imali monopol oderali smo ih koliko smo mogli (pokupili kajmak), a sad kad se pojavila konkurencija, neka se ona za***ava sa njima, mi idemo u strateske investicije

Нема шта, закључак ти је јако "пријатељски" оријентисан према корисницима. Због таквог размишљања смо и имали одувијек смеће од услуге и астрономске цијене. Жалим само твоје партнере у будућим "стратешким" инвестицијама.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 16:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ovako,
sve dok se rasprava drzi teme, razmjene misljenja i agrumenata nemam razloga da se vrijedjam. Ja sam u svojoj poruci samo iznjeo svoje licno misljenje i nemam nista protov da neko iznese svoje misljenje ili argumente. Ako mislis da je tvoje misljenje i argument "Ја бих рекао да ти не знаш о чему говориш" ok

Kao prvo ne bih zelio da Aneks propadne (niti bilo ko) nego sam samo mislio na dio koji se odnosi na bezicni internet. Ipak dosadasnji vlasnik je jedan od vrhunskih menadzera na ovim prostoroma i vrlo ga postujem na uspjehu koji je postigao sa Aneksom. Poznavajuci razvojni put Aneksa jos od one male kancelarije na tranziti pa do danas, nisam mogao vjerovati da su sebi dozvoli takav arogantni i drski postupak zaposlenih prema korisnicima. Ne samo prema meni, nego koliko vidim i prema dosta drugih, pa i tebi koji ih ovdje tako zdusno branis.

Cim je telekom usao u trku sa ADSL-om oni se povlace sa tog dijela trzista i orijentisus se na kablovsku. Kada (ako) telekom odluci krenuti u kablovsku (kao Max TV u Hr) imaces istu situaciju, a oni ce raditi nesto drugo. Hoces primjere za ovo, u svojoj dugoj karieri nagledao sam se toga i previse.

Prvo sam pomislio da si zaposlen u Aneksu, ali vidjeh tvoju porku malo ranije gdje kazes:

>>Znaci dali su mi sve, na kraju ispali fer. Ali sva ta ludnica...morao sam bukvalno da im zavrcem ruke, licno da ih trazim na poslu.
>>I nakon svega dadnu mi da se prebacim na DuoCable (iako mi je ostalo jos pola godine ugovora) i sad imam 1024/384 cable umjesto >>768/192 wadsl. I radi non-stop nikad problema evo i sad (presao sam prije 2 mjeseca).

Ispali fer, zar ti tako zamisljas danasnji odnos prema kupcu, da im zavrces ruke dok ti nesto ne urade. Izvini, ali ja ne.

Zadnji pasus moje poruke si pogresno protumecio, nije to moje misljenje, nego sam htjeo predstaviti kako oni razmislaju. tj. odnos svih monopolista prema korisnicima. Sjecam se vremena kad se telekomu morao dostaviti pismeni zahtjev za prelazak na tonsko biranje i naplacivalo se mislim 10DM. Sta ces monopol.

Ako ovo neko iz Aneksa cita volio bih dobiti odgovor na dva pitanja

1. kakav je ovo odnos prema korisnicima
>>Otisao ja danas da raskinem i kad sam usao ono sve fino dobar dan, dobar dan. Kazem ja:"Htio bih da raskinem ugovor za wadsl" kad ona" a joj jos jedan" hahahhahah

2. po kojoj cijeni se tarifiraju pozivi na njihov telefon, gdje se slusa onoliki uvod, pa se poslije toga dobije poruka, svi operateri su zauzeti, sacekajte, pa se na kraju prekine veza. Nisu culi da ima bespatan broj za korisnike. Mozda nisam u prvu, neka me neko demantira.

Poslednji put menjao Broj Jedan dana 30 Mar 2009, 20:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 19:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Ja sam prije par dana raskinuo ugovor sa wadsl i dok je trazila moj ugovor po fasciklama doslo je jos 4 do 5 ljudi sa zahtevom za raskid.Bitno je da su ljudi skontali i sad je bjezanija

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 931 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]