supermanijak je napisao:
Da li je neko imao mozda situaciju da nesto kupi sa ebay-a i u medjuvremenu prodavac ode sa ebay-a, nije vise registrovan a posiljka ne stigne?
Ako je neko imao slicno da kaze sta da cinim.
Narucio sam neke gluposti u vrijednosti 15 dolara. I covjek valjda to posalje i nakon par dana je obrisan sa ebay-a. I fino pisalo da sacekam posiljku, krenula je.
I proslo vrijeme koje ebay odredi za cekanje, ja otvorim slucaj (open request) i nista ne mogu sada. Pokusavam naci opciju na ebay-u da njih kontaktiram ali ne mogu naci.
Pokusao sam na paypalu da uradim dispute ali oni kazu da je otvoren slucaj na ebay-u pa da tamo rijesim.
Imate li nekakav prijedlog sta uraditi? Kako dodji do njih?
Писао сам већ, можда на теми о Пејпалу, наручио ону ЛЕД лампу за биљке, платио, нема је скоро два мјесеца, отишао на Ибеј нема продавца више. Да отворим "диспјут" на Ибеју каже не може, прошло је 30 дана од процјењеног датума испоруке. Одем на Пејпал,отворим тамо и врате ми паре након десетак дана.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.